Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Amsterdam heeft ook een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen !

Loopbaancoach drs. Marleen Weener is gespecialiseerd in het coachen van jonge vrouwen aan het begin van hun carrière, politici, vrouwen met stressklachten en/of vrouwen die meer zelfvertrouwen willen krijgen.

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Amsterdam van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Amsterdam 🙂 , en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Voor vrouwen in Amsterdam is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Amsterdam snapt dat.

De SheConsult-coach in Amsterdam weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Amsterdam en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Amsterdam onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten,  beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Amsterdamse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Amsterdam tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Amsterdam heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerkt, want jij bent uniek

Onze coach in Amsterdam draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Amsterdam, of gaan jullie wandelen in Amsterdam of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Amsterdam als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Amsterdam veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Amsterdam

Omdat onze coach in Amsterdam ook echt in Amsterdam werkt heeft zij een groot netwerk in Amsterdam zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Amsterdam betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

drs. Marleen Weener, de SheConsult-loopbaancoach voor Amsterdam

Wanneer zet jij die stap om je dromen waar te maken?

Met een achtergrond in de politiek – ik ben Politicoloog, een scheutje mindfulness en mijn Achterhoekse nuchterheid help ik je die stappen te zetten die jij zo graag wilt gaan zetten. 

Ik ben zelf een enorme fan van Joe Dispenza, Deepak Chopra, Sheryl Sandberg en lees alles wat los en vast zit over ons brein en zelfontwikkeling. Ik verwonder mij erover dat wij allemaal tot zoveel meer in staat zijn dan wij zelf denken. 

Ik ben feminist, als in, ik sta voor gelijke kansen voor mannen en vrouwen. Ik bewonder vrouwen die daar voor uitkomen en uitdragen, zoals Eva Jinek, Sigrid Kaag, Neelie Kroes, maar ook een aantal vrouwen om mij heen die vrouwen niet naar beneden halen maar stimuleren om net dat stapje extra te zetten. 

Wanneer je bij mij komt gaan we samen kijken waar ik je kan helpen. Het draait echt om jou en wat jij wilt. Ik ben met mijn aandacht bij jou. Mijn intentie is dat je je fijn en veilig bij mij voelt. Ik krijg vaak terug dat ik een rust uitstraal die fijn is. Vanuit die veiligheid kun je groeien en bloeien, misschien wel meer dat jij nu denkt.

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Loopbaancoach Amsterdam

Marleen Weener

085 060 5177

Praktijk adres:

Sajetplein 88 1091 DK Amsterdam

Google Maps >

Loopbaancoach
Millenial coach
Zelfvertrouwen coach
Politici coach

Opleiding & Werkervaring van Marleen Weener

 

 • Universiteit Leiden, Politicologie (BA)

 • Vrije Universiteit Amsterdam, International Relations (MA)

 • Dolly Heuveling van Beek,De Nieuwe Coachopleiding,

 • Het NLP Instituut, NLP opleiding

 • Nonons Coaching, coachopleiding

 • SheConsult, loopbaancoach vrouwen Amsterdam
 • Vossius Consultancy, Junior Consultant

 • Gemeente Rotterdam, Politiek Adviseur wethouder Visser

 • Democraten D66, landelijke campagneteam medewerker 

 • Politieke Adem, oprichter/coach/trainer 

 • Zelfstandig yogadocent

 • Zorgverzekering NPO Zorg, ex-lid ledenraad

 • Studentenverening Pallas Athene, ex-bestuurslid

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marleen:

Laden...
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Amsterdam

Drie ervaringen van cliënten van Marleen:

Marleen heeft mij geholpen om helderheid te krijgen in mijn doelen en missie, en hoe ik dit het beste kan communiceren. Zij daagt mij uit, dat vind ik leuk, geen suffe sessies, maar praktisch en aan het werk

Malou Brantjes

Statkraft & duurzaam ondernemer

Ik heb Marleens hulp in geroepen omdat ik vastliep op gestructureerde wijze mijn eigen praktijk op te zetten.

Allereerst vond ik het ontvangst erg prettig; ik voelde me direct bij haar op me gemak. Na een korte uitleg van mijn kant waarom ik haar hulp had ingeroepen wist Marleen mij door haar vraagstelling zelf na te denken overm ijn antwoorden. Zij gaf mij hiervoor de tijd, ik voelde hierdoor geen enkele druk. Als ik er niet uitkwam, wist ze mij door haar persoonlijke aanpak tot een voor mij bevredigend antwoord te komen. Ze heeft een invoelend vermogen, straalt rust uit en ik voelde me volkomen veilig bij haar. Zij gaf mij écht het gevoel dat het om mij draaide! 

Als afsluiter heeft Marleen een prachtige geleide meditatie met me gedaan. Hierdoor kwamen mooie inzichten naar boven! Al het al kijk ik terug op een fijn en  persoonlijk gesprek waar ik mee aan de slag kan. Dank je wel Marleen!

Dorine van Dongen

Eternal Flow

Marleen is een doortastende coach die goed met je mee denkt en leiding neemt over het afgestemde traject. Samen maak je een plan, het is jou traject. 

Marleen gaf me duidelijke handvatten om mee aan de slag te gaan zowel voor mijn persoonlijke ontwikkeling als praktische stappen in het opzetten van een bedrijf.

Ze heeft het zelfvertrouwen in me aangewakkerd om met passie de weg te vinden naar mijn doel.”

Charlotte Coster

Studio Coster

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Loading...