Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Eindhoven is er een Loopbaan- en Burn-out Coach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Eindhoven van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Eindhoven 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Burn-out

Ook als je tegen een burn-out aanloopt of er midden inzit. Een burn-out is een serieuze zaak. Daarvoor kun je niet bij iedere willekeurige coach aankloppen. Dat vraagt om specialisme en ruime ervaring.

De SheConsult-coach in Eindhoven snapt dat.

Voor vrouwen in Eindhoven is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Eindhoven weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Eindhoven en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Eindhoven onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Eindhovense vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Eindhoven tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Eindhoven heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Eindhoven draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Eindhoven, of gaan jullie wandelen in Eindhoven of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Eindhoven als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Eindhoven veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Eindhoven

Omdat onze coach in Eindhoven ook echt in Eindhoven werkt heeft zij een groot netwerk in Eindhoven zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Eindhoven betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Hanneke van den Broek, SheConsult, eindhoven

Hanneke van den broek MSc i.o. , de SheConsult-loopbaancoach in en rond Eindhoven

“Mijn motto is gaan voor de top, en die top bepaal jij. Maar ik daag je graag uit om je grenzen te verleggen

Omdat ik in mijn en jouw potentieel geloof. Altijd. Ik ben nieuwsgierig en direct maar kan ook erg goed luisteren. Het gaat tenslotte om jouw verhaal, jouw vragen en/of problemen. En ik ben vooral nieuwsgierig na dat stuk wat zich nog niet kan laten zien. Zweverig, misschien maar het is wel wat je stuurt en drijft. Dus handig om daar steeds meer zicht op te krijgen.

Ik ben niemands oplossing, dat ben je altijd zelf, ik geloof immers in jouw potentieel. Ik kan wel uitdagen en ondersteunen omdat in beeld te krijgen zodat jij kunt blijven groeien.

Doelgroep waar ik het meeste ervaring in heb is zorg en dan met name ziekenhuizen. Management, artsen in opleiding en verpleegkundig specialisten.

Topsport
Ik heb veel ervaring in het coachen van topsporters (met name hockeyers). Die kennis en ervaring neem ik graag mee in mijn begeleiding van jou!

burnout coachingOver Burn-out
Een burn-out krijg je niet zomaar, daar gaat meestal wel wat aan vooraf. Overbelasting, natuurlijk, maar vaak zijn er ook patronen, overtuigingen, gedachten die maken dat je vatbaar bent voor een burnout. Daar gaan we mee aan de slag. Om te voorkomen dat het je geen tweede keer gebeurd.

eindhoven-Waalre-SheConsult

Loopbaancoach Eindhoven

Hanneke van den Broek MSc i.o.

085 060 5177

Praktijk adres:

Willibrorduslaan 121, 5581 GD, Waalre

Google Maps >

Loopbaancoach
Burn-out coach
Zelfvertrouwen coach
Millennialcoach

Coaching topsporters en topteams.
Coaching en intervisie voor artsen en artsen in opleiding.

Opleiding & Werkervaring van Hanneke van den Broek

 

 • Jungiaans Instituut/Rump Academy- Inter-uni.net for integrated health sciences- opleiding voor Jungiaans Analytisch Therapeut (voorjaar 2021:MSc)
 • Coaching-academy InternationalPractioner-coach, Professioneel opleider/trainer, Teamcoach

 • Jungiaans fundering 1, 2, ODC-certified professional level 1, 2

 • Van Kempen Impuls, Opleiding Enneagram coach

 • Opleidingen in Professioneel Begeleiden Post HBO, Opleiding voor supervisie en begeleidingskunde

 • Hogeschool Midden NederlandOpleiding voor supervisie en begeleidingskunde

 • Hogeschool Nijmegen, opleiding tot docent ten behoeve van instellingen voor gezondheidszorg

 • Stichting Centrale opleiding verpleegkundige Eindhoven, diploma A-verpleegkundige

 

 • Eigenaar – Coach, Eggink & van den Broek coaching
 • Senior adviseur, S-BB
 • Adviseur praktijkleren, Kenwerk
 • Manager Verpleegkundige Opleidingen , Catharina Ziekenhuis
 • Adviseur leren en ontwikkeling, Calibris
 • Stafmedewerker leerhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis
 • Staf medewerker en trainer afdeling opleidingen, Antonie v Leeuwenhoek ziekenhuis
 • Docentverpleegkunde voor verpleegkundige, verzorgende en de AG-opleidingen, KW1C- Vught
 • Praktijkopleider, Bosch Medicentrum
 • Verpleegkundige – Praktijkopleider, Ziekenhuizen Noord Limburg
 • Verpleegkundige, St Josephziekenhuis Eindhoven

 

 

 • oud-voorzitter jeugd TC Hockeyclub,

 • oud-Voorzitter personeels- verenging ziekenhuis.

 • oud-manager tophockeyteam.

Maak kosteloos kennis met Hanneke:

Laden...
Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via bovenstaande kalender.

Drie ervaringen van cliënten van Hanneke:

Hanneke heb ik ervaren als een stevige en empathische coach, die niet bang is om door te vragen op de voor mij lastige onderwerpen. Dat was soms confronterend, maar ook nodig om verder te komen. Ze weet een veilige sfeer te creëren, waardoor ik me volkomen vrij voelde om te delen waar ik tegenaan loop. Na het traject met Hanneke weet ik welke stappen ik wil gaan zetten in het werk en wat daarvoor nodig is .”

Petra S.

Loopbaancoach

Ik heb Hanneke leren kennen als mental coach van mijn hockeyteam. Haar doortastendheid en inzicht heeft ertoe geleid dat ik daarna voor persoonlijke coaching naar haar toe ben gegaan. Ze laat me nadenken over mezelf, over situaties waarin ik verkeer en hoe ik daar op een voor mij zo goed mogelijke manier mee om kan gaan. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop onze gesprekken gaan. Ik voel me altijd gehoord, ik kan volledig mezelf zijn en voel vanuit haar altijd compassie en steun“.

Ilse Koch

Hanneke heeft mij op een aantal belangrijk momenten van twijfel en onzekerheid geholpen om (weer) zicht te krijgen op mijn drijfveren en ambities. Moeder worden heeft me veel gebracht als mens, in mijn werk kon ik dat niet altijd een direct een goede plek geven. Steeds beter weet ik waar mijn natuurlijk kracht zit en ook mijn (potentiele) talenten. Door middel van een ODC analyse hebben we de laatste keer ingezoomd op mijn belangrijkste kansen in talentontwikkeling. Voor mij een waardevolle aanvulling die met bewustzijn en zelfinzicht hebben gebracht tot het zetten van een volgende stap. Ik kom steeds dichter bij mezelf en dat maakt me krachtiger in mijn rol. Hanneke is een prettige gesprekspartner die met haar ruime ervaring in staat is om snel tot de kern te komen.”

Trudy Jonkers

HR Businesspartner

SheConsult-Coaches weten uit jarenlange ervaring en academische kennis waar jij tegenaan loopt.

 

Professionele Loopbaancoaching Vrouwen Certificaten Coaching
Loading...