Selecteer een pagina

Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

in Haarlem is er ook een Loopbaan en Burn-out Coach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Haarlem van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Haarlem 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Burn-out

Ook als je tegen een burn-out aanloopt of er midden inzit. Een burn-out is een serieuze zaak. Daarvoor kun je niet bij iedere willekeurige coach aankloppen. Dat vraagt om specialisme en ruime ervaring.

De SheConsult-coach in Haarlem snapt dat.

Voor vrouwen in Haarlem is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Haarlem weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Haarlem en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Haarlem onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Haarlemse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Haarlem tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 
 • Ze heeft een extra specialisatie m.b.t. stress en burn-out klachten

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Haarlem heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Haarlem draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Haarlem, of gaan jullie wandelen in Haarlem of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Haarlem als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Haarlem veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Haarlem

Omdat onze coach Jolanda Holwerda  in Haarlem ook echt in Haarlem werkt heeft zij een groot netwerk in Haarlem zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Haarlem betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

drs. Jolanda Holwerda, de SheConsult-loopbaancoach voor Haarlem

 

Als loopbaancoach in Haarlem is het mijn missie om vrouwelijk talent in de spotlight te zetten en vrouwen meer bewust te maken van hun eigen authentieke kracht. Als trainer, loopbaancoach en moderator heb ik met honderden (top)vrouwen gewerkt aan het zichtbaar maken hun ambities en het vinden van hun persoonlijke missie.

Ik mensen te raken in hun hart en te inspireren hun persoonlijk leiderschap op zich te nemen voor een betekenisvolle wereld. 

Leiderschapscoaching

Jolanda Holwerda is founding editor van Lof Magazine (2007) en oprichter van de Lof Academy (2009) en begeleidt met passie internationale leiderschapsprogramma’s voor bedrijven en individuen. Zij is auteur van het boek “Vanuit je hart naar succes” en grondlegger van het Loflabyrint ©: in 7 stappen naar authentiek leiderschap.  

Loopbaancoaching

Als gecertificeerd trainer en loopbaancoach en yogadocent weet zij mensen te raken in hun hart en te inspireren hun persoonlijk leiderschap op zich te nemen voor een betekenisvolle wereld. Als basis voor leiderschaps- en team ontwikkelingsprogramma’s werkt ze met Insights Discovery, wat een sterke basis geeft voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Maak kosteloos telefonisch kennis deze top loopbaancoach uit Haarlem.

Burn-out coaching

Een burn-out loop je niet zomaar op. Vaak ben je het contact met je lichaam kwijt, en fluit je lijf je keihard terug. Ik helpt je dat contact te herstellen en de thema’s waardoor jij uit contact bent gegaan, aan te pakken.

 

Loopbaancoach Haarlem 

Jolanda Holwerda

085 060 5177

 

Praktijkadres:
Westerhoutstraat 38 2012 JS Haarlem
Google Maps >

Loopbaancoach Haarlem
Work-life balance coach Haarlem
Leiderschapscoach Haarlem
Burn-out coach Haarlem

Opleiding & Werkervaring van Jolanda Holwerda

 • Universiteit van Groningen,
  Communicatie & Mediastudies
 • Phoenix: Coach- en Trainersopleiding. Maskermaker. Helende verhaal.
 • Parre en Deden: systhemisch werken.
 • Pionieren in Authentiek Leiderschap (PAL): coach en journeyleader
 • Insights Discovery: gecertificeerd Personal Effectiveness Coach

 • SheConsult; Loopbaancoach Haarlem
 • Better Future; Change Leader  https://better-future.com/
 • Lof Academy/Stichting Lof; oprichter
 • Perpetuum Organisatieontwikkeling; Associate partner
 • Haagse Hogeschool; lecture communications

 • World Press Photo Foundation; member Board of Directors
 • Lof Foundation; Oprichter en bestuurslid 
 • Microkrediet voor moeders; Fondsenwerver

Overige info & Specialisaties

Coaching vrouwelijk leiderschap

 • Authentiek leidinggeven
 • Loopbaan coaching
 • Work-life balance
 • Executive coaching
 • Burn-out coaching

 

 

.

Publicaties/Certificaten

 • Insights Discovery
 • Founding editor van Lof Magazine
 • Auteur van het boek “Vanuit je hart naar succes”
 • Grondlegger van het Loflabyrint ©: in 7stappen naar authentiek leiderschap.
 • Winnaar Joke Smit prijs 2009-2011

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Jolanda:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Haarlem

Twee ervaringen van cliënten van Jolanda:

Jolanda is a very bright coach and trainer who creates an open atmosphere in a group that makes people willing to share their questions and insecurities. She asks the right questions and at the same time stimulates in a way that gives you confidence.
I have learned a lot about myself during the Lof Leadership Journey and the personal coaching meetings with her. For me, the most surprising result of working with Jolanda was to find a new layer in my own personality that she helped to discover. I am ready for new challenges!

Geeske in T Velt Koolhaas

‘Jolanda heeft de gave om een vraag te stellen of huiswerk te geven die met precisie de kern van het probleem raakt; ‘hoe doet ze dat?!’ Het
maken van ‘de huiswerkopdrachten’ levert al veel inzichten op. Jolanda reageert puur en met een warme betrokkenheid op hetgeen je vertelt. Ik heb het als helend ervaren dat Jolanda oprechte erkenning geeft op mijn verhaal. Ik stap met meer fier de toekomst in.’

Ingrid Roelvink

Interim Change Management

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...