Selecteer een pagina

BURNOUT COACH
MR. SONJA JANSEN

 

Stress verminderen? Overspannen? Voorkomen of herstellen van een burn-out? De sleutel ligt in persoonlijk leiderschap en jezelf beter leren kennen.

Mijn Specialiteiten

 

Ik heb al veel vrouwen met stress, overspannenheid en burnouts geholpen in Amersfoort en de rest van Nederland. Daarnaast doe ik ook burnout preventie. Ik doe dat ook graag voor jou. Lijkt dit wat jij nodig hebt?  Plan een afspraak in mijn agenda voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

“Ga ik jou binnenkort ontmoeten op een vrijblijvende intake?”

mr. Sonja Jansen

Burnout Coach Amersfoort & Nationaal

 

Ik help je! Ik weet wat je doormaakt, want ik heb zelf ook in een zware burn-out gezeten. Ik kreeg genoeg signalen maar ik negeerde ze. Ik dacht dat ik het nog wel even vol zou houden. Niets bleek minder waar. Het heeft twee jaar geduurd voordat ik er helemaal van hersteld was.

Destijds was er nog geen specifieke burn-out coach, maar nu gelukkig wel. Jouw burn-out herstel hoeft dus geen twee jaar te duren. En voorkomen is natuurlijk nog veel beter. Met mijn specifieke burn-out coach methode begeleid ik jou in deze periode waarin je even alle houvast kwijt bent, of dreigt kwijt te raken.

Je hoeft het niet alleen op te lossen

Mijn Werkwijze

Krijg weer regie over jouw leven

Ik garandeer je dat jij je over 4 maanden een geheel ander mens voelt. Mijn burn-out coach programma biedt 4 maanden wekelijkse begeleiding. Dat lijkt misschien zwaar, maar dat is het niet. Het wordt als heel prettig ervaren en al snel zet je stappen in jouw herstel en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt weer de regie in jouw leven.

Wil jij een burn- out voorkomen en de beste versie van jezelf ervaren? Volg dan mijn coaching specifiek gericht op persoonlijk leiderschap. Dit programma heeft online en offline elementen. Daarin gebruik ik mijn eigen methode, waarin ik gebruik kan maken van mindfulness, NLP, systemisch werken en emdr. Pak (weer) de regie in jouw leven zonder schuldgevoel. Want ik laat je een helder inzicht krijgen van wie je bent en waarom je reageert en handelt zoals je doet. En ook hoe dat anders kan, zodat jij díe stappen gaat zetten waarvan je nooit had gedacht dat je dat zou doen.  

Meer over Persoonlijk Leiderschap

Het individuele programma voor persoonlijk leiderschap, genaamd Meesterlijke Vrouw, bestaat uit de volgende online en offline onderdelen en wordt alleen door coach Sonja Jansen aangeboden:

1. Bezield leven met de juiste focus: Je bepaalt jouw stip op de horizon, zodat je de juiste koers kunt uitstippelen naar een evenwichtiger en gelukkiger leven in je verschillende rollen.
2. Jezelf bevrijden van onnodige ballast: Je leert om los te laten wat je niet meer dient, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.
3. Jouw droomleven gaan leven: Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om een gelukkig en bezield leven te kunnen leiden.
4. Jouw blokkades overwinnen: Je hebt helder welke belemmerende gedachten en overtuigingen je tot nu toe hebben tegen gehouden en wat je kunt doen om ze te overwinnen
5. Jezelf overwinnen: Je zet nieuwe stappen in de richting van jouw doel, waarvan je altijd dacht dat je ze nooit zou realiseren.
6. Jouw energie meer in balans: Je weet wat je te doen hebt om in balans te komen en te blijven
7. Mindset naar geluk: Je leert hoe je met jouw gedachten regie kunt krijgen over jouw gevoelens.
8. Beter prioriteiten en grenzen stellen zonder schuldgevoel: Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je alleen nog die dingen doet waar jij ook daadwerkelijk blij van wordt.
9. Vasthouden aan je verlangen bij weerstand: Je leert om jouw verlangen serieus te nemen en succesvol lastige gesprekken te voeren die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren.
10. Genieten van je bereikte succes: Je bent je bewust van jouw succes van de stappen die je hebt gezet en je voelt je weer helemaal “in the lead”.

Deze 10 online onderdelen zijn mails die een video en een werkblad bevatten over een bepaald thema. Je ontvangt wekelijks een module, waardoor je al heel snel een transformatie zal gaan ervaren.
Daarnaast kent dit programma 3 verdiepende individuele coachsessies, waarin wordt ingegaan op de belemmeringen die spelen specifiek voor jou. Die vinden plaats in Amersfoort of online en worden ingepland gedurende de loop van de modules. Ongeveer 2 maanden na het einde van dit traject volgt nog een extra coachsessie ter borging.

Het resultaat van dit programma is inzicht in hoe jij in het leven staat, jouw keuzes maakt en wat jou belemmert te doen wat jij eigenlijk graag zou willen. Het zal leiden tot een zelfbewustere levenshouding zonder schuldgevoel en keuzes die bij jou passen, waardoor je beter functioneert en uitval op langere termijn wordt voorkomen.
De investering is €2795,= excl btw.

Ga ik jou binnenkort ontmoeten op een vrijblijvende intake?

Hartelijke groet, Sonja Jansen

Wie ik ben:

Mr Sonja Jansen, burn-out coach

Ik ben een open, communicatieve persoon met een warme en enthousiaste uitstraling, die graag zelfstandig werkt. Kwaliteit leveren is voor mij belangrijk. Ik maak makkelijk contact, ben geïnteresseerd in de ander, houd van diepgang, investeer in relaties en ben verbindend. Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn en heb er plezier in om anderen van dienst te zijn. Dit combineer ik met integriteit, klantgerichtheid en een onafhankelijke, oplossingsgerichte instelling. 

Het is mijn ambitie om vrouwen lekker in hun vel te laten zitten en te laten ervaren wat ze écht willen. Als ze goed in verbinding zijn met zichzelf zullen ze krachtiger in het leven staan en beter functioneren in relaties met anderen. Op die manier is er een rimpeleffect waardoor de wereld een beetje mooier zal worden.

Mijn gegevens: 

 

Burnout coach Amersfoort & Nederland
mr. Sonja Jansen

085 060 5177

Straat van Dover 2, 3825 XB Amersfoort
Google Maps >

Opleiding & Werkervaring

 

 

 • Rijksuniversiteit Utrecht, 1984, Nederlands Recht (Sociaal recht)
 • Academie voor Psychodynamica, 2014, Professioneel coach
 • NEM Academy, 2019, Emdr opleiding
 • The Limetree, 2012, Coaching & mediation
 • Bezemer en Kuiper, 1997, Opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenst gedrag op het werk (seksuele) intimidatie, agressie, geweld, discriminatie en pesten)

Verschillende verdiepende
cursussen op mijn vakgebied van coaching en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit.

 • SheConsult, Burnout coach
 • Coach & vertrouwenspersoon,
  Burnout coach en vertrouwenspersoon voor ongewenst gedrag op het werk en integriteit  
 • Verhoeve (Advies) B.V.,
  bedrijfsjurist
 • ARAG Rechtsbijstand,
  Arbeidsjurist
 • Extendum,
  Juridisch adviseur arbeid
 • DAS Rechtsbijstand,
  Juridisch medewerkster afdeling, en later teamleider, arbeidsrecht.

 • Humanitas taalmaatje, Begeleiding van vrouwen die nieuw zijn in Nederland om beter de Nederlandse taal te kunnen beheersen en te integreren in de Nederlandse samenleving
 • Vereniging Amersfoortse Ondernemingen, lid
 • Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk, lid

Maak kosteloos kennis met Sonja:

 

Laden...

Drie ervaringen van clienten:

Jouw positiviteit heeft mij enorm goed gedaan. Jij hebt mij, met de werkbladen en gesprekken, laten nadenken en inzien hoe lang ik al hierin zat en wat er precies speelde. Daarna heb jij laten zien, mij geleerd om weer positiviteit in mijn leven te hebben. Hoe weer in mijn kracht te komen en vertrouwen te hebben. Fantastisch!

De bewustwording van wat er speelt en hoe ermee om te gaan. Elke week maakte ik weer een stap naar de betere ik. De werkbladen zijn een mooie back up om dit vast te houden.

Wilna

Het was chaos in mijn hoofd. Ik kon niets onthouden, geen energie om wat te doen. Durfde niet voor mezelf op te komen. Ik was de mening toegedaan dat het allemaal door mezelf kwam. Ik zocht een manier om het knopje in mijn hoofd weer om te krijgen.  Liefst met 1 pil in 1 dag. Maar begreep dat dat er niet was, dus zocht een alternatief waar ik me goed bij voelde.
Het begon met inzicht hoe het zo ver heeft kunnen komen.  En alle stappen daarna die genomen moesten worden om mezelf weer tot een volwaardig en gelukkige vrouw te voelen. Dank!

Ciska

Je combineert coaching met meditatie oefeningen en, daarnaast, krachtige
oefeningen waarmee je in korte tijd echt doorbraken kunt maken. De visualisatie oefeningen hebben heel veel voor mij betekent. Daarnaast vind ik je als persoon ook gewoon een heel fijn en liefdevol mens. Het was altijd een warm bad zodra ik bij je binnenstapte. Alsof ik je al heel lang ken!

Caroline

Loading...