Selecteer een pagina

Je kent ze wel, van die speelgoedjes met zo’n draai-ding waarmee je het mechaniekje opwindt. En dat als het dan afdraait, dan is het bijna niet te stoppen?

Zo is het in het dagelijks leven ook. Als jij goed opgewonden bent, dan ga je als een speer, dan ben je niet te stoppen.

Met andere woorden, als jij weet wat je te doen staat, hoe je prioriteiten liggen, en hoe die zijn ingepast in je agenda, dan kun je de wereld aan. Dan laat je je niet gek maken door allerlei verzoekjes van klanten en bazen die iets ‘gisteren’ van je willen. Nee, dan draai je lekker door en doe je wat je moet doen.

En dan ben je ‘s avonds lekker uitgedraaid.

Maar doe je dat niet, dan word je als speelgoed behandeld. Dan is iedereen de baas over jouw agenda, behalve jij zelf. Dan word je door anderen opgewonden. En je weet hoe dat dan gaat, dan draaien ze te ver door en dan gaat het mechaniekje stuk.

Wij krijgen regelmatig klanten met een kapot mechaniek. En geloof me, dat is niet zo snel weer gemaakt. Want ze moeten leren zichzelf op te winden, en niet wachten tot een ander dat doet.

Tja, en dat is niet heel feminien.

Dat leren we meisjes niet.

grip-op-stress

Gratis mini-workshop voor HR-Specialisten over stress en burn-out klachten. Verschillende data, verschillende burn-out coaches.

 

Loopbaancoach Amersfoort Online coaching

Geef je vrouwelijke medewerkers in deze uitdagende tijd extra handvatten voor meer regie en energie, en stimuleer blijvend hun persoonlijke ontwikkeling. Kosteloos!

Burnout Coach Vrouwen‘Slim’, een subsidie van de overheid als aanzet voor het continue ontwikkelen van medewerkers. Onderzoek geeft de noodzaak aan voor meer ondersteuning en ontwikkeling van hoogopgeleide vrouwen.

Mini-Workshops Stress & Burn-out voor HR specialisten. (Kosteloos) >Training hoogopgeleide vrouwen

InCompany Online Corona Training & Coaching (Kosteloos) >

Masterclass zelfvertrouwen & excelleren >

Training Vrouwelijk Leiderschap >

Leiderschap voor vrouwen: leer van de top >

Begeleiding intervisiegroepen >

 

Oprichter van SheConsult, en auteur Vréneli Stadelmaier
heeft over haar boeken ‘F*ck die Onzekerheid‘ en
“Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ een
theatercollege gemaakt. >

De theatercolleges zorgen voor herkenning.
Voor emotie in de zaal, maar ook voor humor en energie.
De theatercolleges zijn geschikt voor vrouwen en mannen,
alhoewel vrouwen zich meer aangesproken zullen voelen.

Alle SheConsult coaches zijn ervaren en gekwalificeerde loopbaancoaches.Er zijn ook enkele coaches met daarnaast een burn-out specialisatie. En er zijn coaches die aanvullend zich hebben gespecialiseerd in specifieke doelgroepen of branches.

Advocaten >

Loading...