It is lonely at the top

Executive coaching voor topvrouwen 

Executive Coaching

 

Als topvrouw heb jij over het algemeen een andere weg afgelegd. Ook jij heb in je loopbaan vast moeten leren omgaan met tegenslagen en tegenwerking. En nu zit je op die positie. 
Jij bent verantwoordelijk voor jouw organisatie en je mensen. Jij bent hun inspirator en het boegbeeld. Jij maakt dag in dag uit keuzes en bent scherp. Maar bij wie kun je zelf terecht met jouw vraagstukken?
Wie geeft jou inspiratie? Wie helpt jou excelleren in de dynamiek van de boardroom? Wie helpt jou met reflecteren? Hoe zit het met jouw mentale weerbaarheid, rust een werkgeluk?
Het is fijn en belangrijk om regelmatig met iemand die niet dichtbij je staat te sparren, om te reflecteren.  De SheConsult executive coach is ervaren en uiteraard discreet. 

.

Maak simpel online een afspraak in de agenda van een coach voor een kennismakingsgesprek.

Almere

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Leer jezelf kennen. Ik leef met je mee met positiviteit en relativerende humor. Ik begeleid alle sectoren, maar heb de meeste ervaring in de Financiële (banking, private banking, asset management), de Retail en de Semipublieke sector.

Bekijk Coach

Bussum/Gooi

Loopbaancoach
Burn-out coach
Executive coach

Bekijk Coach

Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg. Word bewust van je eigen kracht en durf daar iets mee te doen. Laten we werken aan de oplossing. Wat staat jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach
Executive coach

Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach en bedrijfscoach voor en bedrijfscoach voor management.

Bekijk Coach

Den Haag

Loopbaancoach
Burnout coach
Executive coach

Bekijk Coach

Ervaar je frictie? Wil je snel groeien? Wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je naar heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wil zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je bij helpen. Ik ben loopbaancoach, burn-out coach en executive coach.

Bekijk Coach

Utrecht

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontdek wat je kan. In plaats van wat je niet kan. Word bewust van je mogelijkheden. Laten we jouw wensen en doelen realiseren. Ik een warm en veilig gevoel. Niet oordelend en respectvol. Je gaat rijker en met meer energie de deur uit. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, de semi-profit en ik heb alle sectoren voorbij zien komen.

Bekijk Coach

Amsterdam

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Ontwikkel jezelf en bereik je doelen. Met warmte, humor en uitdaging krijg ik je in beweging. Ik ben een enthousiaste en betrokken executive coach en trainer. Belemmeringen die jij ervaart in je werk lossen we op.

Bekijk Coach

Deventer

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Kan je een zetje gebruiken? Loop je vast, maar heb je ambitie? Wil je jouw potentieel benutten? Doorbreek het patroon. Haal meer uit jezelf! Ik ben gespecialiseerd in executive coaching en loopbaancoaching over leiderschap, professionaliteit, samenwerken en zelfvertrouwen.

Bekijk Coach

Kun je niet kiezen?

Ik help je graag.
Kosteloos en vrijblijvend uiteraard.

drs. Lisanne Kemp
HCO
einout coach

Plan een afspraak

Ik ben afgestudeerd in Arbeids en Organisatie psychologie en heb mijn afstudeeropdracht bij SheConsult gedaan. Ik ben je Happy Client Officer.

Al onze coaches ken ik goed, meestal kan ik goed inschatten welke coach bij welke coachvraag en persoon het beste past, dus samen komen we daar wel uit.

Plan een afspraak

Arnhem

Loopbaancoach
Executive coach
Burnout coach

Bekijk Coach

Krijg inzicht in jezelf en jouw kansen en mogelijkheden. Ik help je jezelf beter leren kennen door de nadruk te leggen op je persoonlijke denkpatronen, gewoonten, talenten en vaardigheden. Ik ben loopbaancoach, maar ook bedrijfscoach voor management- en bestuursleden.

Bekijk Coach

Haarlem

Loopbaancoach
Burnout coach
Executive coach

Bekijk Coach

Zet jouw vrouwelijk talent in de spotlight. Word bewust van jouw eigen authentieke kracht. En vind jouw persoonlijke missie. Ik raak je in het hart. Ik ben gecertificeerd loopbaancoach, burn-out coach, executive coach, trainer en yogadocent.

Bekijk Coach

Een prachtige positie die nogal wat van je vraagt

 Als (top)manager/bestuurder bepaal jij de richting, ben je zakelijk verantwoordelijk en het voorbeeld en eerste aanspreekpunt voor mensen om je heen. Dat is een prachtige positie maar ook een die nogal wat van je vraagt.

Hoe verwerf en handhaaf jij je positie? Hoe blijf je scherp en innovatief? Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen en continue verbeteren? Hoe zorg je dat je impact hebt? Hoe leid je de organisatie naar uitzonderlijke resultaten?

Inspireer en wees effectief

Om als executive inspirerend en effectief te zijn en blijven is het belangrijk dat je voeling houdt met de organisatie, de stakeholders en met jezelf. Dan is het belangrijk dat je begrijpt wie jij bent, hoe je reageert en waar je voor staat, en dat je af en toe stilstaat bij de vraag of je nog wel op koers ligt. Het is soms eenzaam aan de top en dan is het van groot belang dat je in vertrouwen met iemand kan praten en alle vraagstukken waar je mee te maken krijgt kan bespreken.

De executive coach van SheConsult helpt je daarbij stilstaan (ondanks het feit dat we dat soms wandelend met je doen). Ze helpt je bij het stilstaan bij de dynamiek van de organisatie, de strategische en organisatorische vraagstukken, de dynamiek in de boardroom of management team, stakeholder-management en vraagstukken die te maken hebben met het feit dat je vrouw bent op een uitzonderlijke positie.

Je coach stimuleert reflectie, is een sparringpartner, een goede luisteraar die uit kennis en ervaring weet in welke context jij je bevindt. Iemand die zonder oordeel werkt, die je helpt met focussen en het stellen van doelen en samen met jou eventuele obstakels voor verdere ontwikkeling wegneemt.

Nieuwe baan coaching

Wat komt er aanbod

Als betuurder/(top)manager heb je met andere thema’s te maken dan collega’s in andere lagen van de organisatie. Dit kan gaan over stakeholder management, impact maken, persoonlijke ontwikkeling, authentiek leiderschap, het politieke spel en nog veel meer.

Niet elke coach kan je hierin begeleiden. Het vraagt bijzondere kwaliteiten van de coach: kennis en ervaring van organisatie-, team- en individuele ontwikkeling en het kunnen werken met complexe dynamiek. Bovendien moet de coach voldoende senioriteit en authenticiteit hebben om jou verder te kunnen helpen.

 

De Executive Coach van SheConsult

De executive coach van SheConsult is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen, strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling en governance, in zowel het bedrijfsleven als andere sectoren. Daarnaast onderscheidt de Executive Coach van SheConsult zich natuurlijk door een gedegen kennis van Vrouwelijk Leiderschap en zal zij haar kennis en ervaring met jou delen. Om jou verder te brengen.

De expertise van SheConsult in kranten, tijdschriften
en op radio en televisie.

Enkele collega organisaties die vertrouwen op de ervaring en expertise van SheConsult

EY, training coaching vrouwen

EY
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

logo Loyens Loeff coaching advocaten

LOYENS & LOEFF
Online colleges, individuele coachtrajecten, advies.

VERSCHILLENDE MINISTERIES
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RUG
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

logo-Allen & Overy, loopbaancoaching advocaten

ALLEN & OVERY
Individuele coachtrajecten

ERASMUS UNIVERSITEIT
Individuele coachtrajecten, masterclasses, trainingen & theatercolleges.

dE BRAUW,blackstone ,Westbroek loopbaancoaching advocaten

DE BRAUW, BLACKSTONE, WESTBROEK
Individuele coachtrajecten.

KPN
Individuele coachtrajecten, ook voor andere telecom providers.

Stibbe-LOOPBAANCOACHING ONLINE

STIBBE

Online collegereeks, het vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

VBK UITGEVERS, VROUWEN COACHING

VBK, UITGEVERS
Individuele coachtrajecten, online collegereeks, het Vrouwenbrein, vrouwen zijn anders.

KADASTER
Individuele coachtrajecten, workshops, trainingen en theatercolleges.

Legal women vrouwennetwerk theatercolleges

LEGAL WOMEN
Events, trainingen & theatercolleges.

FIAT NEDERLAND
Individuele coachtrajecten.

SALESFORCE
Individuele coachtrajecten
& theatercollege.

SOLIS ZORGGROEP
Individuele coachtrajecten.

HEINEKEN
Individuele coachtrajecten & trainingen

NATUUR
MONUMENTEN
Individuele coachtrajecten.

CAPGEMINI
Individuele coachtrajecten & theatercolleges

RABO BANK
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

ABN – AMRO
Individuele coachtrajecten, masterclasses & theatercolleges.

MILIEUDIENST
RIJNMOND
Individuele coachtrajecten, workshops & theatercolleges.

RTL 4
Individuele coachingstrajecten, ook voor andere omroepen.

KPMG
Individuele coachtrajecten, theatercolleges.

GEMEENTE UTRECHT
Individuele coachtrajecten, ook voor andere gemeenten.

“Ik doorzie nu het politieke spel beter”

Vind Coach
Loading...