Selecteer een pagina

Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Amersfoort is er een burn-out coach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De burn-out begeleiding in Amersfoort van SheConsult-coach Sonja Jansen is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Amersfoort ūüôā , en lopen in hun werk en in hun priv√©leven tegen andere dingen aan dan mannen.¬†

Burn-out

Ook als je tegen een burn-out aanloopt of er midden inzit. Een burn-out is een serieuze zaak. Daarvoor kun je niet bij iedere willekeurige coach aankloppen. Dat vraagt om specialisme en ruime ervaring.

De SheConsult-coach in Amersfoort snapt dat.

Voor vrouwen in Amersfoort is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Amersfoort weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Amersfoort en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Amersfoort onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,¬† beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers.¬†We weten uit onderzoek dat deze Amersfoortse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Amersfoort tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is¬†gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige.¬†
 • Is een ervaren specialist rond problemen met stress en burn-out.

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Amersfoort heeft niet alleen z√©lf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

Burnout coach
Overspannenheid coach
Stress coach
Online burnout coach

oMaatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Amersfoort draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Amersfoort, of gaan jullie wandelen in Amersfoort of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Ook zal onze burn-out coach in Amersfoort Sonja Jansen gebruik maken van online coaching.

 

Deze issues komen ook in Amersfoort veel voor :

 

Coaching Female
Ik ben zo gestresst, ik ben bang dat ik omval.

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer rust  in mijn werk?

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Ik slaap slecht en maak me zorgen.

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Amersfoort

Omdat onze coach in Amersfoort ook echt in Amersfoort werkt heeft zij een groot netwerk in Amersfoort zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de ori√ęntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cli√ęnten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Amersfoort betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

mr. Sonja Jansen, coach Amersfoort

Ik ben een open, communicatieve persoon met een warme en enthousiaste uitstraling, die graag zelfstandig werkt. Kwaliteit leveren is voor mij belangrijk. Ik maak makkelijk contact, ben ge√Įnteresseerd in de ander, houd van diepgang, investeer in relaties en ben verbindend.

Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn en heb er plezier in om anderen van dienst te zijn. Dit combineer ik met integriteit, klantgerichtheid en een onafhankelijke, oplossingsgerichte instelling. 

 

Ik begeleid als coach vrouwen die klachten van overspannenheid of burn-out (dreigen te) ontwikkelen met een programma dat online en offline elementen heeft. Daarin gebruik ik mijn eigen methode, waarin ik gebruik kan maken van mindfulness, NLP, systemisch werken en emdr. 

Ik ben gewend om op een laagdrempelige, deskundige, persoonlijke en oplossingsgerichte manier te begeleiden in een persoonlijke ontwikkeling van de ander. Dat doe ik  door in verbinding te zijn met die ander, goede en gepaste vragen te stellen, te spiegelen en zo nodig te confronteren, maar wel vanuit respect. 

Het is mijn ambitie om vrouwen lekker in hun vel te laten zitten en te laten ervaren wat ze écht willen. Als ze goed in verbinding zijn met zichzelf zullen ze krachtiger in het leven staan en beter functioneren in relaties met anderen. Op die manier is er een rimpeleffect waardoor de wereld een beetje mooier zal worden.

 

Burnout coach

Sonja Jansen

085 060 5177

Straat van Dover 2, 3825 XB Amersfoort
Google Maps >

Stress verminderen? Overspannen? Voorkomen of herstellen van een burn-out?
De sleutel ligt in persoonlijk leiderschap en jezelf beter leren kennen.

Ik help je! Ik weet wat je doormaakt, want ik heb zelf ook in een zware burn-out gezeten. Ik kreeg genoeg signalen maar ik negeerde ze. Ik dacht dat ik het nog wel even vol zou houden. Niets bleek minder waar. Het heeft twee jaar geduurd voordat ik er helemaal van hersteld was.

Destijds was er nog geen specifieke burn-out coach, maar nu gelukkig wel. Jouw burn-out herstel hoeft dus geen twee jaar te duren. En voorkomen is natuurlijk nog veel beter. Met mijn specifieke burn-out coach methode begeleid ik jou in deze periode waarin je even alle houvast kwijt bent, of dreigt kwijt te raken.

Ik garandeer je dat jij je over 4 maanden een geheel ander mens voelt. Mijn burn-out coach programma biedt 4 maanden wekelijkse begeleiding. Dat lijkt misschien zwaar, maar dat is het niet. Het wordt als heel prettig ervaren en al snel zet je stappen in jouw herstel en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt weer de regie in jouw leven.

Wil jij een burn- out voorkomen en de beste versie van jezelf ervaren? Volg dan mijn coaching specifiek gericht op persoonlijk leiderschap . Pak (weer) de regie in jouw leven zonder schuldgevoel. Want ik laat je een helder inzicht krijgen van wie je bent en waarom je reageert en handelt zoals je doet. En ook hoe dat anders kan, zodat jij díe stappen gaat zetten waarvan je nooit had gedacht dat je dat zou doen.

Ik heb al veel vrouwen met dit burn-out coaching traject geholpen en doe dat ook graag voor jou. Lijkt dit wat jij nodig hebt?  Plan een afspraak in mijn agenda voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Persoonlijk Leiderschap, mijn aanpak

Het individuele programma voor persoonlijk leiderschap, genaamd Meesterlijke Vrouw, bestaat uit de volgende online en offline onderdelen en wordt alleen door coach Sonja Jansen aangeboden:

1. Bezield leven met de juiste focus: Je bepaalt jouw stip op de horizon, zodat je de juiste koers kunt uitstippelen naar een evenwichtiger en gelukkiger leven in je verschillende rollen.
2. Jezelf bevrijden van onnodige ballast: Je leert om los te laten wat je niet meer dient, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.
3. Jouw droomleven gaan leven: Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om een gelukkig en bezield leven te kunnen leiden.
4. Jouw blokkades overwinnen: Je hebt helder welke belemmerende gedachten en overtuigingen je tot nu toe hebben tegen gehouden en wat je kunt doen om ze te overwinnen
5. Jezelf overwinnen: Je zet nieuwe stappen in de richting van jouw doel, waarvan je altijd dacht dat je ze nooit zou realiseren.
6. Jouw energie meer in balans: Je weet wat je te doen hebt om in balans te komen en te blijven
7. Mindset naar geluk: Je leert hoe je met jouw gedachten regie kunt krijgen over jouw gevoelens.
8. Beter prioriteiten en grenzen stellen zonder schuldgevoel: Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je alleen nog die dingen doet waar jij ook daadwerkelijk blij van wordt.
9. Vasthouden aan je verlangen bij weerstand: Je leert om jouw verlangen serieus te nemen en succesvol lastige gesprekken te voeren die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren.
10. Genieten van je bereikte succes: Je bent je bewust van jouw succes van de stappen die je hebt gezet en je voelt je weer helemaal ‚Äúin the lead‚ÄĚ.

Deze 10 online onderdelen zijn mails die een video en een werkblad bevatten over een bepaald thema. Je ontvangt wekelijks een module, waardoor je al heel snel een transformatie zal gaan ervaren.
Daarnaast kent dit programma 3 verdiepende individuele coachsessies, waarin wordt ingegaan op de belemmeringen die spelen specifiek voor jou. Die vinden plaats in Amersfoort of online en worden ingepland gedurende de loop van de modules. Ongeveer 2 maanden na het einde van dit traject volgt nog een extra coachsessie ter borging.

Het resultaat van dit programma is inzicht in hoe jij in het leven staat, jouw keuzes maakt en wat jou belemmert te doen wat jij eigenlijk graag zou willen. Het zal leiden tot een zelfbewustere levenshouding zonder schuldgevoel en keuzes die bij jou passen, waardoor je beter functioneert en uitval op langere termijn wordt voorkomen.
De investering is ‚ā¨2795,= excl btw.

Ga ik jou binnenkort ontmoeten op een vrijblijvende intake?

Hartelijke groet, Sonja Jansen

Opleiding & Werkervaring van Sonja Jansen

 

 • Rijksuniversiteit Utrecht, 1984,¬†Nederlands Recht (Sociaal recht)
 • Academie voor Psychodynamica, 2014,¬†Professioneel coach
 • NEM Academy, 2019,¬†Emdr opleiding
 • The Limetree, 2012,¬†Coaching & mediation
 • Bezemer en Kuiper, 1997,¬†Opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenst gedrag op het werk (seksuele) intimidatie, agressie, geweld, discriminatie en pesten)

Verschillende verdiepende
cursussen op mijn vakgebied van coaching en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit.

 • SheConsult, burnout coach
 • Coach & vertrouwenspersoon,
  Burnout coach en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit  
 • Verhoeve (Advies) B.V.,
  bedrijfsjurist
 • ARAG Rechtsbijstand,
  Arbeidsjurist
 • Extendum,
  Juridisch adviseur arbeid
 • DAS Rechtsbijstand,
  Juridisch medewerkster afdeling, en later teamleider, arbeidsrecht.

 • Humanitas taalmaatje,¬†Begeleiding van vrouwen die nieuw zijn in Nederland om beter de Nederlandse taal te kunnen beheersen en te integreren in de Nederlandse samenleving
 • Vereniging Amersfoortse Ondernemingen, lid
 • Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk, lid

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Sonja:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

‚ā¨ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Amersfoort

Drie ervaringen van cli√ęnten van Sonja:

Jouw positiviteit heeft mij enorm goed gedaan. Jij hebt mij, met de werkbladen en gesprekken, laten nadenken en inzien hoe lang ik al hierin zat en wat er precies speelde. Daarna heb jij laten zien, mij geleerd om weer positiviteit in mijn leven te hebben. Hoe weer in mijn kracht te komen en vertrouwen te hebben. Fantastisch!

De bewustwording van wat er speelt en hoe ermee om te gaan. Elke week maakte ik weer een stap naar de betere ik. De werkbladen zijn een mooie back up om dit vast te houden.

Wilna

Het was chaos in mijn hoofd. Ik kon niets onthouden, geen energie om wat te doen. Durfde niet voor mezelf op te komen. Ik was de mening toegedaan dat het allemaal door mezelf kwam. Ik zocht een manier om het knopje in mijn hoofd weer om te krijgen.  Liefst met 1 pil in 1 dag. Maar begreep dat dat er niet was, dus zocht een alternatief waar ik me goed bij voelde.
Het begon met inzicht hoe het zo ver heeft kunnen komen.  En alle stappen daarna die genomen moesten worden om mezelf weer tot een volwaardig en gelukkige vrouw te voelen. Dank!

Ciska

Je combineert coaching met meditatie oefeningen en, daarnaast, krachtige
oefeningen waarmee je in korte tijd echt doorbraken kunt maken. De visualisatie oefeningen hebben heel veel voor mij betekent. Daarnaast vind ik je als persoon ook gewoon een heel fijn en liefdevol mens. Het was altijd een warm bad zodra ik bij je binnenstapte. Alsof ik je al heel lang ken!

Caroline

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is ‚ā¨ 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting.¬†Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van ‚ā¨ 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...