Selecteer een pagina

Vrouwelijke Advocaten Coaching

Waarom loopbaancoaching alleen voor vrouwelijke advocaten?
Vrouwelijke advocaten lopen in hun werk en in hun work-life balans tegen andere zaken aan dan mannen. 
Er worden andere eisen aan vrouwen gesteld en stellen ze zelf andere (of teveel) prioriteiten. Daarbij heerst er van oudsher in veel organisaties een masculiene werkcultuur. Hierdoor vrouwen soms de wind tegen.

Met als gevolg: Ze missen waardering voor hun verdiensten en voelen niet dat ze er toe doen. 
Helaas zorgt dit ervoor dat er wordt gedacht aan een andere baan, minder werken of zelfs stoppen, zo maken we regelmatig mee in onze praktijk.

MAAK MEER IMPACT
Om dit te voorkomen moet je reflecteren.  Leer vrouwelijk leiderschap en maak impact. Zodat je weer plezier hebt in je werk en een nieuw toekomstbeeld schetst.
Onze loopbaancoaches speciaal voor vrouwelijke advocaten helpen je graag!

DAAROM SHECONSULT
Wij richten ons exclusief op hoogopgeleide vrouwen.
Wij helpen vrouwen met zaken als de koers uit te zetten, meer impact te maken, stressmanagement en met plezier en succes aan het werk te zijn en te blijven. Hier valt ook vrouwelijke advocaten coaching onder! 

We coachen en trainen 

Plan een online kennismakingsafspraak

Hieronder kun je een afspraak inplannen met een van de vijf in advocatuur gespecialiseerde SheConsult coaches. 

Uiterst ervaren coaches, gespecialiseerd in het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen en vrouwelijk leiderschap.  Coaches met als basis onder meer een rechtenstudie en met  werkervaring als jurist.  Ze spreken de taal van de advocatuur en kennen de werkcultuur binnen het kantoor.

.

Burn-out-coaching-SheConsult22

Over de SheConsult-loopbaancoach

Coaching werknemers HRMMet een SheConsult-coach kunnen je vrouwelijke advocaten levelen.
De SheConsult coach heeft een academische basis en is een gecertificeerd loopbaancoach. Ze herkent situaties binnen het kantoor, is ervaringsdeskundige, en bovenal heeft ze de kennis van de issues waar hoogopgeleide vrouwen in en rond het werk meer kunt worstelen. Ze is specialist.

SheConsult is de specialist in het coachen van vrouwen, zodat ze hun potentieel benutten. Bij SheConsult werk je met loopbaancoaches die een bovengemiddelde kennis en kunde hebben opgebouwd rond Vrouwelijk Leiderschap en het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen. Bovendien hebben zij zelf ook werkervaring in masculiene werkomgevingen, ook binnen de advocatuur.

Bij onze coaches kunnen je medewerkers aan één thema werken of aan meerdere thema's. Vaak zijn thema's ook met elkaar verweven. Onze coaches weten hoe ze daarmee om moeten gaan. Ga gewoon eens het gesprek aan met een coach bij jou in de buurt of met de specialisatie die je zoekt. 

Waar we niet zo van zijn

Zweven
We zijn niet zo van het zweven, ook niet van de psychoanalyse waarin we sessies lang gaan wroeten in je verleden om jouw NU te kunnen duiden.
We inviteren geen goddelijke hulptroepen en voorgaande levens in onze coachsessies, om maar eens een paar voorbeeld uit het rijke en creatieve aanbod in coachland te noemen.


LIFE CHANCHING
Sommige roepen dat coaching een persoonlijk ontwikkelingsproces is, dat zelfs Life-Changing moet zijn. Dat kan. Dat maken we ook regelmatig mee. Maar voor ons is coaching: in een beperkt aantal gesprekken met beide benen op de grond, reflecteren op jezelf, op je handelingsrepertoire en gedrag, èn je omgeving. We brengen wensen, oorzaken en gevolgen in kaart en spreken concrete stappen. Daar boeken we snel resultaat mee. 

Natuurlijk werken we af en toe met tools die op puur wetenschappelijke grond onverklaarbaar maar toch super werken.
Onze coaching is vooral praktisch en evidence based. 
De ervaring leert dat dit werkt. 

Oja, en we houden ook niet zo van de slachtofferrol, of de calimero-rol. Ja, soms zijn dingen niet eerlijk, rottig en verdrietig. Dat mag er zijn. Maar uiteindelijk is de vraag hoe jij er mee om gaat. Daar helpen we je graag bij.

Werkervaring SheConsult Coaches

  • HR directie- en management functies 36% 36%
  • Senior Management functies 56% 56%
  • Onderwijs & Wetenschap 23% 23%
  • Overheid en politiek 30% 30%
  • C-level en/of RvT 26% 26%
  • Consultancy functies 65% 65%
certificaten-Coaching
Deze coaches zijn gespecialiseerd in het coachen van advocaten.
Maak eenvoudig direct een online een afspraak voor een kosteloos telefonische kennismaking.

(klik op de coach van je keuze)

De expertise van SheConsult en haar founder vormen frequent in kranten, tijdschriften
en op radio en televisie basis voor artikelen en interviews.
Klik hieronder voor meer info.
Loading...