Gun jezelf een dagje, of meerdere dagen de SheConsult Summer Academy

UNWIND. GET INSPIRED. LEARN. GROW & RELAX

 

Fris en geïnspireerd weer aan de slag na de zomer

Het is een zware tijd. Zeker voor professionele vrouwen, zo blijkt uit onderzoek.
De druk is hoog, er is veel onzekerheid. Contact is letterlijk op afstand.
We missen onze collega’s en een andere omgeving dan thuis.

We komen nauwelijks aan onszelf toe.
Terwijl we onszelf misschien wel afvragen waar we in hemelsnaam mee bezig zijn.
Mentaal en fysiek hebben we een reset nodig. Tijd voor een break!
Gun je daarom een paar dagen SheConsult Summer Academy.  

Geef jezelf die break!

 

Vergroot je kennis en inzichten. Groei!

Je hebt de keuze uit 8 verschillende super interessante en ontspannende en trainingen. Je krijgt allerlei nieuwe nuttige inzichten en er wordt vast veel gelachen. Bovendien ontmoet je allemaal nieuwe interessante vrouwen, net als jij.

W

Ontspan, adem rust , neem de tijd voor jezelf

Je begint dagelijks met ‘Create your own happy space’. (Verrassing 1) Je wordt er zeker blij van :-). Je doet inspiratie op, verwerft nieuwe inzichten, wandelt door de eindeloze bossen. Je sluit de dag af met ‘Unleash your female power’ (Verrassing 2).

w

Neem tijd voor zelfreflectie. Zit je nog op koers?

Je doet nieuwe energie op en komt weer in balans. Natuurlijk wordt er bij de meerdaagse trainingen lekker gegeten en kun je gebruik maken van de fantastische wellnessafciliteiten van het hotel. Waarom boek je er niet een extra nachtje bij, lekker!

HET IS VEILIG, MAAR DAARDOOR IS AANTAL PLAATSEN BEPERKT

Vanwege het coronavirus is het aantal plaatsen per workshop beperkt tot 12. Bovendien proberen we zoveel mogelijk buiten te laten plaatsvinden op onze prachtige lokatie op de Veluwe. (En als we mondkapjes op moeten van Rutte dan doen we dat.)
Nadeel is wel: je wel moet snel zijn. want  ‘vol’ is dus ècht  ‘vol’. 

Je kunt uiterlijk tot zaterdag  15 augustus 2020 bestellen. Doe het vandaag nog, want de klok loopt.

Om jouw ticket naar deze verwennerij te bestellen heb je nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kom een dagje heerlijk bijtanken en ontvang ook nog een uiterst persoonlijk Cadeau.

cadeautje

Je ontvangt bij inschrijving een voucher voor een online coachgesprek met drs. Jolanda Holwerda of met drs. Vréneli Stadelmaier,  twee van de topcoaches van SheConsult. GRATIS dus.

 

A-Coach-Haarlem-Jolanda-Holwerda-SheConsult-scaled Vreneli Stadelmaier Coach

The SheConsult Summer Academy. Het programma.

Je hebt keuze.
Je kunt kiezen uit acht verschillende inspirerende trainingen. Je komt één dag of je volgt verschillende trainingen over meerdere dagen. Je kunt ook meerdere trainingen achter elkaar boeken. 

The SheConsult Summer Academy. Vaste onderdelen:

9.00 u- Create your happy space
13. 00 –  Lunch & wandelen (optioneel)
17.00 u – Unleash your female power
18.00 u – Borrel
Hele dag en avond: SheConsult-coach beschikbaar om mee te sparren.

De SheConsult Summer Academy is een initiatief van
SheConsult en LofAcademy

logo heerlickheijd

Even eruit uit midden in een prachtig comfortabele hotel, omringt door de eindeloze bossen van de Veluwe.

 

hotel training SheConsult

Training hoogopgeleide vrouwenwellness training

hotel zwembad

yogales Coaching werknemers

vind je coach

lekkere kamers

SheConsult trainingen

workshop coaching

Training vrouwelijk ;eiderschap

Je kunt één dag gaan of meerdere dagen.

Verwen jezelf!

Laad jezelf weer op voor het najaar. Het zal druk en spannend genoeg worden. Zorg dat je er klaar voor bent en kom genieten in onze SheConsult Summer Academy. We wisselen zelfreflectie en groei af met plezier, ontspanning en genieten. Kom je ook?

summer-academy_3 juli-SheConsult.
zwembad Coaching SheConsult Academy
diner SheConult training
overnachten SheConsult Training
kamers training SheConsult

Gedetailleerde info over de workshops

Bepaal je toekomstperspectief

Don’t dream your life.
Live your dream.

Welkom! Deze dag gaan we werken aan onze toekomst. Het wordt een creatieve dag waar alles mag en dromen juist wordt aangemoedigd! Daarom gaan we niet te veel vertellen over inhoud. Laat je gewoon verrassen, ga mee in de flow van de dag. We beloven je dat je er met veel inspiratie en energie, en een fraai plan voor de toekomst uit komt.

Het programma bestaat, naast de vaste onderdelen van de Summer Academy uit een ochtend en een middagsessie van 3 uur.

 

Trainer: drs. Marleen Weener

A-Marleen Weerner SheConsult-vierkant

Burnout herkennen en voorkomen

Hoe houd jij je medewerkers vitaal en duurzaam inzetbaar? Een belangrijke vraag als je de sfeer op de werkvloer goed wil houden en het ziekteverzuim beheersbaar. Heb jij als manager te maken met medewerkers met burn-outklachten of overspannenheid? Als je de signalen van een naderende burn-out tijdig herkent, kun je erger voorkomen. 

Burn-out: een erkende beroepsziekte
Uit onderzoek is gebleken dat één op de zeven werkenden burn-outklachten ervaart en dat aantal neemt al jaren toe. De Wereld-gezondheidsorganisatie heeft burn-out dit jaar zelfs officieel erkend als beroepsziekte. Valt een medewerker uit met burn-outklachten, dan duurt het herstel vaak maanden. Dat brengt allerlei problemen en kosten met zich mee. Het is frustrerend als je niet tijdig hebt gezien dat een medewerker afstevent op een burn-out.  De workshop ‘Burn-outklachten herkennen en voorkomen’ helpt je de signalen te herkennen.

Word je bewust van wat jij kunt doen!
Wat een burn-out is en hoe het voelt? Dat is moeilijk te bevatten als je het zelf niet hebt meegemaakt. Maar je kunt wel leren wat de signalen zijn, zodat je adequaat kunt handelen of reageren. In deze workshop krijg je waardevolle informatie over burn-out, tips voor preventie en leer je wat nodig is om te herstellen. Na afloop weet je:

 • welke oorzaken kunnen leiden tot burn-out;
 • hoe iemand met burn-out zich voelt;
 • wat de signalen zijn van een (naderende) burn-out;
 • wat de medewerker in die situatie nodig heeft;
 • hoe je goede hulp kunt bieden.

Deze training bestaat naast de vaste onderdelen van de Summer Academy uit een ochtend en een middagsessie van 3 uur. 

Trainer: mr. Sonja Jansen

Burnout Coach Sonja

Leven zonder stress

Het is bijna een automatisme om je telefoon op te laden als deze aangeeft nog slechts 10% energie te hebben. Maar hoe zit dat bij jou zelf? Herken jij de signalen die aangeven dat jouw energie nodig aangevuld moet worden? Of ren jij gewoon door, want jij moet nog zoveel doen en er is geen tijd om rust te nemen en op te laden. Druk, druk, druk…Stress

Voor vrouwen van alle leeftijden geldt dat stress de complexe balans van het lichaam verstoort en ziekte veroorzaakt, zoals burn-out. Vaak zijn vrouwen zich echter niet bewust van stress. In deze twee daagse workshop gaan wij dieper in op wat stress is en dan vooral wat het betekent voor vrouwen. En wat betekent dat voor jou? Hoe ga jij daar mee om?

Tijdens deze twee inspirerende dagen wordt inspanning afgewisseld met ontspanning, het wordt een cadeautje voor jezelf, waar jij ook na de workshop nog lang plezier van zult hebben.

De workshop is informatief en interactief. Ook zal er ruimte zijn voor meditatie, want dat draagt bij aan een evenwichtige balans wat ook jouw prestaties positief beïnvloed.

 

Onderwerpen van de workshop:

 • Wat is stress?
 • Waarom zijn vrouwen gevoeliger voor stress dan mannen?
 • Hoe herken jij jouw stressoren, jouw ‘rode vlaggen’?
 • Wat voor stress-type ben jij?
 • Wat kun jij doen om te ont-stressen?
 • De rol van voeding en lichaamsbeweging op stress
 • Technieken om dagelijks te ont-stressen

In een mooie en relaxte omgeving krijg jij samen met en van andere vrouwen inspiratie, nieuwe inzichten, nieuwe energie en rust. Na afloop van deze dagen weet jij waarom vrouwen vaker last hebben van stress dan mannen. Jij hebt geleerd wat jij moet doen om een gezonde balans te bewaren en (weer) plezier te beleven en te kunnen genieten, privé en in jouw werk!

Deze training duurt 2 dagen, inclusief 1 diner, overnachting en ontbijt, en volgt de vaste dagindeling van de Summer Academy.

 

Trainer: drs. Babette Ruhaak

Burnout Coach Babette

Vrouwelijk Leiderschap

Voor veel vrouwen is de weg naar de top nog een hobbelig pad. Wellicht eerder een labyrint dan een helder carrière pad. Veel vrouwen onderschatten hun talent en ambitie. En dat is zonde. Want de wereld zit te wachten op meer vrouwelijk leiderschap. 

In deze training gaan we op zoek naar wat jou drijft en hoe jij een verschil kunt maken in jouw (werk) omgeving en de wereld om je heen. Op basis van jouw lifestory kijken we wat jouw loopbaan je tot nu toe gebracht heeft, wat de hoogtepunten zijn in jouw leven maar ook wat je beslissende momenten waren van waaruit jij je work life keuzes maakt. Want leiderschap begint met begrijpen van jezelf, zodat je vandaar uit ook andere mensen kunt inspireren.

Ook gaan we aan de slag met beeldvorming en ambitie. Begrippen als macht, ambitie en succes hebben verschillende betekenissen voor mannen en vrouwen. Kennis en bewustwording van deze sociale verschillen zijn essentieel voor de ontwikkeling van de eigen (vrouwelijke) leiderschapsstijl. We verdiepen ons in de belemmerende overtuigingen en denkbeelden in ons hoofd die onze groei en talentontwikkeling beperken. En we staan stil bij waar jij energie van krijgt en waar jouw authentieke kracht ligt.

Ontdek hoe je je invloed kunt vergroten en macht kunt inzetten op een manier die werkt voor jou.Niet door het te doen als een man, maar vanuit je eigen kracht. Ontdek wat jouw stem je te bieden heeft. En welke wijsheid je al in pacht hebt.

 • Laat het naar boven komen.
 • Maak er gebruik van.
 • Heb fun.
 • Do a little weird.
 • En maak de wereld een beetje mooier als jij doet waar jij voor staat.

Na afloop van deze training: 

 • Ben je je bewust van de beeldvorming en stereotypering en inzicht in ambities en m/v verschillen.
 • Durf je te acteren vanuit kracht en je authenticiteit te tonen.
 • Creëer je meer zichtbaarheid en vergroot je je impact.
 • Heb je inzicht in je eigen leiderschapsstijl en draag je die met meer zelfvertrouwen uit.
 • Weet je wat je energie- en inspiratiebronnen zijn zodat je in je kracht kunt blijven staan. 

Trainer: drs. Jolanda Holwerda

A-Coach-Haarlem-Jolanda-Holwerda-SheConsult-scaled

Retraite De Heerlickheijd

Vrouwen van vandaag?  Het zijn net circusartiesten…balanceren, jongleren, altijd bezig en altijd meerdere dingen tegelijk omhanden. Vrouwen die maar doorgaan en doorgaan. Ze zijn “best tevreden” met hun leven, maar er zijn ook dingen die ze anders zouden willen.

Kijk om en besef hoe je geworden bent, Wie je bent. Droom over wie je zou willen zijn. Zou jij niet eens tijd willen nemen om stil te staan, uit te vinden waar je staat, wat je behoeften zijn en welke kant je de komende tijd op wilt? Een paar dagen al je beslommeringen achter je laten en je helemaal op jezelf richten? Als je dan daarna weer terugkeert in je dagelijks leven, ben je vanzelf beter in staat om weer vooruit te gaan en die dingen in je leven op te pakken, waarvoor jij kiest. Dat is persoonlijk leiderschap.

Voel je voor dit avontuur? Ga dan mee op ontdekkingstocht naar meer inzicht in wie je bent en wat je werkelijk wilt …en ga naar huis met concrete ideeën over hoe je dat vertaalt in het leven van elke dag! Inzicht in jezelf is de basis om te balanceren in je leven en werk.  Deze retraite is ontwikkeld om je hierin te begeleiden.

Programma
Retraite De Heerlickheijd is een programma voor persoonlijk leiderschap, een ontdekkingstocht naar jezelf. Drie dagen lang bieden we je allereerst rust, ruimte en veiligheid. Op afstand van de hectiek van je dagelijkse leven, los van al je verplichtingen en zorgen, word je volledig verzorgd. Je creëert ruimte om van een afstand naar je leven te kijken en om een gevoel te krijgen over hoe je vanaf hier verder wilt.

Het volledige programma bestaat uit, naast de algemene dagindeling van de Summer Academy:

 • drie dagen programma
 • de algemene en waar gewenst individuele begeleiding;
 • de ontbijten, lunches en diners en lekkere hapjes tussendoor;
 • 2 overnachtingen en ontbijt
 • een persoonlijk followup gesprek een paar weken na de retraite

Het programma in grote lijnen:
Dag 1: Een terugblik: hoe ben je geworden wie je nu bent?
Dag 2: In het nu:  wat heb je, wat wil je houden en waar wil je vanaf?
Geleidelijk ontstaat het beeld van hoe het leven, dat jij zou willen leven eruit zou kunnen zien en
wat je daarvoor nodig hebt.
Dag 3: De toekomst: je maakt plannen, je spreekt je uit.
We faciliteren je om stil te staan en naar jezelf te kijken.
Gestructureerd, met behulp van oefeningen aangevuld met individueel gestelde persoonlijke
vragen. Je gaat buiten alleen op ontdekkingstocht. We eten heerlijke maaltijden waar jij niet over
na hoeft te denken. We zitten gezamenlijk aan een tafel en wisselen onderling ervaringen uit,
tenzij je liever eens alleen eet.

Wat brengt het je
Jouw ontdekkingstocht geeft je drie dagen lang de rust en ruimte om aan jezelf te werken. Zodat je inzicht krijgt in wie je bent en wat je wilt in je leven, om plannen te maken, strategieën te ontwikkelen, de balans op te maken.

Je verkent alternatieven voor bestaande situaties, zodat duidelijk wordt wat je wilt veranderen in je leven maar ook wat je wilt houden.
Je zet een onvergetelijke stap in het overwinnen van blokkades en vastgeroeste patronen, zodat je ontdekt hoe je de door jouw gewenste veranderingen in je leven kunt gaan realiseren.

Na deze dagen in De Heerlickheijd van Ermelo ga je opgeruimd naar huis. Je hebt inzicht in je leven en je bent je bewust van je geschiedenis. Je kent een aantal van je ambities en dromen, maar bovenal heb je plannen, een persoonlijke
strategie.

Ook heb je nieuwe energie om hiermee aan de slag te gaan. En wellicht niet alleen, maar – gesteund door de gedeelde ervaringen en afspraken uit het weekend- met een aantal nieuwe contacten.

 

Trainer: mr. drs. Marieke van Paassen

Burnout Coach Marieke

Leer van de top
Leer van Hillary, Angela en Jacinda. Zo leg je het fundament voor jouw persoonlijke leiderschapsstijl.

 
Leiderschap voor vrouwen
Organisaties zijn van oudsher gedomineerd door mannen. Met mannelijke structuren en spelregels. Die hebben we als meisje nooit geleerd, maar als je mee wilt doen moet je die wel leren kennen. Aan de zijlijn gaan staan roepen dat dat allemaal moet veranderen is prima, alleen dan duurt het nog wel even voor er daadwerkelijk iets verandert. Wil je daarop wachten? Wij niet! Dus wij zeggen: doe als het Paard van Troje. Speel het spel mee. En als we binnen zijn met vrouwelijk leiderschap, en we zijn met genoeg, dan gaan we de boel veranderen.

Unlock your full potential
Ieder mens heeft mannelijke èn vrouwelijke competenties. De kracht van jou vrouwelijk leiderschap zit ‘m in de combinatie van die competenties.

Met welke combinatie ben jij op je best? In welke situaties en hoe kun je daarmee spelen?

Leer van de top
Leer je van ervaringen van topvrouwen op het internationale toneel: hoe positioneer je jezelf sterk én met de gunfactor, hoe ga je om met framing en hoe sta je sterk op basis van je waarden? Leer van Hillary, Angela en Jacinda. Zo leg je het fundament voor jouw persoonlijke leiderschapsstijl!
 
Inhoud van de training:

  1. Do the Hillary-hop
   Aardig én vaardig gevonden worden.
   ‘I Don’t like her’ was voor veel Amerikanen een doorslaggevende reden om niet op Hillary Clinton te stemmen. Kennelijk was het belangrijker dat mensen haar aardig vonden dan dat ze competent was. Onderzoek laat zien dat vrouwen een evenwichtskunst moeten beheersen tussen aardig en vaardig gevonden worden. Ben je vooral aardig, dan kun je nooit competent zijn. En ben je vooral vaardig, dan ben je de bitch.
   Maak kennis met dit mechanisme. We gaan op zoek naar het evenwicht. Een tikje meer aardigheid, een snufje meer vaardigheid: hoe doe je dat op een manier die bij jou past?
    

  2. Awaken your inner Angela
   Frame je zwakte naar je kracht.
   Angela Merkel kwam aan de macht toen haar partij er slecht voor stond door omkoopschandalen. Een clubje mannen had bedacht dat Merkel even aan het roer ‘mocht’, en dat zij als het weer rustig was de macht ‘gewoon’ weer onderling zouden verdelen. Ach, dat meisje, dat kon toch geen kwaad. Wat hebben zij haar onderschat! Later werd Merkel geframed als ‘mutti’, moedertje, en als besluiteloze twijfelaar. Steeds weer wist ze deze frames in haar voordeel te laten werken.
   Maak kennis met het fenomeen ‘framing’ en leer hoe je ermee om kunt gaan. Hoe frame je jezelf en hoe blijf je uit het frames van anderen? Mag je boos worden als je ‘weggezet’ wordt en hoe doe je dat productief?
    
  3. Jacinda yourself
   Sta sterk op basis van je waarden.
   De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern heeft haar eigen leiderschapsstijl: ze is er trots op dat ze een empatisch leider is. Maakt dat haar een softie? Allesbehalve! ‘Het vraagt moed om een empatisch leider te zijn’, zegt ze daar zelf over. Na de schietpartij in Christchurch wist ze in no time strenge wapenwetten in te voeren, ondanks heftige tegenstand. Ardern staat sterk omdat ze rotsvast vertrouwt op de kracht van haar waarden.
   In deze module onderzoeken we jouw waarden en leggen we een stevig fundament voor jouw professioneel handelen.

Deze training duurt 2 dagen, inclusief 1 diner, overnachting en ontbijt, en volgt de vaste dagindeling van de Summer Academy.


Trainer: drs. Liesbeth Tettero

a-cOACH- UTRECHT-Liesbeth-Tettero-SheConsult

Pad van de Heldin

De inspirerende, impactvolle training Het Pad van de Heldin die Lof Academy ontwikkeld heeft in samenwerking met Ministerie van OC&W. In zeven stappen ontdekken deelnemers waar hun talenten liggen en hoe zij op eigen kracht het verschil kunnen maken binnen een organisatie en de wereld eromheen. Door hun talent in de spotlight te zetten worden zij een rolmodel voor zichzelf en voor anderen! Lees hier wat de training werkgevers heeft gebracht. Iedere deelnemer aan deze training krijgt het boek “Vanuit je Hart naar Succes” gratis

In deze training ga je op grond van jouw levensverhaal op zoek naar jouw talent en rolmodel.

Uit eerder onderzoek van Lof blijkt dat het hebben van een rolmodel helpt jouw levenspad zin en vorm te geven. De vraag is: welk rolmodel past bij jou?

Inhoud van de training
De training werkt aan de hand van het door Lof ontwikkelde Pad van de Held(in)©. Gebaseerd op het boek de Hero’s Journey van Joseph Campbell maken deelnemers in een aantal heldere stappen een reis van “ego” naar “zelf”.

In zeven stappen ontdek je waar jouw talenten liggen en hoe je op eigen kracht het verschil kunt maken binnen een organisatie en de wereld eromheen. Door jouw talent in de spotlight te zetten word jij een rolmodel voor anderen!

Deze training heeft als doel om op een authentieke, eigen wijze een verschil te maken en is geschikt voor teams die meer gebruik willen maken van aanwezig talent en elkaars sterkte.

Programma
De door Lof ontwikkelde Moodboards vormen het startpunt vormen van de workshop. Vervolgens gaan we aan de hand van storytelling kijken waar we jouw kracht ligt. Door het delen van (levens) verhalen ervaar je waar jouw kracht en valkuilen liggen maar ook hoe jij in staat bent anderen te inspireren. Daarna gaan we aan de hand van jouw rolmodel kijken hoe jij jouw talent in de wereld kan zetten. Met als slot een talentpresentatie die een onvergetelijke indruk maakt.

Met een rolmodel in je achterhoofd voel je je gesteund. Want wat zij kunnen, kunnen wij ook. De kracht zit in jezelf.

Deze training duurt 2 dagen, inclusief 1 diner, overnachting en ontbijt, en volgt de vaste dagindeling van de Summer Academy.


Trainer: drs. Jolanda Holwerda

A-Coach-Haarlem-Jolanda-Holwerda-SheConsult-scaled

F*ck die Onzekerheid

Herken je dat? De angst om door de mand te vallen. Er achter te komen dat je eigenlijk niet goed genoeg bent? En dat je dus keihard aan het werk gaat om maar geen fouten te maken. Wat een fout is het bewijs dat je het niet kunt. Of dat je uitdagingen maar uit de weg gaat. Want ja, stel je voor dat het niet lukt…

Veel vrouwen herkennen die constante dialoog in hun hoofd: het engeltje dat zegt dat je het wel kan ,dat je goed genoeg bent, en het duiveltje dat duizend redenen aanvoert waarom dat niet zo is. 

Die dialoog noemen het Impostor Syndrome, of te wel het  bedriegerscomplex. Zo’n 70% van alle vrouwen geeft aan hier ernstig last van te hebben. En daardoor worden ze gek van zichzelf, gaan ze te hard werken of vertonen ze vluchtgedrag. Of allebei. Doodmoe wordt je er van.

Als jij dat herkent, en daar wat aan wilt doen, meld je dan aan voor deze eendaagse training. Vréneli Stadelmaier schreef een boek over het Impostor Syndrome bij vrouwen, F*ck die onzekerheid. Zij neemt je deze mee op weg naar het ontstaan van jouw impostor gedachten, naar de momenten waarop jij er last van hebt, wat de gevolgen ervan zijn in jouw leven, en wat jij kunt doen om er vanaf te komen.

Na deze training:

 • kun je impostor gedachten bij jezelf (en anderen) herkennen
 • weet je waar ze vandaan komen
 • weet je en voel je dat deze gedachten niet waar zijn
 • weet je hoe er voor kunt zorgen dat deze gedachten geen invloed meer op je hebben

Bij deze training krijg je het boek F*ck die Onzekerheid kado.

Deze training bestaat uit een ochtend en middagsessie en volgt de dagindeling van de Summer Academy.

Trainer: drs. Vréneli Stadelmaier

Vreneli Stadelmaier Coach

BESTEL VANDAAG JE TICKETS

Want mede door Corona is het aantal plaatsen beperkt. We houden de groepen klein.
Maximaal 12 deelnemers per training (minimum is 6). We houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Aanmelden is mogelijk tot 17 juli 2020.

Prijzen incl. 21% BTW 

Algemene Voorwaarden en Corona Maatregelen

Corona Maatregelen

Uiteraard volgen we de aanwijzigingen van het RIVM, en dat doet ook het hotel.

Deelnemers met Corona gerelateerde klachten zullen dan ook de toegang geweigerd worden.

We werken in kleine groepen van max. 12 deelnemers, behalve bij de plenaire activiteiten. Die zullen we dan ook zoveel mogelijk buiten laten plaatsvinden.

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden zoals in onderstaand te downloaden document beschreven zijn, zijn van toepassing op alle activiteiten van de SheConsult Summer Academy. 

Loading...