Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH AMSTERDAM/ WEESP
DRS. VRENELI STADELMAIER 

 

Ik vind het leuk om je te ontmoeten, je verhalen te horen en met je mee te denken. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft, naar waar jij tegenaan loopt en met mijn kennis en ervaring kan ik de vragen stellen die jou aan het denken zetten. En als het nuttig is, deel ik bijvoorbeeld kennis over vrouwelijk leiderschap met je. Ik ben een fan van het werk van Stephen Covey, Deepak Chopra, Pat Heim, Sheryl Sandberg en Aaltje Vincent, en ben dol op vakvrouwen Gerdi Verbeet, Linda de Mol en Eva Jinek.

Mijn Specialiteiten

 

In verband met een tè volle agenda neemt Vréneli geen nieuwe cliënten meer aan.

Vreneli Stadelmaier Coach

“Bij de gesprekken ga ik de confrontatie niet uit de weg. Maar er wordt ook gelachen.”

Drs. Vreneli Stadelmaier

Loopbaancoach Amsterdam Weesp

 

Afhankelijk van jouw problematiek of- en dat komt steeds meer voor-  afhankelijk van de kansen die je ziet,  gaan we samen aan de slag. Ik heb een gereedschapskist vol interessante en effectieve coachmethodes beschikbaar. Soms confronterend, soms wat ‘zweverig’, maar ze werken.

We gaan voor resultaat. En belangrijk: er wordt bijna altijd ook veel gelachen.

  Je hoeft het niet alleen op te lossen

  Mijn Werkwijze

  Oplossingsgericht en krachtig

  Ik bedrijf geen therapie, ga niet enorm zitten wroeten in je verleden en je jeugd. Ik houd ook niet zo van ellenlange trajecten. In mijn optiek is coaching kortdurend, oplossingsgericht, krachtig, en met blijvend effect. Ondanks dat het soms ellendig kan zijn, houd ik ervan om ook de humor ergens van in te zien.

  Want uiteindelijk is coaching een kadootje aan jezelf, en kadootje waar je nog beter van wordt!

  Wie ik ben:

  Coach vrouwen Amsterdam Elisabeth Coaching

   Ik ben auteur, publicist, performer/spreker en geboren feminist. En ik ben oprichter van SheConsult. Want mijn drive zit in het begeleiden van vrouwen met het realiseren van hun maximale potentie. Dat doe ik met mijn boeken, mijn vlogs, blogs en optredens. Met SheConsult doen we dat heel concreet.  We coachen met succes en plezier dagelijks vele hoogopgeleide vrouwen. 

  Werkgevers hebben ook een belangrijke rol. En ook in hun belang. Ik vind dat werkgevers kansen hebben om vrouwen langer aan zich te binden door beter te anticiperen op de specifieke problematiek van vrouwen binnen hun baan. Ik vind dat werkgevers moeten willen weten wat er speelt door regelmatig onderzoek te doen. Ik ben ervan overtuigd dat specifieke programma’s helpen om meer vrouwen aan boord te houden en meer vrouwen te laten doorstromen naar hogere posities. Maar vrouwen zélf zijn ook aan zet.

  Ik heb ook twee boeken geschreven speciaal voor vrouwen:
  F*ck die onzekerheid en Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

  Mijn gegevens: 

  Loopbaancoach Vrouwen Amsterdam 
  085-060.5177

  Opleiding & Werkervaring

   

   

  • Rijksuniversiteit Groningen 
   Bedrijfskunde 1980 – 1987
  • Nederlandse Academie voor Psychotherapie
  • School voor Coaching
  • Systemisch Werk & Voice Dialogue
  • Training tot Zijnsgeoriënteerd Coach
  • Coachen met het Enneagram
  • Yucelmethode

  • SheConsult (oprichter, sinds 2007 en coach vrouwen Gooi & Amsterdam)
  • TIO Hogeschool
   (docent ondernemersvaardigheden en bedrijfseconomie)
  • Financial Assets Executive Search  
   (Mede-oprichter/Directeur)
  • Thuiszorg Stad Utrecht 
   (Directeur algemene zaken)
  • Tiel Utrecht Verzekeringen (NN) 
   (Hoofd Marketing Services)
  • Uitgeverij Kluwer 
   (
   account manager sponsored media)

  • Joke Smit-prijs 
   Winnaar 2015-2017, regerings prijs voor vrouwenemancipatie
  • NPO1 Spraakmakers,
   vaste co-host
  • VrouwenNetwerk Tafel van Weesp, 
   Oprichter en lid
  • Sisterhood in Business,
   lid
  • De Maatschappij, lid
  • Stichting Weesp Centraal
   Bestuurslid
  • Diverse nevenfuncties gehad zoals: iConneqt, oud-Commissaris, BNR radio, vaste co-host,  lid ledenraad NOLOC, districtsvoorzitter NCD, etc.

  In verband met een tè volle agenda neemt Vréneli geen nieuwe cliënten meer aan. Het is dus niet mogelijk een kennismaking met haar te boeken.

  Maar er staan nog 20 andere topcoaches voor je klaar!

  Drie ervaringen van clienten:

  Een steen in de rivier leggen zodat de stroom van het water verandert. Er zijn niet zo heel veel mensen die deze grootse ambitie durven te hebben, of uit te spreken, laat staan dat ze er ook elke dag naar handelen. Maar Vreneli is wel zo iemand. Vrouwen moeten zichzelf durven laten zien is haar strakke en duidelijke missie.

  Met haar onwaarschijnlijke hoeveelheid energie, zelfrelativering, humor en intelligentie zet ze mijlpaal na mijlpaal. Ze is inspirator en rolmodel. Ze verandert vrouwen en zet iedereen om hen heen aan het denken. Inclusief beleidsmakers tot op het hoogste niveau. Als het gaat om emancipatie dan kunnen we niet om haar heen. En dat moeten we ook niet willen.

  Bianca Rootsaert

  Managing Director

  Vreneli is een no nonsense coach die staat voor de power van vrouwen. Zij is in staat om met name hoogopgeleide vrouwen weer in hun kracht te zetten. Persoonlijk heb ik het pad gevolgd van “shit happens” naar “if it is to be.. it is up to me”.

  Met haar enthousiaste en zakelijke aanpak heeft zij mij weer op mijn hoeven gezet, geprikkeld om mijn persoonlijk leiderschap vorm te geven en daarmee een nieuwe toekomst voor mijzelf te creëren. Zo’n coachingstraject gun ik alle vrouwen die veel uit het leven willen halen.

  Conny Groot

  MVO specialist

  Vreneli is een heel goede coach. Ze heeft me geholpen duidelijk te krijgen wat ik wil en kan, en hoe ik stappen kan zetten om dat voor elkaar te krijgen. Ze is heel positief en geeft je net dat zetje om dat te doen wat nodig is.

  Marieke Schreuder

  Projectleider en Lean Green Belt, DCMR Milieudienst Rijnmond

  Ik heb twee boeken geschreven om vrouwen in hun kracht te zetten.

  Ik ben dus ook auteur en ik sta met theatercolleges rond deze boeken bij universiteiten, HBO’s, vrouwennetwerken, bedrijven, overheden en sinds kort ook in het theaters in het hele land. Kortom ik ben actief op vele vele vlakken vanuit mijn missie. Ook in de media. Wil je meer weten. Check dan mijn persoonlijke site.

  Loading...