Hoe werkt online loopbaancoaching bij SheConsult?

Je gaat aan de slag met een deskundige, ervaren, in hoogopgeleide vrouwen gespecialiseerde coach

Online Coaching Zelfvertrouwen

Geen angst meer om door de mand te vallen, assertiviteit

Online Coaching Vrouwelijk Leiderschap

Persoonlijke effectiviteit, zichtbaarheid, impact hebben

Online Burn-out Coaching Stressmanagement

Work-life balance, burn-out herstel,  grenzen bewaken

Online Loopbaan coaching

Koersbepaling, nieuwe baan, promotie afdwingen

Waarom online coaching?

 

Zit je te ver weg van je coach? Kom je het huis niet uit vanwege de Corona Crisis? Of vind je het gewoon prettiger om het ‘telefonisch’ te doen? Dat kan met onze E-coaching. In je eigen huis, zonder reistijd, met je eigen coach. De coaching begint met een telefonische kennismaking. Daarna hebben je coach en jij steeds een ‘belafspraak’ waarin de coaching plaats zal vinden.
Vaak zal de coach je ook wat ‘huiswerk’ meegeven om dat daarna te bespreken in de volgende sessie. E-coaching is ideaal voor vrouwen die te ver weg zitten, bijvoorbeeld in het buitenland, of die geen tijd hebben om naar hun coach te reizen. Alle thema’s die in gewone coaching aan bod kunnen komen, kunnen ook in dit type coaching behandeld worden.

Kosten?

De kosten van een e-coachingtraject zijn gelijk aan die van de andere coaching. Kijk op onze tarievenpagina voor meer info.

Al onze coaches zijn getrained in het geven van Online Coaching via Skype of Zoom.

WAT EEN RIJKDOM! JE KUNT KIEZEN 60.000+ COACHES

vind je coach 

Voor ieder onderwerp is er wel een coach. 

Sterker nog, ons kleine land kent meer dan 60.000 ik-ben-coach-bordjes boven de brievenbus. Het is een dienstverlening geworden zonder enige garantie op kwaliteit. Wij vinden dit bizar. Het gaat immers om wezenlijke problemen of over het realiseren van belangrijke kansen binnen je loopbaan, binnen je leven.

 We garanderen dat je met een SheConsult -coach een topcoach hebt.

Ze heeft een academische achtergrond.

Ze heeft diverse aanvullende coachopleidingen gevolgd.

En vooral kent ze uit eigen ervaring de praktijk van werken in (nog steeds) masculiene organisaties.

De SheConsult-coach kent de klappen van de zweep.
Ze is een waardige gesprekspartner voor je. Ze helpt je op weg!

Je wordt blij met de online coachsessies van SheConsult. 

Tijd voor reflectie. Zeker in tijden van corona crisis. Wat kan je,
wat wil je, waar word je blij van in je werk, en waarvan vooral niet? 
Wil je nieuwe doelen stellen?

We zien dat de toppers in de sport, het bedrijfsleven, de politiek en bij de
overheid een coach hebben. Want een coach helpt je om het beste uit jezelf
te halen.Een coach hebben is geen zwaktebod, maar een teken van wijsheid,
drive, ambitie èn lef!

De coaches van SheConsult coachen uitsluitend op thema’s in relatie met werk.
Niet zelden spelen er dan echter ook op persoonlijk vlak zaken die van invloed
zijn op het werk, en andersom. Daar kun je dan niet omheen.
En dat doen we dan ook niet.

Waarom online coaching?

Vaak is er een directe aanleiding om een coach in te schakelen,
bijvoorbeeld bij:

– ontslag of een arbeidsconflict
– een nieuwe baan/rol
– terugkeer na verlof
– een nieuwe leidinggevende
– een scheiding
– de constatering na de vakantie dat er niets veranderd is
– een gemiste promotiekans
– feedback van leidinggevende of collega’s
– je ambitie om partner of de ceo te worden
– stressklachten en burn-out.

Alle SheConsult coaches zijn lid van één of meedere van deze beroepsverenigingen:

Hoe werkt online coaching? Het werkt als volgt:

Stap 1. Selecteer een coach die bij jou past

Je kiest een loopbaancoach die bij je past. Dat kan gebaseerd op de locatie (handig dichtbij), maar ook inhoudelijk. Je weet dat alle SheConsult-coaches topgekwalificeerd zijn, maar hun achtergrond en hun coachaanbod naast de loopbaancoaching kan verschillen.

Stress? Burn-out?
Zo is bijvoorbeeld omgaan met stress en burn-out ècht anders dan vragen rondom zingeving,  je loopbaan, je work-life balance, het stellen van doelen etc.

2. Plan in de agenda van de coach een telefonische kennismaking

De praktijk heeft geleerd dat je uitstekend in ca. 20 minuten via de telefoon kunt vaststellen of jouw coachvraag adequaat wordt opgepakt en vaak voel je dan al snel of het klikt met de coach. In dit gesprek kun je ook bespreken hoe lang het traject gaat duren, wat de kosten zijn (dit staat overigens ook de site), en hoe e.e.a. praktisch werkt met facturatie, afspraken maken en verzetten, e.d.

  • Je plant (via het systeem hieronder, of op de pagina van de desbetreffende coach) in de agenda van die coach de afspraak. Zij belt je dan op op het afgesproken tijdstip. Zo simpel is het.
    Dit gesprek is kosteloos.

3. Eerste coachgesprek

In het eerste gesprek (via Skype/Zoom) staat jouw coachvraag centraal. De coach werkt volgens een methode die ruimte laat om in te spelen op wat er op dat moment aan de orde moet komen.  Dat is meestal een combinatie van zaken, afhankelijk van jouw doelstellingen. Vaak is onzekerheid een fundament dat gevolgen heeft op meerdere terreinen. Van work-life balance tot ambitie vormgeven en bijvoorbeeld personal branding. De coach houdt de grote lijn in de gaten, om uiteindelijk je doelstelling te bepalen en….je krijgt vast huiswerk mee 🙂 

Vervolgens plan je online de vervolgafspraken

Supersimpel: online heb je toegang tot de agenda van je coach, zodat je met één klik je vervolgafspraken kunt maken of afspraken kunt verzetten.

 

Evaluatie

De coach zal ieder gesprek beginnen met een evaluatie van het vorige gesprek. Aan het einde van het traject vindt er een totale evaluatie plaats.

 

 

 

Het SheConsult team staat voor je klaar!

Laden...

COACHING ZONDER CONTACT MET EEN COACH

GEEN TIJD OF GELD VOOR EEN COACH?

 

Of vind je het gewoon prettiger om het helemaal online te doen? Dat kan met onze online trainingen. In je eigen tempo, zonder reistijd, en veel goedkoper dan coaching.

We bieden 4 online trainingen aan:

45+ succesvol en gelukkig

Deze training is voor, de naam zegt het al, de 45+ vrouw. Vrouwen van die leeftijd zitten over het algemeen in de overgang. Naast allerlei lichamelijke veranderingen verandert er mentaal echter ook iets. Wat we vaak zien, is dat vrouwen dan een nieuwe keuze willen maken. Ze willen nu echt zelf aan het roer staan en iets gaan doen waar ze écht blij van worden. Deze training kan helpen in dat proces.

Top werk-privebalans

Een goede werk-privebalans is belangrijk voor iedereen. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om die te realiseren. Zeker als je een verantwoordelijke positie hebt en een druk privéleven, vergt dat best wat kunst- en vliegwerk. In dat opzicht kunnen we leren van topsporters, zij weten als geen ander hoe ze het maximale uit zichzelf moeten halen en een bevredigend leven kunnen hebben. In deze trainingen zijn de inzichten uit de sportpsychologie toegepast op de werk-privebalans.

F*ck die Onzekerheid

Gebaseerd op de bestseller F*ck die Onzekerheid. het boek volgt het stappenplan achterin het boek, maar breidt dat uit met extra informatie en oefeningen.

Keukentafelplan

Hoe voer je het gesprek met je partner over de taakverdeling thuis, zonder dat meteen de verwijten over de tafel vliegen? Deze training kan je daarbij helpen. Deze training doen we al 12 jaar met veel succes, eerst in de vorm van een werkmap en nu dus ook online.  

Hoe werkt het?

Deze trainingen draaien op het learning platform Soofos. Via de infobuttons kom je op dat platform.
Je vindt daar meer informatie, ook over de duur van de trainingen en over de kosten.  
Via dat platform kun je training kopen en vervolgens volgen. 
Onze coaches kunnen je hier géén informatie over geven. Een telefonische afspraak inplannen om over deze trainingen te spreken is niet zinvol en zonde van jouw en hun tijd. Voor deze trainingen geldt de crisiskorting niet!

Online Training 45+ succesvol en gelukkig

Ben je toe aan nieuw werk?  Wil je nu zelf eens kiezen? Toe aan een baan die ècht bij je past? Maar weet je niet hoe te beginnen? Dan is deze training iets voor jou!

€ 39,95 incl. BTW

Online Training TOP-werk-privébalans

Een goede werk-privébalans is een topprestatie. In deze training passen we de inzichten uit sport- en prestatiepsychologie toe op jouw werk-privébalans.

€ 24,95  incl. BTW

Online Training F*ck die Onzekerheid

Deze training van 10 videolessen helpt je het stappenplan uit het gelijknamige boek te volgen en uit te voeren. Zodat je in 10 weken meer zelfvertrouwen hebt.

€ 30,00 incl. BTW

Online Training Keukentafel- plan

Deze training van 4 lessen helpt je het gesprek te voeren met je partner over de taakverdeling thuis. Geen ruzie, wèl een eerlijke taak-verdeling, everybody happy!

€ 9,95 incl. BTW

Loading...