Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in Breda is er een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Breda van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Breda ūüôā , en lopen in hun werk en in hun priv√©leven tegen andere dingen aan dan mannen.¬†

Voor vrouwen in Breda is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

Vrouwen van kleur

Usha heeft Indiase roots en is opgegroeid in Suriname en Nederland. Het is die combinatie die ervoor zorgt dat ze heel goed begrijpt waar je als ambitieuze vrouw met een kleur tegenaan kunt lopen, zowel privé als in je werkomgeving. Vaak zelfs zonder dat je je dat realiseert. 

De SheConsult-coach in Breda snapt dat.

De SheConsult-coach in Breda weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen in het algemeen en vrouwen van kleur in het bijzonder tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Breda en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Breda onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,¬† beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers.¬†We weten uit onderzoek dat deze Bredase vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Breda tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is¬†gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige.¬†

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Breda heeft niet alleen z√©lf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Breda draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Breda, of gaan jullie wandelen in Breda of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Breda als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

Deze issues komen ook in Breda veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Breda

Omdat onze coach in Breda ook echt in Breda werkt heeft zij een groot netwerk in Breda zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de ori√ęntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cli√ęnten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Breda betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

Loopbaancoach Breda Doekhie Blokje

drs. Usha Doekhie, de SheConsult-loopbaancoach voor Breda

“Coaching Your Ambition!‚Ä̬†

Hoogopgeleide vrouwen die in hun carrière verder wilden komen, maar hoe precies? Of vrouwen die eigenlijk iets anders wilden maar wat dan en vooral, hoe dan?
Ik ben goed in het out of the box denken en iemand langs onverwachte routes op een andere manier naar zichzelf te laten kijken. Daardoor komen er oplossingsrichtingen die niet direct voor de hand liggen maar wel heel spannend kunnen zijn.

Vind je dat je loopbaan aan een boost toe is, dan ben ik je coach.

Mijn eigen loopbaan is langs verschillende lijnen gelopen, en ik heb daar zelf veel ervaring mee opgedaan. Als loopbaancoach kijk ik verder dan alleen hoe je werkt, maar integreer soepel hoe jij als mens in elkaar zit met je ambitie in het werkveld.

Ik daag je uit om op verschillende manieren naar al je mogelijkheden te kijken, maar ook naar wat je weerhoudt om dat te bereiken. Uitdagend, maar respectvol en kijkend vanuit het geheel, dat ben ik als coach.

Ik heb zelf Indiase roots en ben opgegroeid in Suriname en Nederland. Het is die combinatie die ervoor zorgt dat ik heel goed begrijp waar je als ambitieuze vrouw met een kleur tegenaan kunt lopen, zowel privé als in je werkomgeving. Vaak zelfs zonder dat je je dat realiseert. 

Je identiteit is idealiter een mooie samensmelting van de waarden die je vanuit je traditie en thuis hebt meegekregen en hetgeen je in je leven  verder hebt opgebouwd. Cultuur is namelijk niet soft, maar juist ijzersterk en diep verankerd in wie je bent en hoe je je gedraagt.

Hoe de ander jou percipieert, is minstens zo belangrijk. 

Ook jouw collega kan het soms lastig vinden om de juiste toon te vinden om iets te verduidelijken. Het werkt namelijk twee kanten uit, die cultuurkloof. Ik help je graag beide werelden te combineren en het optimale resultaat voor jezelf te behalen.

Wil je die mooie promotie hebben of die verdiende opslag vragen, die uitdagende klus doen, en kun je daar wat hulp bij gebruiken, dan nodig ik je van harte uit om kennis te maken. 

Ik begrijp beide werelden want veel hiervan heb ik zelf mogen ervaren. Daar heb ik veel van geleerd en hier kun jij je voordeel mee doen. Je niet-westerse achtergrond hoef je niet te verloochenen, maar je kunt deze juist integreren in wie je wilt zijn. 

Gepokt en gemazeld in de commercie bij zowel kleine- als beursgenoteerde bedrijven, maar ook als zelfstandig ondernemer, weet ik heel goed waar je tegenaan kunt lopen in de invulling van je ambitie. Maar ook de combinatie van het opereren op bestuursniveau bij vrijwilligersorganisaties en een RvC functie bij een beursgenoteerde financi√ęle instelling, hebben mij een stevige achtergrond gegeven.¬†

Ik daag je uit om sterker te worden door te weten wat je diepste drijfveren zijn en de beste versie van jezelf te worden!

‚ÄúWat je niet vraagt, krijg je niet ook!‚ÄĚ

Usha Doekhie

Loopbaancoach Breda
drs. Usha Doekhie

085 060 5177

Praktijk adres:
Balfortstraat 76, 4811 RV  Breda
Google Maps >

Opleiding & Werkervaring van Usha Doekhie

 

 • Universiteit Utrecht.¬† Engelse Taal- en Letterkunde

 • IBO Bedrijfskunde (postdoctoraal)

 • Diverse sales- en management trainingen (incompany o.a. KPN)

 • De Baak Topcoach,¬†Professioneel coach & mentor, NLP coaching

 • Schouten en Nelissen

 • Repko Datacomms (sales)
 • KPN (sales /management/ business process management)
 • Versatel (business unit manager)
 • Tiboco (founder en managing director)
 • Timespots (investeerder/director)
 • PVS (managing director)
 • Neues Dorf (founder/commercial manager)
 • Lakm√© (coaching hoogopgeleide (allochtone)vrouwen/begeleiden startups/interim management)

 • Hindoe Raad Nederland, voorzitter
 • Rabobank Breda, commissaris
 • Centrum voor Vormend onderwijs, lid RvT
 • Vrouwenplatform Shakt!, oprichter
 • NBS PO,¬†oud-voorzitter van het bestuur
 • Orion Lyceum,¬†oud-voorzitter van het bestuur
 • SKVOB,¬†oud- lid RvT¬†

 

 

 

 

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Usha:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

‚ā¨ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Breda

Drie ervaringen van cli√ęnten van Usha:

Ik heb het coachtraject met Usha als heel prettig ervaren. Ze is erg hartelijk en stelt je op je gemak. Daarnaast is ze goed in het doen van scherpe analyses. Waarmee ze snel to the point kan komen. Het lukte haar ook om mij weer vertrouwen in mezelf terug te geven. 

Rosa Withaar

Management, Klaarwakker Producties

Usha heeft mij geholpen bij het inzicht dat toezichthoudende rollen of een commissariaat veel dichter bij mij staan dan ik zelf dacht te zijn. Heel blij met die frisse blik op nieuwe mogelijkheden.

Liselore Schenk

DGA, Legalicious

Ik kan iedereen aanbevelen met Usha samen te werken. Ze heeft mij de juiste tools gegeven en tijdens onze gesprekken heb ik veel inzichten gekregen. Met haar helikopterview is zij in staat om je situaties vanuit een andere kant te laten zien. Buiten dat is Usha een hele hartelijke vrouw met een persoonlijke benadering wat voor mij heel erg prettig werkte. Met haar kennis en ervaring is zij een topper in de diensten die ze aanbiedt.

Marlies Gregorius

Oprichter beautyketen

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is ‚ā¨ 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting.¬†Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van ‚ā¨ 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...