Loopbaancoach Weesp Amsterdam Weesp Coach SheConsult

Loopbaancoach Amsterdam Weesp

Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Je verhalen te horen en met je mee te denken. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft. Waar loop jij tegenaan? Met mijn kennis en ervaring kan ik de vragen stellen die jou aan het denken zetten. En als het nuttig is, deel ik bijvoorbeeld kennis over vrouwelijk leiderschap met je.

Loopbaancoach Weesp Amsterdam Weesp Coach SheConsult

Loopbaancoach Amsterdam Weesp

drs. Vreneli Stadelmaier

Mijn Specialiteiten

Ik ben auteur, publicist, performer/spreker en geboren feminist. En ik ben oprichter van SheConsult. Want mijn drive zit in het begeleiden van vrouwen met het realiseren van hun maximale potentie. Dat doe ik met mijn boeken, mijn vlogs, blogs en optredens. Met SheConsult doen we dat heel concreet.  We coachen met succes en plezier dagelijks vele hoogopgeleide vrouwen. 

Nieuwe baan coaching

Loopbaancoach

vrouwelijk leiderschap coaching

Executive Coach

In verband met een te volle agenda neem ik geen nieuwe cliënten meer aan.

Maar je kan natuurlijk wel mijn boeken bekijken.

Haal het maximale uit jezelf!

Ik heb twee boeken geschreven om vrouwen in hun kracht te zetten. Haal het maximale uit jezelf of uit je dochter, nichtje of jouw vriendin. Wil je meer over mij weten? Check dan mijn persoonlijke site.

F*ck die Onzekerheid

 

Bang om door de mand te vallen? Heb jij ook wel eens het gevoel dat jezelf groter of beter voordoet dan je in werkelijk bent? Dat iedereen verwachtingen van je heeft die je misschien niet kan waarmaken? Dat je bang bent om door de mand te vallen, terwijl je eigenlijk best weet dat dat niet terecht is? En misschien is er helemaal niets mis met je zelfvertrouwen, weet je echt wat je kunt. Straal je ook zelfvertrouwen uit. Maar toch, soms er is dat stemmetje dat je aan het twijfelen maakt. Ik heb ontdekt hoe dat komt! Daar gaat dit boek over. Het Impostor Syndrome.

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid

 

Survivalgids voor jonge ambitieuze vrouwen. Bereidt jonge vrouwen voor op het werkzame leven in een van oudsher door mannen gedomineerde omgeving, partnerkeuze en work-lifebalance.

Uniek handboek voor jonge ambitieuze vrouwen Je bent afgestudeerd aan het HBO of de universiteit. Je hebt er veel geleerd, maar niet of nauwelijks over de softskills die je nodig hebt in deze nieuwe fase van je leven. Na het studeren gaat het minder om de inhoud en meer om alles eromheen, bijvoorbeeld impact maken, gezien worden, onderhandelen, slim optreden, work-lifebalance en omgaan met stress. Dit boek gaat daarover, over je eerste indruk, jezelf presenteren, strategisch hhandelen en effectief zijn. Maar ook over de juiste partner kiezen, prioriteiten stellen en stressmanagement. Met dit boek leer je niet alleen de wereld waarin je werkt beter kennen, maar ook jezelf.

Vind een andere top Coach

Opleiding & Werkervaring

 

 • Rijksuniversiteit Groningen 
  Bedrijfskunde 1980 – 1987
 • Nederlandse Academie voor Psychotherapie
 • School voor Coaching
 • Systemisch Werk & Voice Dialogue
 • Training tot Zijnsgeoriënteerd Coach
 • Coachen met het Enneagram
 • Yucelmethode

 

 • SheConsult (oprichter, sinds 2007 en loopbaancoach Amsterdam Weesp)
 • TIO Hogeschool
  (docent ondernemersvaardigheden en bedrijfseconomie)
 • Financial Assets Executive Search  
  (Mede-oprichter/Directeur)
 • Thuiszorg Stad Utrecht 
  (Directeur algemene zaken)
 • Tiel Utrecht Verzekeringen (NN) 
  (Hoofd Marketing Services)
 • Uitgeverij Kluwer 
  (
  account manager sponsored media)

 • Joke Smit-prijs 
  Winnaar 2015-2017, regerings prijs voor vrouwenemancipatie
 • NPO1 Spraakmakers,
  vaste co-host
 • VrouwenNetwerk Tafel van Weesp, 
  Oprichter en lid
 • Sisterhood in Business,
  lid
 • De Maatschappij, lid
 • Stichting Weesp Centraal
  Bestuurslid
 • Diverse nevenfuncties gehad zoals: iConneqt, oud-Commissaris, BNR radio, vaste co-host,  lid ledenraad NOLOC, districtsvoorzitter NCD, etc.

Ervaring van Cliënten:

 

Een steen in de rivier leggen zodat de stroom van het water verandert. Er zijn niet zo heel veel mensen die deze grootse ambitie durven te hebben, of uit te spreken, laat staan dat ze er ook elke dag naar handelen. Maar Vreneli is wel zo iemand. Vrouwen moeten zichzelf durven laten zien is haar strakke en duidelijke missie.

Met haar onwaarschijnlijke hoeveelheid energie, zelfrelativering, humor en intelligentie zet ze mijlpaal na mijlpaal. Ze is inspirator en rolmodel. Ze verandert vrouwen en zet iedereen om hen heen aan het denken. Inclusief beleidsmakers tot op het hoogste niveau. Als het gaat om emancipatie dan kunnen we niet om haar heen. En dat moeten we ook niet willen.

Bianca Rootsaert

Managing Director

Vreneli is een no nonsense coach die staat voor de power van vrouwen. Zij is in staat om met name hoogopgeleide vrouwen weer in hun kracht te zetten. Persoonlijk heb ik het pad gevolgd van “shit happens” naar “if it is to be.. it is up to me”.

Met haar enthousiaste en zakelijke aanpak heeft zij mij weer op mijn hoeven gezet, geprikkeld om mijn persoonlijk leiderschap vorm te geven en daarmee een nieuwe toekomst voor mijzelf te creëren. Zo’n coachingstraject gun ik alle vrouwen die veel uit het leven willen halen.

Conny Groot

MVO specialist

Vreneli is een heel goede coach. Ze heeft me geholpen duidelijk te krijgen wat ik wil en kan, en hoe ik stappen kan zetten om dat voor elkaar te krijgen. Ze is heel positief en geeft je net dat zetje om dat te doen wat nodig is.

Marieke Schreuder

Projectleider en Lean Green Belt, DCMR Milieudienst Rijnmond

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Amsterdam Weesp
drs. Vreneli Stadelmaier
085 060 5177

 

Loopbaancoach Amsterdam Zelfvertrouwen Vreneli-Stadelmaier
Loading...