Selecteer een pagina

Ken je dat, van die gedachten dat je ernstig tekort schiet? Nou, dat noemen ze het impostor syndrome. Ik had een klant, Anja, die daar ernstig last van had. Ik heb er een boek over geschreven en onderzoek naar gedaan, dus ik weet er echt wel het een en ander van. De clou bij die gedachten is dat je je daar niet door laat beïnvloeden. Dat je niet luistert naar die gedachten. Een gedachte is niks. Je kunt een gedachte denken, je kunt ‘m niet denken, je kunt hem ook ont-denken.

Eigenlijk is een gedachte zoals de golven in de zee. Ze komen en ze gaan. Je hoeft je daar niet mee te verbinden. Je hoeft daar niet naar te luisteren. Let it go.

Baas in eigen Brein, heb ik tegen Anja gezegd. Je moet zorgen dat je weet waar die gedachten vandaan komen en dat je ook weet dat je er niet naar hoeft te luisteren. Dat jij de baas bent en dat je niet hoeft te luisteren.

Dat was voor Anja echt een openbaring. Zo van: “Wauw, ik hoef niet te luisteren naar mijn gedachten. Ik ben niet mijn gedachten. Ik val niet samen met mijn gedachten, maar ik kan ze denken en ik kan ze ook niet denken.”

Dat gaf haar enorm veel rust in haar hoofd. Ik hoop dat ook jij hier wat aan hebt!

grip-op-stress

Gratis mini-workshop voor HR-Specialisten over stress en burn-out klachten. Verschillende data, verschillende burn-out coaches.

 

Loopbaancoach Amersfoort Online coaching

Geef je vrouwelijke medewerkers in deze uitdagende tijd extra handvatten voor meer regie en energie, en stimuleer blijvend hun persoonlijke ontwikkeling. Kosteloos!

Burnout Coach Vrouwen‘Slim’, een subsidie van de overheid als aanzet voor het continue ontwikkelen van medewerkers. Onderzoek geeft de noodzaak aan voor meer ondersteuning en ontwikkeling van hoogopgeleide vrouwen.

Mini-Workshops Stress & Burn-out voor HR specialisten. (Kosteloos) >Training hoogopgeleide vrouwen

InCompany Online Corona Training & Coaching (Kosteloos) >

Masterclass zelfvertrouwen & excelleren >

Training Vrouwelijk Leiderschap >

Leiderschap voor vrouwen: leer van de top >

Begeleiding intervisiegroepen >

 

Oprichter van SheConsult, en auteur Vréneli Stadelmaier
heeft over haar boeken ‘F*ck die Onzekerheid‘ en
“Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ een
theatercollege gemaakt. >

De theatercolleges zorgen voor herkenning.
Voor emotie in de zaal, maar ook voor humor en energie.
De theatercolleges zijn geschikt voor vrouwen en mannen,
alhoewel vrouwen zich meer aangesproken zullen voelen.

Alle SheConsult coaches zijn ervaren en gekwalificeerde loopbaancoaches.Er zijn ook enkele coaches met daarnaast een burn-out specialisatie. En er zijn coaches die aanvullend zich hebben gespecialiseerd in specifieke doelgroepen of branches.

Advocaten >

Schrijf je in voor SheNews.
MAGAZINE FOR PROFESSIONAL WOMEN

NIET OVER LIEFDE, MODE, STERREN, ZIEKTES & KIDSYou have Successfully Subscribed!

Loading...