vakantie

Je leefde er al lange tijd naar toe: de vakantie. De laatste weken en dagen ervoor deed je het werk op je tandvlees maar je wist er komt rust aan. Daar zit je nu midden in of je hebt de vakantie net achter de rug.

Hoe ervaar(de) jij de vakantie? Kon je voldoende ontspannen en genieten? En ging je met nieuwe energie weer lekker aan de slag?

Uiteraard hoop ik dat je op al die vragen een volmondig JA antwoordt. Maar vaak hoor ik dat de vakantie juist duidelijk heeft gemaakt dat er meer nodig is dan dat. 

Na de zomer én na de feestdagen zie ik een extra grote vraag naar coaching. Dat zijn momenten in het jaar waarop je graag vol frisse energie een nieuwe fase in zou willen gaan. En als dat niet lukt (en de vorige keer ook al niet) dan weet je dat er werk aan de winkel is. 

Hoe gaat het met jou? Beantwoord voor jezelf de volgende vragen en dan weet jij hoe jij er op dit moment voor staat. In hoeverre:

  1. Kom jij dagelijks tot échte ontspanning?
  2. Kun jij genieten van de dingen die jij doet?
  3. Heb jij de rust om met dingen bezig te zijn?
  4. Kun jij goed focussen?
  5. Ervaar jij een energieniveau op een schaal van 0-10 van minimaal 7
  6. Slaap jij goed en rustig?
  7. Ben jij blij met het leven dat jij leidt?

Denk je dat het zo niet door kan gaan? Zoek dan een goede coach die kennis heeft van begeleiding bij stress en zo nodig overspannenheid of burn-out. Gelukkig zijn er goede coaches bij SheConsult die je daarmee verder kunnen helpen.

Mocht je willen weten wat ik voor je kan betekenen mail me dan via [email protected]. Dan plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek in, zodat jij weet hoe ik jou daarin verder kan helpen.

Sonja Jansen is burn-outcoach bij SheConsult

Ook interessant: Paracetamol tegen stress

Loading...