Selecteer een pagina

Executive Coaching
groeien als mens en leider

Topprestaties

Als (top)manager bepaal jij de richting, ben je zakelijk verantwoordelijk en het voorbeeld en eerste aanspreekpunt voor mensen om je heen. Dat is een prachtige positie maar ook een die nogal wat van je vraagt. Hoe verwerf en handhaaf jij je positie? Hoe blijf je scherp en innovatief? Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen en continue verbeteren? Hoe zorg je dat je impact hebt? Hoe leid je de organisatie naar uitzonderlijke resultaten?

Om als executive inspirerend en effectief te zijn en blijven is het belangrijk dat je voeling houdt met de organisatie, de stakeholders en met jezelf. Dan is het belangrijk dat je begrijpt wie jij bent, hoe je reageert en waar je voor staat, en dat je af en toe stilstaat bij de vraag of je nog wel op koers ligt. Het is soms eenzaam aan de top en dan is het van groot belang dat je in vertrouwen met iemand kan praten en alle vraagstukken waar je mee te maken krijgt kan bespreken.

De (top)manager Coach van SheConsult helpt je bij dat stilstaan (ondanks het feit dat we dat soms wandelend met je doen). Ze helpt je bij het stilstaan bij de dynamiek van de organisatie, de strategische en organisatorische vraagstukken, de dynamiek in de boardroom of management team, stakeholder-management en vraagstukken die te maken hebben met het feit dat je vrouw bent op een uitzonderlijke positie.


Je coach stimuleert reflectie, is een sparringpartner, een goede luisteraar die uit kennis en ervaring weet in welke context jij je bevindt. Iemand die zonder oordeel werkt, die je helpt met focussen en het stellen van doelen en samen met jou eventuele obstakels voor verdere ontwikkeling wegneemt.

De Executive Coach van SheConsult


De positie van en thema’s waarmee jij als (top)manager mee te maken hebt zijn anders dan die van leidinggevenden in andere lagen van de organisatie. Dat vraagt bijzondere kwaliteiten van de coach: kennis en ervaring van organisatie-, team- en individuele ontwikkeling in combinatie met het kunnen werken met complexe dynamiek. Bovendien moet de coach voldoende senioriteit en authenticiteit hebben om niet geïntimideerd te raken door jou. De executive coach van SheConsult is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen, strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling en governance, in zowel het bedrijfsleven als andere sectoren. 

Daarnaast onderscheidt de Executive Coach van SheConsult zich natuurlijk door een gedegen kennis van Vrouwelijk Leiderschap en zal zij haar kennis en ervaring met jou delen, als dat nodig is (en heel vaak is dat nodig, zo wijst de praktijk uit).

De SheConsult coaches gespecialiseerd in executive coaching (C-level)

Executive Coaching, het traject

De relatie met een Executive Coach is, vanwege het complexe en vertrouwelijke karakter van de coaching, een langdurige relatie. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan een persoonlijke kennismaking waarbij de coach bij jou, in je organisatie op bezoek komt. Daarna bepalen jullie samen of je verder gaat.

Het traject start met een korte telefonische kennismaking. Daarna volgt een persoonlijke kennismaking, op locatie bij jou in de organisatie. Op basis daarvan beslissen jullie samen of een traject een goed idee is. Een traject bestaat uit een jaar lang (12 maanden) begeleiding van de coach, 12 x 1,5 uur live ontmoetingen, en tussendoor naar behoefte onbeperkt mail en telefonisch contact. Mocht verlenging van het traject na dat jaar gewenst zijn dan is dat uiteraard mogelijk. Vrijwel iedereen heeft tenslotte behoefte aan het bespreken van zaken en het opdoen van inspiratie.

Kosten
Kosten van dit traject zijn € 6.500,- excl BTW en reiskosten. (Extra uren kosten € 298,- per uur)

Executive Coaching begint bij een telefonische kennismaking van 20 minuten

Boek hier je afspraak rechtstreeks in de agenda

van een van de gespecialiseerde coaches.

Laden...

Wat levert Executive Coaching op?
Door kritisch te luisteren, scherpe vragen te stellen, te spiegelen en kennis te delen raak je geïnspireerd en kom je tot verrassende inzichten, concrete doelen en haalbare plannen. Hierdoor zal jouw zelfvertrouwen groeien en jouw werkgeluk toenemen.

Loading...