Waarom er bij jou, als hoogopgeleide 45+ vrouw zoveel gaat veranderen in je leven

Door de economische situatie of vanuit je eigen ambitie, je wil/kan niet zo verder!

Dit is überhaupt een tijd van verandering.
Met Covid 19, weet je niet (of juist wel) wat er met je baan gaat gebeuren.
Heb je die baan straks nog, of……… wil je eigenlijk die baan nog wel?

Jij, je drijfveren en waarden veranderen.
Je wilt nadenken over welke rol je werk in je leven heeft, en hoe je die wil invullen. Je wil nadenken over hoe je leuk oud gaat worden.

Dat komt ook door die andere veranderingen in jouw leeftijdsfase. Heb je kids, dan zijn die inmiddels tieners of misschien al het huis uit, en  je (schoon)ouders hebben al wat meer ondersteuning nodig. Misschien ervaar je al de lusten en/of de lasten van de overgang. 

Of zit je qua baanzekerheid wel goed, maar vind je dat je zit eigenlijk al te lang op dezelfde plek, je hebt niet (meer) de uitdaging die je wilt. Eigenlijk vind je er niks meer aan. Of misschien heb je de laatste tijd niet gewerkt en wil je opnieuw je mogelijkheden onderzoeken.

 

 

Geen idee hoe dit aan te pakken
Maar je hebt geen idee hoe je dat wilt aanpakken. Vroeger werd je regelmatig benaderd door headhunters, maar dat laatste mailtje of telefoontje is al een tijdje geleden….
Veel 45+ vrouwen bevinden zich in zo’n soort situatie. Ze willen nieuwe stappen maken in hun loopbaan, maar weten nog niet zo goed hoe.

 

Onderzoek geeft aan: 
Vrouwen hebben behoefte aan een duwtje in de goede richting

Je brengt waarschijnlijk een groot deel van je tijd door op je werk. Je werkt hard om succesvol te zijn, maar je bent ook op zoek naar geluk. Misschien gaat het al jaren goed, maar je mist iets in je werk. Je bent klaar voor een volgende stap.

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Uit onderzoek van SheConsult blijkt dat vrouwen van 45 jaar en ouder behoefte hebben aan een duwtje in de goede richting. Twee derde van de vrouwen in ons onderzoek was bezig met een nieuwe stap in haar carrière of overwoog dit serieus. Maar het maken van die stap bleken veel vrouwen moeilijk te vinden. Wat wil ik eigenlijk en hoe bereik ik dat?

Slim subsidie

Verlies geen kostbare tijd

Wanneer we ouder worden lijkt opeens de tijd veel sneller te gaan. Er liggen vele uren achter je, maar nu heb je eigenlijk meer tijd. Immers thuis is het vaak een stukrustiger, je hebt nu vooral de tijd om aan jezelf te denken. Doe dat dan ook!

Investeer wat uren in jezelf samen met een coach. Echt het werkt, we hebben al vele vrouwen van het goede setje kunnen geven.

Ze zitten met al hun talent en ervaring weer vol ambitie en met plezier in hun (nieuwe) baan.

Vrouw-senior-SheConsult-Coaching

De SheConsult loopbaancoach kan je helpen.

Met een SheConsult-coach kun je levelen. Ze is een gecertificeerd loopbaancoach. Ze herkent jouw situatie, is niet zelden ook een ervaringsdeskundige, heeft een academische basis en bovenal heeft ze de kennis van de issues waar jij als hoogopgeleide ervaren vrouw in en rond je werk meer kunt worstelen. Ze is specialist. Ze zal je heel concreet bijstaan. Samen met je coach samen vindt antwoord op de vragen “wat zijn mijn mogelijkheden?”,  “wat drijft mij”, “hoe ziet mijn droombaan eruit?” en “hoe kom ik daar?” en wordt zo begeleid bij een passende loopbaanstap – klein of groot

Onderwerpen die aanbod komen zijn:

Career adaptability:
Wat zijn jouw kernwaarden en hoe zet je die in.

Zelfanalyse:
je leert je persoonlijkheidstype kennen, wordt zelfverzekerder in je loopbaan.

Drijfveren.
Vertaling van zelfanalyse naar een baan: je leert je drijfveren kennen, kunt je eigen motivatie verhogen en leert opereren op de juiste machtsniveaus.

Overgang.
Is echt een dingetje bij ons vrouwen. Vaak denken we dat we tegen een burn-out aan zitten, maar overgang heeft soms de zelfde kenmerken. Daar gaan we op in.We gaan van de nood een deift maken:-)

Andere baan of werkgever.
We gaan opzoek naar een organisatietype die bij jouw waarden aansluit en een baan die past bij jouw kwaliteiten en wensen, dát maakt het een droombaan.

Hoe kom ik daar?
Je coach zal je concrete handvatten bieden om de volgende stappan te zetten. gestructureerd en (sorry) wel met wat huiswerk.

 

Over de SheConsult-loopbaancoach

Coaching werknemers HRMMet een SheConsult-coach kun je levelen. Ze is een gecertificeerd loopbaancoach. Ze herkent jouw situatie, is ervaringsdeskundige, heeft een academische basis en bovenal heeft ze de kennis van de issues waar jij als hoogopgeleide vrouw in en rond je werk meer kunt worstelen. Ze is specialist.

SheConsult is de specialist In het coachen van vrouwen in het benutten van hun potentieel. Bij SheConsult werk je met loopbaancoaches die naast een academische basis een bovengemiddelde kennis en kunde hebben opgebouwd rond Vrouwelijk Leiderschap en het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen. Bovendien hebben zij zelf ook werkervaring in masculiene werkomgevingen.

Bij onze coaches kun je aan één thema werken of aan meerdere thema’s. Vaak zijn thema’s ook met elkaar verweven. Onze coaches weten hoe ze daarmee om moeten gaan. Ga gewoon het gesprek eens aan met een coach bij jou in de buurt of met de specialisatie die je zoekt. 

Een telefonisch kennismakingsgesprek kost je namelijk niets.

Waar we niet zo van zijn

Zweven
We zijn niet zo van het zweven, ook niet van de psychoanalyse waarin we sessies lang gaan wroeten in je verleden om jouw NU te kunnen duiden.
We inviteren geen goddelijke hulptroepen en voorgaande levens in onze coachsessies, om maar eens een paar voorbeeld uit het rijke en creatieve aanbod in coachland te noemen.


LIFE CHANCHING
Sommige roepen dat coaching een persoonlijk ontwikkelingsproces is, dat zelfs Life-Changing moet zijn. Dat kan. Dat maken we ook regelmatig mee. Maar voor ons is coaching: in een beperkt aantal gesprekken met beide benen op de grond, reflecteren op jezelf, op je handelingsrepertoire en gedrag, èn je omgeving. We brengen wensen, oorzaken en gevolgen in kaart en spreken concrete stappen. Daar boeken we snel resultaat mee. 

Natuurlijk werken we af en toe met tools die op puur wetenschappelijke grond onverklaarbaar maar toch super werken.
Onze coaching is vooral praktisch en evidence based. 
De ervaring leert dat dit werkt. 

Oja, en we houden ook niet zo van de slachtofferrol, of de calimero-rol. Ja, soms zijn dingen niet eerlijk, rottig en verdrietig. Dat mag er zijn. Maar uiteindelijk is de vraag hoe jij er mee om gaat. Daar helpen we je graag bij.

Werkervaring SheConsult Coaches

 • HR directie- en management functies 36% 36%
 • Senior Management functies 56% 56%
 • Onderwijs & Wetenschap 23% 23%
 • Overheid en politiek 30% 30%
 • C-level en/of RvT 26% 26%
 • Consultancy functies 65% 65%
Noloc erkendPsychology magazine keurmerk

 

Kies om een keuze te maken voor een specialist. Klik op: Overgang/45+ vrouwen.

 

Boek een 20 minuten kosteloze telefonische
kennismakingsafspraak met een coach. Eenvoudig in haar online agenda.

Wat doet de Loopbaancoach

Ze biedt ondersteuning rond zaken als een nieuwe baan, zelfvertrouwen vergroten, stressmanagement, (vrouwelijk) leiderschap, life/work balans, politiek spel, ambitie vormgeven, koersbepaling, assertiviteit en zichtbaarheid.

Coaching werknemers HRM

Aanvullende specialismen

Daarnaast heeft iedere coach aanvullende aanvullende specialisaties waar soms wat voor te zeggen is. Zo kan het fijn zijn, als je bijvoorbeeld advocaat bent, om een coach te kiezen met die specialisatie. Maar misschien wil je ook juist een coach zonder die specialisatie, voor de frisse blik. Het Coaches die een bepaalde specialisatie niet hebben (m.u.v. burn-out coaching) zijn nog steeds uitstekend in staat jou te coachen, dus laat het ontbreken van een specialisatie je niet weerhouden om voor een bepaalde coach te kiezen.

Alleen burn-outcoaching is een uitzondering. Coaches die die specialisatie niet hebben, coachen niet op burn-out. 

Klik op de specialisatie voor een overzicht.

 • Burnout coach Almere

  ALMERE

  drs. Marja Kooistra MSc
 • Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

  AMERSFOORT

  mr. Sonja Jansen
 • Loopbaancoach Amersfoort Coach Marese dijken

  AMERSFOORT

  drs. Marese Dijke
 • Loopbaancoach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

  AMSTERDAM

  mr. Ingrid Lammers
 • Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Map Oberndorff
 • Loopbaancoach Amsterdam Marleen Weener Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Marleen Weener
 • Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Elisabeth Werter
 • Loopbaancoach Amsterdam Weesp Coach SheConsult

  AMSTERDAM | WEESP

  drs. Vréneli Stadelmaier
 • Loopbaancoach Arnhem coach munster

  ARNHEM

  drs. Marjan van Munster
 • Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

  BREDA

  drs. Usha Doekhie
 • Burnout coach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

  BUSSUM / AMSTERDAM

  drs. Babette Ruhaak
 • Loopbaancoach Delft Coach Vrouwen SheConsult

  DELFT

  Maaike Taconis MSc MA
 • burnout coach Den Haag Marieke van Paassen coach sheconsult vrouwen

  DEN HAAG

  mr. drs. Marieke van Paassen
 • Loopbaancoach Eindhoven

  EINDHOVEN

  Hanneke van den Broek MSc i.o.
 • Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Vrouwen Coach

  HAARLEM

  drs. Jolanda Holwerda
 • LEIDEN

  Josée van Hage MA MSc
 • Burnout coach Maastricht Wiebrig Bakker Vrouwen Coach

  MAASTRICHT

  drs. Wiebrig Bakker
 • Loopbaancoach Rotterdam Petra Gans

  ROTTERDAM

  drs. Petra van Gans
 • loopbaancoach coach Rotterdam

  ROTTERDAM

  drs. Sandra Lagace
 • TILBURG

  Drs. Nicole Wilming
 • Loopbaancoach Utrecht coach Liesbeth

  UTRECHT

  drs. Liesbeth Tettero
 • Loopbaancoach Utrecht Dorris Meester Vrouwen Coach SheConsult

  UTRECHT= vol

  drs. Dorris Meesters
Burnout coach Almere

ALMERE

Ik hou van mensen en vind niets mooier dan ze te zien groeien en de betere versie van zichzelf te worden. Ik zal vragen stellen die je prikkelen en uitdagen en stof tot nadenken geven. Vanuit mijn beta achtergrond hou ik ervan om zowel ratio als intuïtie in te zetten en deze optimaal te combineren. Ik ben een executive- en leiderschapscoach die op C niveau kan meepraten door mijn zakelijke-en mijn levenservaring.
Additioneel opgeleid als transformationeel coach, wordt er vanuit het ‘nu’ gecoacht en de problematiek die je in het heden ervaart zodat de transformatie ruimte krijgt om de nabije toekomst in te gaan.

Ik begeleid vrouwen die hulp nodig hebben bij leiding nemen over hun leven en in hun carrière, bijv. door een carrière switch of om te starten als een ondernemer. Ik kan je daarnaast challengen op strategisch niveau, stakeholder management en eagle eye perspective (wellicht handig als je in directiekamers en boardrooms moet shinen).
In de trajecten die ik begeleid stellen we altijd de persoonlijke doelen vast die de coachee bereikt wil hebben aan het einde van het traject. Bij elke sessie toetsen we of deze doelen nog steeds valide zijn en stellen we per sessie vast wat jij aan het einde van de sessie bereikt wil hebben.

In the end all that matters most is:
How well did you live
How well did you love and
How well did you learn to let go

Vanaf dat ik een jong meisje was, komen er mensen naar me toe om hun verhaal te doen en advies te vragen (toen ik jong was, was ik hier niet altijd even blij mee..). In mijn carrière bleek mijn luisterend oor en advies eveneens een talent te zijn dat door mijn leidinggevenden en collegae werd gewaardeerd, en waar ik zelf steeds meer vertrouwen in kreeg. Mijn inspiratie komt van de coaches die mij begeleid en geholpen hebben om diep in mezelf te kijken en te ontdekken wie ik kan en wil zijn. En de coachees die zich door de jaren heen door mij hebben laten coachen en daardoor groeiden, zelfvertrouwen kregen en weer krachtig konden zijn hebben mij ook erg geïnspireerd.

Ik ben dankbaar dat ik het mooie beroep van coach mag uitoefenen, het maakt me blij en geeft voldoening om mensen door middel van coachen de betere versie van zichzelf te laten ontdekken en omarmen. Het is mooi om ze te zien bloeien en weer blij te zien worden.

Laden...

Informatie coach

Specialisaties

Stress & burn-out coaching
Executive coaching
Ondernemers coaching
Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

AMERSFOORT

Stress verminderen? Overspannen? Voorkomen of herstellen van een burn out?

Ik help je! Ik weet wat je doormaakt, want ik heb zelf ook in een zware burn out gezeten. Ik kreeg genoeg signalen maar ik negeerde ze. Ik dacht dat ik het nog wel even vol zou houden. Niets bleek minder waar. Het heeft twee jaar geduurd voordat ik er helemaal van hersteld was.

Destijds was er nog geen specifieke burnout coach, maar nu gelukkig wel. Jouw burn out herstel hoeft dus geen twee jaar te duren. En voorkomen is natuurlijk nog veel beter. Met mijn specifieke burnout coach methode begeleid ik jou in deze periode waarin je even alle houvast kwijt bent, of dreigt kwijt te raken.

Ik garandeer je dat jij je over 4 maanden een geheel ander mens voelt. Mijn burnout coach programma biedt 4 maanden wekelijkse begeleiding. Dat lijkt misschien zwaar, maar dat is het niet. Het wordt als heel prettig ervaren en al snel zet je stappen in jouw herstel en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt weer de regie in jouw leven.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek. Of zie meer informatie >

 

 

Laden...


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Burnout coach
Stress coach
Online coach
Loopbaancoach Amersfoort Coach Marese dijken

AMERSFOORT

“Denken in kansen en mogelijkheden”

– Waar ben je eigenlijk goed in?
– Wat vind je echt leuk om te doen?
– Waar wil je naar toe, wat zijn je ambities? (specialist /management functie?)
– Kan ik deze functie wel aan, ben ik goed genoeg?
– Hoe zorg je dat men ziet dat je geschikt ben voor die senior rol?
– Hoe kun je jezelf verder ontwikkelen, hoe als leidinggevende?
– Hoe zorg je dat je je voor een gezonde werk-privé balans?
– Hoe maak je meer impact in jouw organisatie?

Ik ben een warme, enthousiaste, positieve en betrokken coach, met relativerende humor. Ik heb een scherpe analytische blik en benadering die past bij mijn technische achtergrond. Ook zet ik mijn internationale, management en HR ervaring in. Al hoewel techniek een speciale plek in mijn hart heeft, heb ik vrouwen uit alle sectoren geholpen bij bovenstaande thema’s. Zowel face to face als op afstand.

Hieronder kun je kostenloos telefonisch met mij kennismaken. Of vind hier meer informatie over mij > 

 

 

Laden...


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

AMSTERDAM

“Jouw ambitie is mijn inspiratie!”

Ik ben een enthousiaste en betrokken (executive) coach, trainer en adviseur in Amsterdam. Met warmte, humor en uitdaging probeer ik vrouwen in beweging te krijgen. Ik heb een juridische achtergrond waardoor ik een zakelijke en analytische insteek heb in de coaching trajecten. Mijn ervaring in HR management functies zet ik in bij de opdrachten die ik uitvoer.

In mijn trajecten gaat het altijd over persoonlijke ontwikkeldoelen in relatie tot zakelijke doelen en resultaten. Mensen boeien mij mateloos en door het creëren van een rustige en veilige sfeer weet ik openheid en zelfreflectie bij de ander te bewerkstelligen.

Hieronder kun je kosteloos telefonisch met mij kennismaken. Of vind hier meer informatie over mij > 

 

Laden...


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Executive en Loopbaancoach
Online coach
Juristen
Medisch specialisten en zorg
Ondernemers
Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

AMSTERDAM

“Een vertrouwde sfeer waarbij de ander zich open durft te stellen.”

– Heb je moeite om grenzen aan te geven?
– Ben je bang om te falen?
– Ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen?
– Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken of ben je vastgelopen in je werk?

Samen bekijken we welke aanpak het best bij jou aansluit. Ik luister aandachtig en vraag door op een inlevende én vasthoudende manier. Daarnaast ben ik ook een ervaren journalist en gespecialiseerd in het voeren van diepte-interviews. Eerder bij Vrij Nederland en nu voor Het Financieele Dagblad. In gesprekken met topvrouwen zoals Neelie Kroes, Herna Verhagen van Post NL en advocaat Mirjam de Blécourt krijg ik toegang tot zowel hun kracht als ook hun kwetsbare kant.

Ik coach hoogopgeleide vrouwen in Amsterdam op alle niveaus, zoals starters, ondernemers, adviseurs en medewerkers met specialistische of managementfuncties. Van hen krijg ik terug dat ik een vertrouwde sfeer weet te creëren, waarbij de ander zich open durft te stellen en tot nieuwe inzichten komt.

Maak hieronder een afspraak voor een kostenloos telefonisch kennismakingsgesprek. Of zie hier meer informatie over mij als coach > 

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Loopbaancoach
Zelfvertrouwen coach
Carrièreswitch coach
Stress coach
Online coach
Loopbaancoach Amsterdam Marleen Weener Coach SheConsult

AMSTERDAM

“Wanneer zet jij die stap om je dromen waar te maken?

Met een achtergrond in de politiek – ik ben Politicoloog, een scheutje mindfulness en mijn Achterhoekse nuchterheid help ik je die stappen te zetten die jij zo graag wilt gaan zetten.

Ik ben feminist, als in, ik sta voor gelijke kansen voor mannen en vrouwen. Ik bewonder vrouwen die daar voor uitkomen en uitdragen, zoals Eva Jinek, Sigrid Kaag, Neelie Kroes, maar ook een aantal vrouwen om mij heen die vrouwen niet naar beneden halen maar stimuleren om net dat stapje extra te zetten.

Wanneer je bij mij komt gaan we samen kijken waar ik je kan helpen. Het draait echt om jou en wat jij wilt. Ik ben met mijn aandacht bij jou. Mijn intentie is dat je je fijn en veilig bij mij voelt. Ik krijg vaak terug dat ik een rust uitstraal die fijn is. Vanuit die veiligheid kun je groeien en bloeien, misschien wel meer dat jij nu denkt.

Boek hieronder een kostenloos telefonisch kennismakingsgesprek of zie meer informatie over mij als coach > 

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Specialisaties

Loopbaancoach
Millennial coaching
Politici coach
Stress coach
Zelfvertrouwen coach
Online coach
Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

AMSTERDAM

“Durf jij met intuïtie te werken en leiderschap te tonen?”

Ik coach hoogopgeleide vrouwen in Amsterdam. Mijn coaching is een holistische benadering, waarbij je talenten, je karaktereigenschappen en je innerlijke blokkades, gerelateerd worden aan zowel je werksituatie, ambities, als je persoonlijke leven. Deze benadering is gebaseerd op de wetenschap van Axiology (science die meetbare resultaten produceert).

Door mijn internationale coaching kring ben ik als geen ander getraind in het omgaan met allerlei typen mensen uit verschillende culturen. Verder werk ik met oefeningen waarbij creativiteit deblokkeert en inspiratie weer gaat stromen. Dit is ook belangrijk in het bedrijfsleven.
Boek hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken of we bij elkaar passen. Of zie hier meer informatie over mij >

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Loopbaancoach
Ondernemerscoach
Coaching finance professionals
Coaching juristen
Coaching Sales en Marketing professionals
Loopbaancoach Amsterdam Weesp Coach SheConsult

AMSTERDAM | WEESP

“Ik ga niet de confrontatie niet uit de weg. Maar er wordt ook gelachen.”

Ik vind het leuk om je te ontmoeten, je verhalen te horen en met je mee te denken. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft, naar waar jij tegenaan loopt en met mijn kennis en ervaring kan ik de vragen stellen die jou aan het denken zetten. En als het nuttig is, deel ik bijvoorbeeld kennis over vrouwelijk leiderschap met je.

Ik ben een fan van het werk van Stephen Covey, Deepak Chopra, Pat Heim, Sheryl Sandberg en Aaltje Vincent. Ik ben dol op vakvrouwen zoals Gerdi Verbeet, Khadija Arib, Marianne Thieme, Mariette Hamer, Linda de Mol, Eva Jinek, Marlies Dekkers, Cathelijne Broers, Milou Deelen, en al mijn cliënten! Ja, ook mijn cliënten, want wàt een talent zie ik bij mijn cliënten! Ongelofelijk!

We gaan samen aan de slag, afhankelijk van jouw problematiek of- afhankelijk van de kansen die je ziet. Ik heb een gereedschapskist vol interessante en effectieve coachmethodes beschikbaar. Soms confronterend, soms wat ‘zweverig’, maar ze werken. We gaan voor resultaat. En…. belangrijk,  er wordt bijna altijd ook veel gelachen.

Maak hieronder kostenloos telefonisch met mij kennis. Of zie meer informatie >

 

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Loopbaancoach
Leiderschap coach
Carrièreswitch coach
Zelfvertrouwen coach
Stress coach
Online coach
Loopbaancoach Arnhem coach munster

ARNHEM

“Het beste uit jezelf halen, daar ga ik voor.”

Ik zeg altijd ‘zonder wrijving geen glans’. Maar daarbij houd ik wel van om ook flink te lachen. Ik hou van mijn cliënten en ik schep een veilige omgeving waarin groei mogelijk is. Het draait om confrontatie en uitdaging. Gericht op jouw natuurlijke drijfveren en jouw ambitie. Resultaatgericht. Niet zeuren maar doorpakken. Korte trajecten, duurzame ontwikkeling!

Ik heb een achtergrond in HR (talentmanagement) binnen een grote commerciële organisatie. Maar ook als senior consultant voor verschillende organisaties. Ik weet hoe zaken werken en voor welke uitdagingen men staat. Het behouden en laten doorgroeien van vrouwen is een uitdaging die voor veel organisaties steeds groter wordt.

Die kennis geef ik graag door. Graag ga ik met vrouwen aan de slag om uit vinden welke denkpatronen en gedragsrepertoire daarbij past.

Maak hieronder kostenloos telefonisch met mij kennis of vind hier meer informatie over mij > 

Laden...

 


Informatie coach

 

Specialisaties

Coaching Sales professionals
Coaching politici
Loopbaancoaching
Executive coaching
Mid-career coaching
Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

BREDA

“Coaching Your Ambition!”

Hoogopgeleide vrouwen die in hun carrière verder wilden komen, maar hoe precies? Of vrouwen die eigenlijk iets anders wilden maar wat dan en vooral, hoe dan?
Ik ben goed in het out of the box denken en iemand langs onverwachte routes op een andere manier naar zichzelf te laten kijken. Daardoor komen er oplossingsrichtingen die niet direct voor de hand liggen maar wel heel spannend kunnen zijn.

Vind je dat je loopbaan aan een boost toe is, dan ben ik je coach.

Mijn eigen loopbaan is langs verschillende lijnen gelopen, en ik heb daar zelf veel ervaring mee opgedaan. Als loopbaancoach kijk ik verder dan alleen hoe je werkt, maar integreer soepel hoe jij als mens in elkaar zit met je ambitie in het werkveld.

Ik daag je uit om op verschillende manieren naar al je mogelijkheden te kijken, maar ook naar wat je weerhoudt om dat te bereiken. Uitdagend, maar respectvol en kijkend vanuit het geheel, dat ben ik als coach.

Laden...

 

Informatie coach

Specialisaties

Multiculturele coaching
Executive coaching
Mid-career coaching
Ondernemers coaching
Burnout coach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

BUSSUM / AMSTERDAM

“Blijf bij jezelf en vertrouw op je eigen kracht en authenciteit”

Oprechte interesse en nieuwsgierigheid. Ik vraag door en kom zo snel tot de kern. Ik kan cliënten op respectvolle wijze uitdagen wat vaak leidt tot dieperliggende inzichten. Mensen zich veilig, begrepen en gehoord. Zo komen we samen tot inzichten en kunnen we werken aan een oplossing.

Ik heb een achtergrond als manager, coach, recruiter, trainer en (ggz)behandelaar. Daarnaast heb ik ervaring in zowel profit- als non-profitorganisaties. Mijn aanpak is altijd maatwerk waarbij ik gebruik maak van mijn jarenlange ervaring als coach én als psycholoog. Cliënten noemen mijn begeleiding, professioneel, warm, vakkundig en doelgericht.

– Worstel je met onzekerheid?
– Ben je bang om door de mand te vallen? (Impostor Syndrome)
– Stel je te hoge eisen aan jezelf?
– Verlies je het overzicht in alles wat je wil of moet doen?
– Kies je vaak minder uitdagend werk?
– Wil je je loopbaan een andere wending geven?
– Vind je het moeilijk om voor jezelf op te komen?
– Heb je het gevoel dat er niet naar je wordt geluisterd?
– Wil je herstellen of voorkomen van een burn-out?

Maak gratis telefonisch met mij kennis of zie hier meer informatie >

BABETTE RUHAAK IS HELAAS HELEMAAL VOLGEBOEKT

Laden...


Informatie coach

 

Loopbaancoach Delft Coach Vrouwen SheConsult

DELFT

“Onderzoeken, spiegelen, uitproberen en reflecteren”

– Je twijfelt over je volgende stap of waar je goed in bent.
– Je wilt doelmatiger communiceren.
– Je wilt effectiever leidinggeven.
– Je zoekt juist die pauzeknop, ben je op de juiste weg.
– Je wil in balans blijven bij alles wat er van je gevraagd wordt.

Ik help je met uitdagingen in je carrière. Om je balans en voldoening in leven en loopbaan weer terug te vinden. De work-life ‘balans’ is namelijk achterhaald door de vervagende grenzen. Technologie maakt werk en leven geheel geïntegreerd. Daarom moet je zelf grenzen aangeven. Ik help vrouwen om assertief te zijn en om zichzelf te durven zijn. Vind de balans tussen delegeren en in control zijn.

Als persoon verbind ik en zoek ik naar mogelijkheden voor groei. Zowel bij mijzelf als bij anderen, liefst met een vleugje humor!

Boek hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek of zie meer informatie over mij als coach > 

 

Laden...

 


Informatie coach

 

 

burnout coach Den Haag Marieke van Paassen coach sheconsult vrouwen

DEN HAAG

“Ik ben ervan overtuigd dat je al je ambities waar kunt maken.”

– Hoe voer ik meer regie over mijn carrière?
– Hoe kom ik van mijn stress- (of burnout-) klachten af?
– Hoe kan ik in mijn kracht blijven onder druk?
– Hoe pas ik me aan zonder mezelf te verliezen?
– Hoe kan ik mijn talenten benutten met effectiviteit?

Dit zijn zomaar een aantal vragen waar ik coach in Den Haag aan werk. Ik geef je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als coach bij helpen.

Elke vrouw is helemaal okay, maar soms moet je dat over jezelf nog ontdekken. Ik haal het beste in je omhoog. Je krijgt zicht op aangeleerde patronen, gewoonten en verwachtingen. Door ze om te buigen groei je enorm en kom je bij je echte talenten. Door op een speelse manier je aandacht te richten op het leven van nu.

Ik ben ervan overtuigd dat je al je ambities waar kunt maken. Niet door alle kansen te pakken die voorbijkomen, maar door keuzes te maken en aandachtig in het nu te leven. Zo geniet je door coaching van je gevarieerde leven.

Maak kosteloos telefonisch met mij kennis of zie hier meer informatie >

 

Laden...


Informatie coach

 

Specialisaties

Juristen en advocaten
Burn-out
Overheid
Executives
Loopbaancoach Eindhoven

EINDHOVEN

“Mijn motto is gaan voor de top, en die top bepaal jij. Maar ik daag je graag uit om je grenzen te verleggen“

Omdat ik in mijn en jouw potentieel geloof. Altijd. Ik ben nieuwsgierig en direct maar kan ook erg goed luisteren. Het gaat tenslotte om jouw verhaal, jouw vragen en/of problemen. En ik ben vooral nieuwsgierig na dat stuk wat zich nog niet kan laten zien. Zweverig, misschien maar het is wel wat je stuurt en drijft. Dus handig om daar steeds meer zicht op te krijgen.

Ik ben niemands oplossing, dat ben je altijd zelf, ik geloof immers in jouw potentieel. Ik kan wel uitdagen en ondersteunen omdat in beeld te krijgen zodat jij kunt blijven groeien.

Doelgroep waar ik het meeste ervaring in heb is zorg en dan met name ziekenhuizen. Management, artsen in opleiding en verpleegkundig specialisten.

Topsport
Ik heb veel ervaring in het coachen van topsporters (met name hockeyers). Die kennis en ervaring neem ik graag mee in mijn begeleiding van jou!

Laden...

Informatie coach

Specialisaties

Stress & burn-out coaching
Millennial coaching
Coaching medici en zorgprofessionals
Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Vrouwen Coach

HAARLEM

“Ik raak mensen in hun hart”

Als gecertificeerd trainer en loopbaancoach en yogadocent weet ik mensen te raken in hun hart. Ik inspireer mensen om persoonlijk leiderschap op zich te nemen voor een betekenisvolle wereld.

Als basis voor leiderschaps- en team ontwikkelingsprogramma’s werk ik met Insights Discovery. Dit geeft een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Ik ben founding editor van Lof Magazine (2007) en oprichter van de Lof Academy (2009). Ik begeleidt met passie internationale leiderschapsprogramma’s voor bedrijven en individuen. Daarnaast ben ik auteur van het boek “Vanuit je hart naar succes” en grondlegger van het Loflabyrint ©: in 7 stappen naar authentiek leiderschap.

Maak hieronder kostenloos telefonisch met mij kennis of vind hier meer informatie over mij als coach >

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Specialisaties

Burn-out coaching
Mid career coaching
Executive coaching

LEIDEN

“Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering”

Ik ben vooral benieuwd naar jouw specifieke vraagstuk, waar loop jij tegenaan in jouw ontwikkeling? Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet en de regie over je leven kwijt bent? Of gaat het meer over doorgroeien in je functie, een nieuwe stap in je loopbaan?

Ik ben actief en verdiepend in ons gesprek. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Ik werk pragmatisch, daadkrachtig en met het door jou gewenste resultaat voor ogen. Waar nodig ondersteun ik je, waar het kan daag ik je uit, om het gesprek met jezelf (en met anderen) op een andere manier aan te gaan.

Ik heb een achtergrond in de internationale hotellerie. Na mijn Master of Arts in Managing Human Resources werkte ik als HR manager in verschillende internationale commerciële ondernemingen. In 2002 vestigde ik me als zelfstandig coach, trainer/opleider en HR consultant.

Maak kosteloos telefonisch kennis of lees hier meer informatie over mij >

 

Laden...


Informatie coach

 

Burnout coach Maastricht Wiebrig Bakker Vrouwen Coach

MAASTRICHT

“Onderscheid je van anderen met jezelf.”

– Ben je geneigd om datgene waar jij voor staat af te zwakken?
– Aarzel je om jouw unieke visie voor het voetlicht te brengen?
– Word je regelmatig gedwarsboomd in je werk
– Vind je het moeilijk grenzen te stellen?
– Bewaar je steeds de lieve vrede waardoor je conflicten uit de weg gaat?
– Wil je jouw talenten en visie glashelder verwoorden?

Ik ga graag met je in gesprek. Om die unieke mix van persoonlijke eigenschappen, talenten en drijfveren concreet en tastbaar te maken waarmee jij je kan profileren en onderscheiden.

Daarbij maak ik gebruik van een koffer boordevol inzichten en tools uit de integratieve psychologie, biografisch werken en de zorgethiek. Daar horen ook inzichten en tools bij die ik gekregen heb door mijn persoonlijke ervaringen met complexe werkprocessen o.a. in managementfuncties en projecten.
Die kennis deel ik graag met je.

Hieronder kan je gratis een telefonische kennismaking met mij boeken of lees hier meer informatie > 

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Loopbaancoach Rotterdam Petra Gans

ROTTERDAM

Werken mag leuk zijn. En als dat niet (meer) zo is, dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen.Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten.Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt!

“Eigenlijk wist ik het zelf ook wel”.
Dat is een uitspraak die ik regelmatig terug hoor aan het einde van het coachingstraject. En dat is ook zo.
Je weet het zelf diep van binnen ook wel. Maar soms lopen dingen zo door elkaar dat je niet weet waar je moet beginnen, of wat het belangrijkste is. En dan helpt het om samen de boel te ontrafelen en handvatten te vinden. Een coachtraject is tijd nemen voor jezelf. Om stil te staan bij je eigen verlangens en wensen. En na te denken over hoe je dat wilt bereiken. Als je weet wat je tegenhoudt, heb je de mogelijkheid om deze belemmeringen aan te pakken. Samen creëren we handvatten die jou verder brengen.

Laden...

Informatie coach

Specialisaties

Stress & burn-out coaching
Coaching juristen
Mid-career coaching
loopbaancoach coach Rotterdam

ROTTERDAM

“Ik ben nieuwsgierig naar jou en luister graag naar jouw verhaal.”

– Wat maakt jou gelukkig? Waar kom jij je bed voor uit?
– Wat zeg je tegen jezelf? Ben je aardig voor jezelf?
– Welke plaatjes heb je in je hoofd, welke woorden?

Ik laat jou zien dat jij verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Ik laat me leiden door het gesprek met jou. Ik heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven. Een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuitief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

Ik heb een jarenlange ervaring in corporate en non-corporate organisaties als HR Professional. Ik heb met veel vrouwen gewerkt aan zaken als onzekerheid, machtsmisbruik, loopbaan, carrieremogelijkheden, leidingeven(de), (werk)geluk, positiviteit. Ik beloof je dat we stappen zullen zetten, en dat we die samen gaan zetten. Jij bent nu aan zet!

Boek hieronder een gratis telefonische kennismaking of lees meer informatie > 

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Loopbaancoach
Carrièreswitch coach
Leiderschap coach
Zelfvertrouwen coach
Stress coach
Team coach
Online coach

TILBURG

Ik coach vrouwen in en om Tilburg, die in hun kracht willen komen, sterke vrouwen die juist dat stukje van zichzelf nog moeten ontdekken. Of het nu gaat om loopbaancoaching, het versterken van je zelfvertrouwen, ontdekken wie je bent of het managen van je stress-level; zie een coaching-traject als een cadeautje aan jezelf.
Gun jezelf dit plezier, investeer in jezelf en maak jezelf de moeite waard.
Ik heb vrouwen gecoacht met diverse hulpvragen; een kleine greep:

 • “Ik wil mijn eigen karakter tonen, mezelf durven te laten zien”
 • “Ik wil initiatief nemen om contacten te leggen”
 • “Ik wil leren om concreet en krachtig te communiceren”
 • “Ik wil assertiviteit tonen wanneer kansen zich aandienen”
 • “Ik wil inzicht krijgen in waar ik goed in ben en wat bij mij past”
 • “Ik wil helder krijgen hoe ik mijn competenties en kernkwaliteiten in kan zetten in mijn werkzaamheden”
 • “Ik wil terug in de tijd om de ontdekken waar (onverwerkte trauma) mijn gedragspatronen zijn ontstaan”
 • “Ik ben op zoek naar wat ik wil in mijn verdere loopbaan”

Herkenbaar? Maak dan een afspraak ik ga graag met je in gesprek!

Laden...

Informatie coach

Specialisaties

Millennial coaching
Mid-career coaching
Coaching 45+ vrouwen
Loopbaancoach Utrecht coach Liesbeth

UTRECHT

“Hoe profileer je je als vrouw in een politiek complexe omgeving?”

– Hoe kun jij jezelf profileren en assertief zijn op een manier die bij jou past?
– Hoe vergroot jij je overtuigingskracht?
– Hoe vind je de balans tussen aardig gevonden worden (ben je te lief?) en daadkrachtig zijn (of juist de bitch…)?
– Wat zijn de ongeschreven regels in de organisatie en hoe ga je daarmee om?

Ik help je graag om hierin je weg te vinden. Om met succes en plezier te werken en om mooie loopbaanstappen te maken. Ik coach op een no-nonsens manier en liefst met humor. Met concrete tips op maat die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Op kantoor in de polder of wandelend in het mooie natuurgebied daaromheen. Online kan natuurlijk ook.

Al ruim 25 jaar werk ik in en om het openbaar bestuur, als woordvoerder, gemeenteraadslid, talentmanager en trainer en coach in communicatieve vaardigheden en politieke sensitiviteit. Mijn inzichten uit de politieke wereld van het het openbaar bestuur vertaal ik graag naar andere dan overheidsorganisaties. Want overal waar tegengestelde belangen zijn, is politiek tenslotte.

Hieronder kun je kosteloos telefonisch kennis met mij maken, of lees meer > 

 

Laden...

 


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Loopbaancoach
Communicatie Coach
Overheid Coach
Politiek Coach
Online coach
Loopbaancoach Utrecht Dorris Meester Vrouwen Coach SheConsult

UTRECHT= vol

“Elke vrouw is uniek.”

Werken met mij geeft energie, is warm en voelt veilig, terwijl alles wat nodig is wordt besproken. Niet oordelend en altijd met respect. Spiegelend, open en kritisch constructief. Betrokken bij je wens en doel. Mijn klanten gaan rijker en met meer energie de deur uit..bewust van meerwaarde en mogelijkheden. Je gaat meer uit van wat kan en minder van wat niet kan.

– Ben je altijd ergens ingerold en nooit bewust keuzes gemaakt?
– Twijfel je over vervolgstappen en zoek je een heldere focus?
– Wil je je zichtbaarheid of je overtuigingskracht vergroten?
– Wil je in aanmerking komen voor die mooie functie en zoek je de juiste aanpak en/of onderhandelingswijze?
– Wil je authentieker of effectiever leren leidinggeven?
– Wil je je beter profileren?
– Moet je op zoek naar ander werk?
– Ben je even de balans kwijt?

Heel graag help ik je verder. Ik kom uit het bedrijfsleven en semi-Profit en snap hoe het werkt in een mannenwereld en zie hoe het beter functioneert met vrouwen. In de afgelopen jaren alle sectoren voorbij zien komen en voel me thuis in uiteenlopende branches.

Gelijkheid is voor mij vanzelfsprekend.
Voorbeelden: Gerdi Verbeet, Nelie Kroes, Femke Halsema.

Boek in het onderstaande formulier een gratis telefonische kennismaking met mij of lees hier meer informatie > 

DORRIS MEESTERS IS HELAAS HELEMAAL VOLGEBOEKT!

Laden...

 


Informatie coach

 

Loading...