Selecteer een pagina

Waarom er bij jou, als hoogopgeleide 45+ vrouw zoveel gaat veranderen in je leven

Door de economische situatie of vanuit je eigen ambitie, je wil/kan niet zo verder!

Dit is überhaupt een tijd van verandering.
Met Covid 19, weet je niet (of juist wel) wat er met je baan gaat gebeuren.
Heb je die baan straks nog, of……… wil je eigenlijk die baan nog wel?

Jij, je drijfveren en waarden veranderen.
Je wilt nadenken over welke rol je werk in je leven heeft, en hoe je die wil invullen. Je wil nadenken over hoe je leuk oud gaat worden.

Dat komt ook door die andere veranderingen in jouw leeftijdsfase. Heb je kids, dan zijn die inmiddels tieners of misschien al het huis uit, en  je (schoon)ouders hebben al wat meer ondersteuning nodig. Misschien ervaar je al de lusten en/of de lasten van de overgang. 

Of zit je qua baanzekerheid wel goed, maar vind je dat je zit eigenlijk al te lang op dezelfde plek, je hebt niet (meer) de uitdaging die je wilt. Eigenlijk vind je er niks meer aan. Of misschien heb je de laatste tijd niet gewerkt en wil je opnieuw je mogelijkheden onderzoeken.

 

 

Geen idee hoe dit aan te pakken
Maar je hebt geen idee hoe je dat wilt aanpakken. Vroeger werd je regelmatig benaderd door headhunters, maar dat laatste mailtje of telefoontje is al een tijdje geleden….
Veel 45+ vrouwen bevinden zich in zo’n soort situatie. Ze willen nieuwe stappen maken in hun loopbaan, maar weten nog niet zo goed hoe.

 

Onderzoek geeft aan: 
Vrouwen hebben behoefte aan een duwtje in de goede richting

Je brengt waarschijnlijk een groot deel van je tijd door op je werk. Je werkt hard om succesvol te zijn, maar je bent ook op zoek naar geluk. Misschien gaat het al jaren goed, maar je mist iets in je werk. Je bent klaar voor een volgende stap.

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Uit onderzoek van SheConsult blijkt dat vrouwen van 45 jaar en ouder behoefte hebben aan een duwtje in de goede richting. Twee derde van de vrouwen in ons onderzoek was bezig met een nieuwe stap in haar carrière of overwoog dit serieus. Maar het maken van die stap bleken veel vrouwen moeilijk te vinden. Wat wil ik eigenlijk en hoe bereik ik dat?

Slim subsidie

Verlies geen kostbare tijd

Wanneer we ouder worden lijkt opeens de tijd veel sneller te gaan. Er liggen vele uren achter je, maar nu heb je eigenlijk meer tijd. Immers thuis is het vaak een stukrustiger, je hebt nu vooral de tijd om aan jezelf te denken. Doe dat dan ook!

Investeer wat uren in jezelf samen met een coach. Echt het werkt, we hebben al vele vrouwen van het goede setje kunnen geven.

Ze zitten met al hun talent en ervaring weer vol ambitie en met plezier in hun (nieuwe) baan.

Vrouw-senior-SheConsult-Coaching

De SheConsult loopbaancoach kan je helpen.

Met een SheConsult-coach kun je levelen. Ze is een gecertificeerd loopbaancoach. Ze herkent jouw situatie, is niet zelden ook een ervaringsdeskundige, heeft een academische basis en bovenal heeft ze de kennis van de issues waar jij als hoogopgeleide ervaren vrouw in en rond je werk meer kunt worstelen. Ze is specialist. Ze zal je heel concreet bijstaan. Samen met je coach samen vindt antwoord op de vragen “wat zijn mijn mogelijkheden?”,  “wat drijft mij”, “hoe ziet mijn droombaan eruit?” en “hoe kom ik daar?” en wordt zo begeleid bij een passende loopbaanstap – klein of groot

Onderwerpen die aanbod komen zijn:

Career adaptability:
Wat zijn jouw kernwaarden en hoe zet je die in.

Zelfanalyse:
je leert je persoonlijkheidstype kennen, wordt zelfverzekerder in je loopbaan.

Drijfveren.
Vertaling van zelfanalyse naar een baan: je leert je drijfveren kennen, kunt je eigen motivatie verhogen en leert opereren op de juiste machtsniveaus.

Overgang.
Is echt een dingetje bij ons vrouwen. Vaak denken we dat we tegen een burn-out aan zitten, maar overgang heeft soms de zelfde kenmerken. Daar gaan we op in.We gaan van de nood een deift maken:-)

Andere baan of werkgever.
We gaan opzoek naar een organisatietype die bij jouw waarden aansluit en een baan die past bij jouw kwaliteiten en wensen, dát maakt het een droombaan.

Hoe kom ik daar?
Je coach zal je concrete handvatten bieden om de volgende stappan te zetten. gestructureerd en (sorry) wel met wat huiswerk.

 

Over de SheConsult-loopbaancoach

Coaching werknemers HRMMet een SheConsult-coach kun je levelen. Ze is een gecertificeerd loopbaancoach. Ze herkent jouw situatie, is ervaringsdeskundige, heeft een academische basis en bovenal heeft ze de kennis van de issues waar jij als hoogopgeleide vrouw in en rond je werk meer kunt worstelen. Ze is specialist.

SheConsult is de specialist In het coachen van vrouwen in het benutten van hun potentieel. Bij SheConsult werk je met loopbaancoaches die naast een academische basis een bovengemiddelde kennis en kunde hebben opgebouwd rond Vrouwelijk Leiderschap en het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen. Bovendien hebben zij zelf ook werkervaring in masculiene werkomgevingen.

Bij onze coaches kun je aan één thema werken of aan meerdere thema’s. Vaak zijn thema’s ook met elkaar verweven. Onze coaches weten hoe ze daarmee om moeten gaan. Ga gewoon het gesprek eens aan met een coach bij jou in de buurt of met de specialisatie die je zoekt. 

Een telefonisch kennismakingsgesprek kost je namelijk niets.

Waar we niet zo van zijn

Zweven
We zijn niet zo van het zweven, ook niet van de psychoanalyse waarin we sessies lang gaan wroeten in je verleden om jouw NU te kunnen duiden.
We inviteren geen goddelijke hulptroepen en voorgaande levens in onze coachsessies, om maar eens een paar voorbeeld uit het rijke en creatieve aanbod in coachland te noemen.


LIFE CHANCHING
Sommige roepen dat coaching een persoonlijk ontwikkelingsproces is, dat zelfs Life-Changing moet zijn. Dat kan. Dat maken we ook regelmatig mee. Maar voor ons is coaching: in een beperkt aantal gesprekken met beide benen op de grond, reflecteren op jezelf, op je handelingsrepertoire en gedrag, èn je omgeving. We brengen wensen, oorzaken en gevolgen in kaart en spreken concrete stappen. Daar boeken we snel resultaat mee. 

Natuurlijk werken we af en toe met tools die op puur wetenschappelijke grond onverklaarbaar maar toch super werken.
Onze coaching is vooral praktisch en evidence based. 
De ervaring leert dat dit werkt. 

Oja, en we houden ook niet zo van de slachtofferrol, of de calimero-rol. Ja, soms zijn dingen niet eerlijk, rottig en verdrietig. Dat mag er zijn. Maar uiteindelijk is de vraag hoe jij er mee om gaat. Daar helpen we je graag bij.

Werkervaring SheConsult Coaches

 • HR directie- en management functies 36% 36%
 • Senior Management functies 56% 56%
 • Onderwijs & Wetenschap 23% 23%
 • Overheid en politiek 30% 30%
 • C-level en/of RvT 26% 26%
 • Consultancy functies 65% 65%
Noloc erkend Psychology magazine keurmerk

 

Kies om een keuze te maken voor een specialist. Klik op: Overgang/45+ vrouwen.

 

Boek een 20 minuten kosteloze telefonische
kennismakingsafspraak met een coach. Eenvoudig in haar online agenda.

Wat doet de Loopbaancoach

Ze biedt ondersteuning rond zaken als een nieuwe baan, zelfvertrouwen vergroten, stressmanagement, (vrouwelijk) leiderschap, life/work balans, politiek spel, ambitie vormgeven, koersbepaling, assertiviteit en zichtbaarheid.

Coaching werknemers HRM

Aanvullende specialismen

Daarnaast heeft iedere coach aanvullende aanvullende specialisaties waar soms wat voor te zeggen is. Zo kan het fijn zijn, als je bijvoorbeeld advocaat bent, om een coach te kiezen met die specialisatie. Maar misschien wil je ook juist een coach zonder die specialisatie, voor de frisse blik. Het Coaches die een bepaalde specialisatie niet hebben (m.u.v. burn-out coaching) zijn nog steeds uitstekend in staat jou te coachen, dus laat het ontbreken van een specialisatie je niet weerhouden om voor een bepaalde coach te kiezen.

Alleen burn-outcoaching is een uitzondering. Coaches die die specialisatie niet hebben, coachen niet op burn-out. 

Klik op de specialisatie voor een overzicht.

 • Burnout coach Almere

  ALMERE

  drs. Marja Kooistra
 • Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

  AMERSFOORT

  mr. Sonja Jansen
 • Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

  AMERSFOORT

  drs. Marese Dijken
 • Loopbaancoach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

  AMSTERDAM

  mr. Ingrid Lammers
 • Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Map Oberndorff
 • Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Elisabeth Werter
 • Loopbaancoach Amsterdam Weesp Coach SheConsult

  AMSTERDAM / WEESP

  drs. Vreneli Stadelmaier
 • Loopbaancoach Arnhem coach munster

  ARNHEM

  drs. Marjan van Munster
 • Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

  BREDA

  drs. Usha Doekhie
 • Burnout coach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

  BUSSUM / AMSTERDAM

  drs. Babette Ruhaak
 • Maaike coach

  DELFT

  Maaike Taconis MSc MA
 • burnout coach Den Haag Marieke van Paassen coach sheconsult vrouwen

  DEN HAAG

  mr. drs. Marieke van Paassen
 • Loopbaancoach Eindhoven

  EINDHOVEN

  Hanneke van den Broek MSc i.o.
 • Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Vrouwen Coach

  HAARLEM

  drs. Jolanda Holwerda
 • LEIDEN

  Josée van Hage MA MSc
 • Burnout coach Maastricht Wiebrig Bakker Vrouwen Coach

  MAASTRICHT

  drs. Wiebrig Bakker
 • Petra coach

  ROTTERDAM

  drs. Petra van Gans
 • Loopbaancoach Rotterdam Sandra Lagace Coach Vrouwen SheConsult

  ROTTERDAM

  drs. Sandra Lagace
 • Nicole coach

  TILBURG

  drs. Nicole Wilming
 • Loopbaancoach Utrecht Dorris Meester Vrouwen Coach SheConsult

  UTRECHT

  drs. Dorris Meesters
 • Loopbaancoach Utrecht coach Liesbeth

  UTRECHT

  drs. Liesbeth Tettero
Burnout coach Almere

ALMERE

Mijn manier van loopbaan coachen is altijd aangepast op jou en dus tailormade. Hoe ik jou coach?  Warm, persoonlijk, intuïtief zeer sterk, uitdagend en direct maar altijd met respect. Ik leef met je mee maar wel bij de ander latend, spiegelend, en altijd vanuit positiviteit en relativerende humor.

Informatie coach

Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

AMERSFOORT

Stress verminderen? Overspannen? Voorkomen of herstellen van een burn-out? De sleutel ligt in persoonlijk leiderschap en jezelf beter leren kennen. Ik help je graag met burn-out coaching in Amersfoort of de rest van Nederland.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

AMERSFOORT

Loop jij in je werk ergens tegen aan waarover je niet tevreden bent? Wij gaan samen op een positieve en relativerende manier aan de slag; keuzes maken en stappen nemen die leiden tot meer energie en werkgeluk.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

AMSTERDAM

Met warmte, humor en uitdaging probeer ik je in beweging te krijgen. Ik ben een enthousiaste en betrokken (executive) coach en trainer. In mijn trajecten gaat het altijd over persoonlijke ontwikkeldoelen in relatie tot zakelijke doelen en resultaten die je wil bereiken. Belemmeringen die je ervaart in je werk diepen we uit. We zoeken samen naar een strategie om daarmee om te gaan.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

AMSTERDAM

Heb je moeite om grenzen aan te geven, ben je bang om te falen of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen?  Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken of ben je vastgelopen in je werk?


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

AMSTERDAM

Ik leg nadruk op je persoonlijke  denkpatronen, gewoontes, talenten, vaardigheden en capaciteiten. Deze eigenschappen vormen niet alleen je persoonlijke leven, maar reflecteren ook direct op je zakelijke prestaties. Je leert je inzicht te krijgen over jouw mogelijkheden en onmogelijkheden in zowel je privé  leven, als je carrière en je bedrijf.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Amsterdam Weesp Coach SheConsult

AMSTERDAM / WEESP

Ik vind het leuk om je te ontmoeten, je verhalen te horen en met je mee te denken. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft, naar waar jij tegenaan loopt en met mijn kennis en ervaring kan ik de vragen stellen die jou aan het denken zetten. En als het nuttig is, deel ik bijvoorbeeld kennis over vrouwelijk leiderschap met je. Ik ben een fan van het werk van Stephen Covey, Deepak Chopra, Pat Heim, Sheryl Sandberg en Aaltje Vincent, en ben dol op vakvrouwen Gerdi Verbeet, Linda de Mol en Eva Jinek.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Arnhem coach munster

ARNHEM

Ik help je groeien en voorwaarden scheppen voor ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kan halen. Ik heb gezien dat dit voor vrouwen, in masculiene organisaties, vaak anders werkt. Vrouwen hebben een andere aanpak nodig dan mannen.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

BREDA

Hoogopgeleide vrouwen die in hun carrière verder wilden komen, maar hoe precies? Of vrouwen die eigenlijk iets anders wilden maar wat dan en vooral, hoe dan?

Informatie coach

Burnout coach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

BUSSUM / AMSTERDAM

Iedereen is uniek en daarom is mijn individuele aanpak altijd maatwerk waarbij ik gebruik maak van mijn jarenlange ervaring als coach én als psycholoog. Cliënten noemen mijn begeleiding, professioneel, warm, vakkundig en doelgericht.

Informatie coach

 

Maaike coach

DELFT

Ik help je met de uitdagingen in je carrière. Om balans en voldoening in je leven en loopbaan te vinden. Ik help je om assertief te zijn op een manier die bij je past. Om jezelf te durven zijn en balans te vinden tussen delegeren en in control zijn. Om te groeien in zelfvertrouwen.


Informatie coach

 

 

burnout coach Den Haag Marieke van Paassen coach sheconsult vrouwen

DEN HAAG

Ervaar je frictie, wil je snel groeien of wil je een nieuwe stap zetten? Dan verlang je heldere inzichten over jouw persoonlijke positie en de verandering die je in wilt zetten. Zodat je vooruit kunt. Daar kan ik je als loopbaancoach bij helpen.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Eindhoven

EINDHOVEN

Ik daag je graag uit om je grenzen te verleggen. Omdat ik in mijn en jouw potentieel geloof. Altijd. Ik ben nieuwsgierig naar je probleem en direct maar kan ook erg goed luisteren.

Informatie coach

Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Vrouwen Coach

HAARLEM

Ik raak je in het hart en inspireer je persoonlijk leiderschap op je te nemen voor een betekenisvolle wereld.


Informatie coach

 

LEIDEN

Ik ben vooral benieuwd naar jouw specifieke vraagstuk, waar loop jij tegenaan in jouw ontwikkeling?  Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet en de regie over je leven kwijt bent? Of gaat het meer over doorgroeien in je functie, een nieuwe stap in je loopbaan?


Informatie coach

 

Burnout coach Maastricht Wiebrig Bakker Vrouwen Coach

MAASTRICHT

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw verhaal. Naar dat wat jou raakt. Het laat zien wie jij bent, wat jou typeert en waar jij voor staat. Misschien vind je het lastig om dat te verwoorden of te laten zien. Waar loop jij tegen aan?


Informatie coach

 

Petra coach

ROTTERDAM

Werken mag leuk zijn. En als dat niet (meer) zo is, dan kun jij de regie in handen nemen om dat te veranderen. Je hebt alles in je om een volgende stap te zetten. Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt!

Informatie coach

Loopbaancoach Rotterdam Sandra Lagace Coach Vrouwen SheConsult

ROTTERDAM

Ik laat jou zien dat jij verantwoordelijk bent voor jouw gevoelens en gedachten. Ik laat je ervaren dat je deze gevoelens en gedachten kunt veranderen. Hoe ik dit doe?

Ik laat mij leiden door het gesprek met jou en heb een aantal mooie en hele diverse methodieken achter de hand waarmee ik al vele coachees het juiste duwtje in de rug heb gegeven, een stap over die drempel heb laten zetten. Ik werk intuïtief en soms confronterend als het moet, alles om jou in de juiste richting te krijgen.

 


Informatie coach

 

Wat ik doe:

Loopbaancoach
Carrièreswitch coach
Leiderschap coach
Zelfvertrouwen coach
Stress coach
Team coach
Online coach
Nicole coach

TILBURG

Ik coach vrouwen in en om Tilburg, die in hun kracht willen komen, sterke vrouwen die juist dat stukje van zichzelf nog moeten ontdekken. Of het nu gaat om loopbaancoaching, het versterken van je zelfvertrouwen, ontdekken wie je bent of het managen van je stress-level; zie een coaching-traject als een cadeautje aan jezelf.

Gun jezelf dit plezier, investeer in jezelf en maak jezelf de moeite waard..

Informatie coach

Loopbaancoach Utrecht Dorris Meester Vrouwen Coach SheConsult

UTRECHT

Werken met mij geeft energie, is warm en voelt veilig, terwijl alles wat nodig is wordt besproken. Niet oordelend en altijd met respect. Spiegelend, open en kritisch constructief. Betrokken bij je wens en doel. Mijn klanten gaan rijker en met meer energie de deur uit… Bewust van meerwaarde en mogelijkheden. Je gaat meer uit van wat kan en minder van wat niet kan.

 


Informatie coach

 

Loopbaancoach Utrecht coach Liesbeth

UTRECHT

Heb je last van belemmerende overtuigingen? Wil je je beter profileren? Wil je leren overtuigen of wil je de balans vinden tussen aardig gevonden worden en daadkrachtig zijn?


Informatie coach

 

Loading...