Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Amersfoort is er een Loopbaan- en burn-out coach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Amersfoort van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Amersfoort 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Voor vrouwen in Amersfoort is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Amersfoort snapt dat.

De SheConsult-coach in Amersfoort weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Amersfoort en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Amersfoort onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Amersfoortse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Amersfoort tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Amersfoort heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Amersfoort draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Amersfoort, of gaan jullie wandelen in Amersfoort of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Amersfoort als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Amersfoort veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Amersfoort

Omdat onze coach in Amersfoort ook echt in Amersfoort werkt heeft zij een groot netwerk in Amersfoort zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Amersfoort betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

drs. Sonja Jansen, coach Amersfoort

Ik ben een open, communicatieve persoon met een warme en enthousiaste uitstraling, die graag zelfstandig werkt. Kwaliteit leveren is voor mij belangrijk. Ik maak makkelijk contact, ben geïnteresseerd in de ander, houd van diepgang, investeer in relaties en ben verbindend.

Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn en heb er plezier in om anderen van dienst te zijn. Dit combineer ik met integriteit, klantgerichtheid en een onafhankelijke, oplossingsgerichte instelling. 

 

Ik begeleid als coach vrouwen die klachten van overspannenheid of burn-out (dreigen te) ontwikkelen met een programma dat online en offline elementen heeft. Daarin gebruik ik mijn eigen methode, waarin ik gebruik kan maken van mindfulness, NLP, systemisch werken en emdr. 

Ik ben gewend om op een laagdrempelige, deskundige, persoonlijke en oplossingsgerichte manier te begeleiden in een persoonlijke ontwikkeling van de ander. Dat doe ik  door in verbinding te zijn met die ander, goede en gepaste vragen te stellen, te spiegelen en zo nodig te confronteren, maar wel vanuit respect. 

Het is mijn ambitie om vrouwen lekker in hun vel te laten zitten en te laten ervaren wat ze écht willen. Als ze goed in verbinding zijn met zichzelf zullen ze krachtiger in het leven staan en beter functioneren in relaties met anderen. Op die manier is er een rimpeleffect waardoor de wereld een beetje mooier zal worden.

 

Stressklachten, meer over mijn aanpak.

Je bent ambitieuze vrouw en je werk is dan ook een belangrijk onderdeel van je leven. Je wilt het allerbeste uit jezelf halen, maar weet ook dat je…..

 • zo niet door kunt gaan
 • aan verwachtingen van anderen wilt voldoen
 • meer voor anderen zorgt dan voor jezelf
 • te vaak moe bent
 • voornamelijk to-do-lijstjes aan het afwerken bent
 • de regie even kwijt bent
 • aan anderen jouw kwetsbaarheid niet durft te tonen
 • verlangt naar rust, in je hoofd en in je lichaam

Je zou willen dat…

 • Iemand je helpt de sleutel naar jouw omslagpunt te vinden
 • Je weer meer enthousiasme, flow, bezieling en voldoening kan ervaren
 • Meer kunt genieten van de mooie dingen in jouw leven
 • Je weer de beste, leukste versie van je zelf wordt
 • Je weer aan het roer staat van jouw leven

 

Ik heb een gegarandeerd effectieve coachmethode, waarin ik vrouwen die burn-out zijn (of dreigen te raken) help uit de overleefstand te komen om weer voluit te gaan leven. Dat heb ik al voor veel vrouwen gedaan. Wil jij dat ook?

Hoe ik dat doe? Ik begeleid je 16 weken intensief met zowel online modules als 1-op-1 persoonlijke coachsessies. En 3 maanden na afloop van het traject is er een borgingssessie. Daarin wordt geëvalueerd hoe het gaat en krijg je zo nodig nog extra nieuwe tools geleerd. Dit programma zorgt gegarandeerd voor een grote transformatie, waardoor je weer optimaal kunt functioneren en niet meer zult terugvallen.

Mijn methode is praktisch met een weloverwogen structuur, waardoor jij in korte tijd inzichten krijgt en daardoor anders in het leven zal gaan staan. Want het kan écht anders, geloof me. Ik heb zelf een burn-out gehad in het jaar 2000 en was 2 jaar uit de roulatie. Dat hoeft nu niet meer te gebeuren, maar dan moet je wel de stap zetten.

Als je meedoet aan dit individuele programma dan zul je inzicht krijgen in: 

 • Hoe jij alle signalen hebt genegeerd
 • Welke gedachten jou hebben belemmerd, maar je leert ook welke gedachten jou succesvol gaan helpen
 • Hoe je van voornamelijk in je hoofd leven kunt verschuiven richting ook vanuit je hart leven
 • Het stellen van grenzen
 • Hoe jij kunt ontspannen
 • Hoe jij jouw ruimte in kunt nemen
 • Hoe je voor jezelf kunt kiezen zonder schuldgevoel
 • Hoe je weer kunt genieten
 • hoe jij je ambities op een goede manier kunt waarmaken

Als je blijft doen wat je deed, blijft je leven zoals het is. Gun jezelf dit coachprogramma, want het is een cadeau voor je leven.

Ga ik jou binnenkort ontmoeten op een vrijblijvende intake?

Hartelijke groet, Sonja Jansen

Burnout coach

Sonja Jansen

085 060 5177

Straat van Dover 2, 3825 XB Amersfoort
Google Maps >

 

Burnout coach
Overspannenheid coach
Stress coach
Online burnout coach

Stress verminderen?

Overspannen?

Voorkomen van een burn out?

Herstellen van een burn out?

Ik help je!

Burnout coach Sonja Jansen: Ik weet wat je doormaakt, want ik heb zelf ook in een zware burn out gezeten.

Ik kreeg genoeg signalen maar ik negeerde ze. Ik dacht dat het zo’n vaart niet liep, dat ik het nog wel even vol zou houden.  Niets bleek minder waar.
Dat was in het jaar 2000 en het heeft twee jaar geduurd voordat ik er helemaal van hersteld was. Destijds was er nog geen specifieke burnout coach, maar nu gelukkig wel. Jouw burn out herstel hoeft dus geen twee jaar te duren. En voorkomen is natuurlijk nog veel beter. Met mijn specifieke burnout coach methode begeleid ik jou in deze periode waarin je even alle houvast kwijt bent, of dreigt kwijt te raken. 


Ik garandeer je dat jij je over 4 maanden een geheel ander mens voelt.
En ook geheel anders in het leven staat. Namelijk met veel meer bewustwording, (zelf)vertrouwen en innerlijke kracht. Vanuit rust kun jij keuzes maken waar jij écht blij van wordt, zodat je nooit meer in deze situatie terecht zult komen.

Burnout Coach
Mijn burnout coach programma biedt 4 maanden wekelijkse begeleiding. Dat lijkt misschien zwaar, maar dat is het niet. Het wordt als heel prettig ervaren om met een beproefde methode aan de slag te gaan en daardoor al snel te ervaren dat je stappen zet in jouw herstel en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt weer de regie in jouw leven.

Het programma bestaat uit 16 modules, waarvan 10 online onderdelen. Dat zijn mails die een video en een werkblad bevatten over een bepaald thema, die je lekker thuis op jouw moment volgt. Je ontvangt wekelijks een module, waardoor je al heel snel een transformatie zal gaan ervaren.

 Daarnaast kent dit programma 6 verdiepende individuele coachsessies (offline), waarin wordt ingegaan op de belemmeringen die spelen voor jou specifiek. Die vinden plaats in Amersfoort, in het midden van het land.  Ongeveer 3 maanden na het einde van dit traject volgt nog een extra coachsessie ter borging, dus eigenlijk is de begeleiding 7 maanden. Gedurende de gehele periode dat je dit programma bij me volgt kun je altijd contact met me opnemen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, ik loop met je mee. 

Ik heb al veel vrouwen met dit burnout coaching traject geholpen en doe dat ook graag voor jou. Lijkt dit wat jij nodig hebt?  Plan een afspraak in mijn agenda voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Opleiding & Werkervaring van Sonja Jansen

 

 • Rijksuniversiteit Utrecht, 1984, Nederlands Recht (Sociaal recht)
 • Academie voor Psychodynamica, 2014, Professioneel coach
 • NEM Academy, 2019, Emdr opleiding
 • The Limetree, 2012, Coaching & mediation
 • Bezemer en Kuiper, 1997, Opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenst gedrag op het werk (seksuele) intimidatie, agressie, geweld, discriminatie en pesten)

Verschillende verdiepende
cursussen op mijn vakgebied van coaching en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit.

 • SheConsult, burnout coach
 • Coach & vertrouwenspersoon,
  Burnout coach en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit  
 • Verhoeve (Advies) B.V.,
  bedrijfsjurist
 • ARAG Rechtsbijstand,
  Arbeidsjurist
 • Extendum,
  Juridisch adviseur arbeid
 • DAS Rechtsbijstand,
  Juridisch medewerkster afdeling, en later teamleider, arbeidsrecht.

 • Humanitas taalmaatje, Begeleiding van vrouwen die nieuw zijn in Nederland om beter de Nederlandse taal te kunnen beheersen en te integreren in de Nederlandse samenleving
 • Vereniging Amersfoortse Ondernemingen, lid
 • Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk, lid

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Sonja:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Amersfoort

Drie ervaringen van cliënten van Sonja:

Jouw positiviteit heeft mij enorm goed gedaan. Jij hebt mij, met de werkbladen en gesprekken, laten nadenken en inzien hoe lang ik al hierin zat en wat er precies speelde. Daarna heb jij laten zien, mij geleerd om weer positiviteit in mijn leven te hebben. Hoe weer in mijn kracht te komen en vertrouwen te hebben. Fantastisch!

De bewustwording van wat er speelt en hoe ermee om te gaan. Elke week maakte ik weer een stap naar de betere ik. De werkbladen zijn een mooie back up om dit vast te houden.

Wilna

Het was chaos in mijn hoofd. Ik kon niets onthouden, geen energie om wat te doen. Durfde niet voor mezelf op te komen. Ik was de mening toegedaan dat het allemaal door mezelf kwam. Ik zocht een manier om het knopje in mijn hoofd weer om te krijgen.  Liefst met 1 pil in 1 dag. Maar begreep dat dat er niet was, dus zocht een alternatief waar ik me goed bij voelde.
Het begon met inzicht hoe het zo ver heeft kunnen komen.  En alle stappen daarna die genomen moesten worden om mezelf weer tot een volwaardig en gelukkige vrouw te voelen. Dank!

Ciska

Je combineert coaching met meditatie oefeningen en, daarnaast, krachtige
oefeningen waarmee je in korte tijd echt doorbraken kunt maken. De visualisatie oefeningen hebben heel veel voor mij betekent. Daarnaast vind ik je als persoon ook gewoon een heel fijn en liefdevol mens. Het was altijd een warm bad zodra ik bij je binnenstapte. Alsof ik je al heel lang ken!

Caroline

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...