google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html
Loopbaan coaching

Loopbaancoaching

Bij SheConsult vinden we dat coaching kortdurend en resultaatgericht moet zijn. Dat betekent dat we vooraf met elkaar vast stellen wat het doel van de loopbaancoaching is en achteraf bespreken of het doel gehaald is. En natuurlijk houden we tussentijds een vinger aan de pols om te bekijken of we op de juiste weg zijn.

SheMasterplan.
Alle coaches van SheConsult coachen met de SheMasterplan-methode. Het SheMasterplan is een methode die helpt om op een gestructureerde manier te werk te gaan. Uiteraard blijft een coachingstraject bij SheConsult ook altijd maatwerk. Jij en de coach bepalen waar aan gewerkt zal gaan worden.

De stappen.
Het SheMasterplan bestaat uit 4 stappen:

  1. Doelstelling; Wat wil je met dit traject bereiken?
  2. Zelfanalyse; Wie ben je, wat is je kennis, je ervaring, wat zijn je valkuilen, je belemmeringen, je handicaps en je dromen, etc.
  3. Planvorming; Door de balans op te maken uit de stappen 1 en 2, bepaal je je ontwikkelkansen. Je brengt samen met je coach focus aan en formuleert een nieuw (loopbaan-)perspectief.
  4. Uitvoering; Uitvoeren van je plan, oefenen, feedback verwerken etc, om je doel te behalen.

Maatwerk.
Voor iedereen ziet de uitvoering van het SheMasterplan er anders uit. De een weet precies wat ze verwacht van het traject, en heeft al behoorlijk wat zelfkennis, de ander heeft alleen een gevoel van onvrede en wil daar van af. Al naar gelang jouw persoonlijke situatie zal je coach met je aan het werk gaan. Sommige onderdelen zullen wat extra aandacht behoeven, andere onderdelen kunnen misschien wel overgeslagen worden. En soms zal ook de coach iets heel anders gaan doen, iets wat op dat moment nodig is. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een geleide meditatie of een houdingsoefening.

De coach zal binnen het raamwerk van het SheMasterplan al haar coach-instrumenten inzetten om tot het gewenste resultaat te komen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan NLP, Transactionele Analyse, Voice Dialoge, RET, Provocatief Coachen, wandelcoaching etc.

De kapstok van je traject is het SheMasterplan dat je helpt master te worden van je eigen leven. Met het SheMasterplan ontwikkel je jezelf en leer je keuzes te maken in je leven en je werk die nodig zijn om een gelukkiger mens te zijn.

Wat krijg je bij het SheMasterplan?

  • De SheMasterplan-syllabus
  • Toegang tot de SheConsult-LinkedIn-group
  • Via je coach toegang tot het netwerk van SheConsult
  • Een abonnement op SheNews, de nieuwsbrief van SheConsult vol met wetenswaardigheden en nieuws uit binnen- en buitenland over vrouw en werk
Loopbaan coaching

Praktisch
Een loopbaan coaching traject bestaat uit  4 uur of 8 uur coaching, afhankelijk van je vraag en het voorwerk dat je al gedaan hebt. Een deel daarvan kan met Skype-sessies worden ingevuld. Dat werkt vaak erg goed en is heel efficiënt doordat je geen reistijd hebt en Skype-sessies  korter duren.

Maak nu direct een afspraak rechtstreeks in de agenda

Boek nu rechtstreeks een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten:

Wil je direct een afspraak maken met Vréneli Stadelmaier? Klik op de onderstaande button om haar agenda in te zien.

Shenews

allevrouwennetwerken

Laatste Blog Vréneli

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos.

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!