Selecteer een pagina

Annette is chronisch moe

Chronisch Moe

Regelmatig berichten we uit onze coachpraktijk. Dat doen we aan de hand van 5 vragen aan een van onze coaches.
Deze keer is het de beurt aan onze coach Sonja Jansen, gespecialiseerd in stress – en burnout. Sonja heeft haar praktijk in Amersfoort maar coacht vrouwen uit het hele land. Sonja vertelt over haar cliënt Annette, Annette is chronisch moe. Wat heeft Sonja gedaan om haar te helpen niet meer chronisch moe te zijn?

  1. Wie is je klant?

Annette, 50 jaar, werkzaam bij een bank

  1. Wat was haar vraag?

Ik zit er door heen en ben mezelf al enige tijd volledig kwijt. Hiermee bedoel ik dat ik last heb van chronische vermoeidheid, hoofd- en nekpijn, piekerende gedachten, mijn hoofd staat niet meer stil en ik ben eigenlijk nooit meer écht ontspannen. Ik zoek hulp om weer mezelf te worden want ik weet dat het zo niet door kan gaan.

  1. Hoe heb je het aangepakt?

Ik ben begonnen met een vitaliteitscheck zodat het mij duidelijk was hoe ze er mentaal en fysiek voor stond. Toen is ze gestart met mijn coachprogramma “Bewuste vrouw na overspannenheid of burn-out”. Zij volgde de online modules met verschillende thema’s die specifiek op dit soort klachten zijn afgestemd. De modules met video’s en werkbladen die tot een inzicht leiden deed ze wanneer het haar uitkwam, maar wel wekelijks. In de 1-op-1 sessies zijn we aan de slag gegaan wat specifiek voor haar speelde. Dat bleken issues te zijn uit het verleden die ik met opstellingen en EMDR voor haar inzichtelijk heb gemaakt maar ook dusdanig heb getransformeerd dat het haar niet meer belemmert.

  1. Wat was het resultaat?

Ze is zich bewust geworden wat heeft geleid tot haar burn-out. Nu belemmerende gedachten zijn getransformeerd staat ze anders in het leven. Ze kan veel meer voor zichzelf opkomen, heeft voldoende energie, weet nu wat ze wil en stemt keuzes daarop af. Mensen om haar heen zien de positieve verandering en noemen haar nu inspirerend.

  1. Wat zei de klant?

“Ik zorgde altijd meer voor anderen dan voor mezelf. Ik zocht altijd naar de bevestiging en waardering van anderen. Nu weet ik dat ik dat niet hoef na te streven. Ik ben in verbinding met mezelf en ben minder hard voor mezelf, heerlijk. Dat heeft er ook toe geleid dat relaties zijn verbeterd. Het is echt een cadeau voor het leven dit coachtraject, dank je wel, Sonja!”

Ben jij ook chronisch moe? Of wil je meer weten over Sonja Jansen? Klik hier

Burnout coach Amersfoort Nederland Sonja Jansen coach

Lees ook op SheNews over burn-out bij vrouwen, klik hier

Ontvang gratis de nieuwsbrief van 'SheNews'

Platform for Woman & Work

THE POWER OF kNOWLEDGE

 


You have Successfully Subscribed!

Loading...