Selecteer een pagina

LOOPBAANCOACH ALMERE
DRS. MARJA KOOISTRA

Mijn manier van loopbaancoachen is altijd aangepast op jou en dus tailormade. Hoe ik jou coach?  Warm, persoonlijk, intuïtief zeer sterk, uitdagend en direct maar altijd met respect. Ik leef met je mee maar wel bij de ander latend, spiegelend, en altijd vanuit positiviteit en relativerende humor.

Mijn Specialiteiten

 

Mijn coach specialisatie ligt met name in de Financiële sector (banking, private banking, asset management), de Retail sector (fashion en footwear industrie) en de Semipublieke sector. Maar in de praktijk heb ik coachees in Almere begeleid uit alle soorten industrieën, omdat de problematiek vergelijkbaar is over alle industrieën: De oplossing vind je vaak in jezelf.

Burnout coach Almere

“In the end all what matter most is: How well did you live, How well did you love and, How well did you learn to let go”

drs. Marja Kooistra

Loopbaancoach Almere

Ik kom uit een wereld waar geld niet alleen het product maar ook de drijfveer is. Waar mannelijk leiderschap nog steeds de toon zet: de beleggingswereld, banken en investment management. Ik coach vrouwelijke leiders, – executives en – managers zoals jij door mijn ervaring in te zetten. Zo heb ik zelf ook de reis omhoog, op deze corporale ladder, ervaren. 

Je kan ook gezamenlijk een gewenste transformatie waarmaken binnen een organisatie. Hierin is team-coaching en -begeleiding de sleutel tot een succesvolle transformatie en reorganisatie. Dit combineer ik door je ook persoonlijk en individueel te coachen. Iets waarmee ik, als leidinggevende in bedrijven, veel ervaring heb opgedaan.

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

De coaching is 100% afgestemd op jouw behoefte

Jouw loopbaancoach traject is maatwerk, want jij bent uniek. Ik coach je op 6 niveaus volgens het stermodel: fysiek, mentaal, emotie, gedrag, omgeving en zingeving. Door deze verschillende lagen verkrijg je veel inzicht en leer je jezelf kennen op een manier die veel diepgang en breedte creëert. Verder ben ik een coach die je coacht vanuit het nu/ ’the presence’ en de problematiek die je nu ervaart. Daarom worden er tijdens coaching sessies bij de start altijd methodes ingezet om mindful te zijn en of te worden.

Wie ik ben:

coach almere

Ik hou van mensen! Dit is mijn drijfveer geweest om een carrière switch te maken naar loopbaancoaching in Almere. Het ontdekken van mijn life purpose is een lange weg geweest waarbij ikzelf door meerdere coaches geholpen ben. Aan het begin van deze reis had ik geen idee wat de (geweldige) uitkomst zou zijn!

Aangezien ik dit proces als leven veranderend heb ervaren, kreeg ik meer en meer de behoefte om mijn liefde voor de mensen ook te combineren met het helpen en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke weg van transformatie. Een transformatie waarbij de ontdekking van de volledige potentie van wie je echt bent en van wat je te bieden hebt en de kracht van jezelf om dit in de wereld uit te dragen naar jezelf en naar anderen, samen komen.  

Mijn motto:

“People will forget what you said,
People will forget what you did,
But people will never forget how you made them feel.”

– Maya Angelou 

Mijn gegevens: 

SheConsult Loopbaancoach Almere

drs. Marja Kooistra
085 060 5177

Praktijk adres:
Jakobsstaf 12
1319 DM Almere Nederland

Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

 • Erasmus Universiteit Rotterdam, master Monetaire Economie
 • Post HBO-registeropleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid tot Europees erkend practitioner coach
 • Intuïtief coachen met Impact: Transformational Presence Intensive Course
 • Presencing Institute- Gaia journey en the U-theory

POST HBO registeropleiding- Coachen met Ziel en Zakelijkheid, opleiding tot Europees erkend practitioner coach
Intuitief Coachen met Impact- Transformational presence Intensive course

 • Eigenaar NO-BEARS BV– Coaching & Consultancy
 • Eigenaar CjuChuReinvented- The Coaching Agency voor de Fashion & Footwear industry
 • Managing Director en Executive Board Member van Fondsenbeheer BV
 • Eigenaar CjuChu– exclusieve schoenenwinkel en webwinkel
 • Global Projectmanager– ABN AMRO Bank NV
 • Hoofd Fondsenverkoop Private Clients NL ABN AMRO Asset Management- 
 • Manager Private Banking Products, Vice President en Deputy Director ABN AMRO Bank Luxemburg
 • Managing Director ABN AMRO Bank Luxemburg Investment Management S.A.
  Diverse rollen als belegger bij o.a. ABN AMRO en Robeco

   

 • CjuChuReinvented- Fashion en Footwear

 • CjuChuVintage – Instagramshop voor bewustwording van sustainability en circularity in fashion

 • Industry Coach

 • Advisor

 • Consultant 

 • Social media bedrijf opzetten

Maak kosteloos kennis met Marja:

 

Laden...

Ervaringen van cliënten:

Marja coacht vanuit haar hart en weet met haar betrokkenheid, humor en passie voor het vak de coachees te begeleiden in hun vraagstuk. Met haar jarenlange werkervaring, levenservaring en haar scherpe opmerkzaamheid weet zij exact de juiste vragen te stellen om de coachee in beweging te krijgen.  

 

De coachvragen kunnen variëren van een vraag over de loopbaan, wat te doen als je een burn-out hebt, maar ook executive coaching zit in haar portefeuille. Marja is een veelzijdige coach die je vertrouwt en de coachee zelfvertrouwen geeft. 

Erika van den Heuvel

HR-manager Europe, CycloMedia

Top coach: snel, vaardig, en betrokken. Aanrader, zeker voor leidinggevenden.

Judith de Rijke

Marja heeft een belangrijke rol gespeeld voor mij om de eerste stappen in een nieuwe richting van mijn carrière te zetten. Het is een groot genoegen om een coach te hebben die zoveel zakelijke ervaring heeft en daardoor dezelfde taal spreekt waardoor we elkaar meteen begrijpen. Tegelijkertijd is Marja zeer intuïtief en in staat om op het juiste moment te sturen en te confronteren, wat bij zulke grote veranderingen absoluut noodzakelijk is! Geweldige samenwerking!

Beatrice Petit-Yvelin

Director , Securitization ING

Marja is eerlijk, open, verhelderend en vooral een heel begripvol en lief persoon. Ze heeft mij geholpen bepaalde zaken helder te krijgen wat mij eerder niet lukte. Met regelmaat coacht ze mij op de momenten dat ik dat nodig heb of wanneer ik bepaalde knopen door moet hakken. Ik ben heel blij dat ze op mijn pad is gekomen!

Brigitte Hielkema

Marja heeft me letterlijk ‘terug’ gecoacht naar mijn kracht en passie. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ze heeft me kunnen leren om op een andere manier naar dingen te kijken, en dat heeft een nieuw perspectief en hernieuwde waardering gegeven voor de zaken die ik heb bereikt (in mijn leven en carrière) en de manier waarop ik mijn doelstellingen voor de toekomst ga neerzetten. Ik beveel haar zeer zeker aan als life/business executive coach!

Shameli van Amstel

Accountmanager Interventional Oncology , Boston Scientific

Marja is een topcoach, snel, effectief en met compassie!

Vréneli Stadelmaier

Loading...