Selecteer een pagina

Loopbaancoach Amsterdam

drs. Marleen Weener
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Amsterdam

Loopbaancoach hoogopgeleide vrouwen Amsterdam

 

Wanneer zet jij die stap om je dromen waar te maken?

Met een achtergrond in de politiek – ik ben Politicoloog, een scheutje mindfulness en mijn Achterhoekse nuchterheid help ik je die stappen te zetten die jij zo graag wilt gaan zetten. 

Ik ben zelf een enorme fan van Joe Dispenza, Deepak Chopra, Sheryl Sandberg en lees alles wat los en vast zit over ons brein en zelfontwikkeling. Ik verwonder mij erover dat wij allemaal tot zoveel meer in staat zijn dan wij zelf denken. 

Ik ben feminist, als in, ik sta voor gelijke kansen voor mannen en vrouwen. Ik bewonder vrouwen die daar voor uitkomen en uitdragen, zoals Eva Jinek, Sigrid Kaag, Neelie Kroes, maar ook een aantal vrouwen om mij heen die vrouwen niet naar beneden halen maar stimuleren om net dat stapje extra te zetten. 

 Wanneer je bij mij komt gaan we samen kijken waar ik je kan helpen. Het draait echt om jou en wat jij wilt. Ik ben met mijn aandacht bij jou. Mijn intentie is dat je je fijn en veilig bij mij voelt. Ik krijg vaak terug dat ik een rust uitstraal die fijn is. Vanuit die veiligheid kun je groeien en bloeien, misschien wel meer dat jij nu denkt.

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Loopbaancoach Amsterdam

Marleen Weener

085 060 5177

Praktijk adres:

Sajetplein 88 1091 DK Amsterdam

Google Maps >

Loopbaancoach
Millenial coach
Zelfvertrouwen coach
Politici coach

Opleiding & Werkervaring van Marleen Weener

 

 • Universiteit Leiden, Politicologie (BA)

 • Vrije Universiteit Amsterdam, International Relations (MA)

 • Dolly Heuveling van Beek,De Nieuwe Coachopleiding,

 • Het NLP Instituut, NLP opleiding

 • Nonons Coaching, coachopleiding

 • SheConsult, loopbaancoach vrouwen Amsterdam
 • Vossius Consultancy, Junior Consultant

 • Gemeente Rotterdam, Politiek Adviseur wethouder Visser

 • Democraten D66, landelijke campagneteam medewerker 

 • Politieke Adem, oprichter/coach/trainer 

 • Zelfstandig yogadocent

 • Zorgverzekering NPO Zorg, ex-lid ledenraad

 • Studentenverening Pallas Athene, ex-bestuurslid

Overige info & Specialisaties

Millennial coaching

Coaching MILLENNIALS

Meer info> klik hier

Ik doe geen burn-out coaching.

Coaching van politici

 Coaching Politici

 

.

Publicaties/Certificaten

 • De Nieuwe Coachopleiding, Dolly Heuveling van Beek

 • NLP opleiding, Het NLP Instituut

 • Nonons Coaching

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marleen:

Laden...

Drie ervaringen van cliënten van Liesbeth:

Marleen heeft mij geholpen om helderheid te krijgen in mijn doelen en missie, en hoe ik dit het beste kan communiceren. Zij daagt mij uit, dat vind ik leuk, geen suffe sessies, maar praktisch en aan het werk

Malou Brantjes

Statkraft & duurzaam ondernemer

Ik heb Marleens hulp in geroepen omdat ik vastliep op gestructureerde wijze mijn eigen praktijk op te zetten.

Allereerst vond ik het ontvangst erg prettig; ik voelde me direct bij haar op me gemak. Na een korte uitleg van mijn kant waarom ik haar hulp had ingeroepen wist Marleen mij door haar vraagstelling zelf na te denken overm ijn antwoorden. Zij gaf mij hiervoor de tijd, ik voelde hierdoor geen enkele druk. Als ik er niet uitkwam, wist ze mij door haar persoonlijke aanpak tot een voor mij bevredigend antwoord te komen. Ze heeft een invoelend vermogen, straalt rust uit en ik voelde me volkomen veilig bij haar. Zij gaf mij écht het gevoel dat het om mij draaide! 

Als afsluiter heeft Marleen een prachtige geleide meditatie met me gedaan. Hierdoor kwamen mooie inzichten naar boven! Al het al kijk ik terug op een fijn en  persoonlijk gesprek waar ik mee aan de slag kan. Dank je wel Marleen!

Dorine van Dongen

Eternal Flow

Marleen is een doortastende coach die goed met je mee denkt en leiding neemt over het afgestemde traject. Samen maak je een plan, het is jou traject. 

Marleen gaf me duidelijke handvatten om mee aan de slag te gaan zowel voor mijn persoonlijke ontwikkeling als praktische stappen in het opzetten van een bedrijf.

Ze heeft het zelfvertrouwen in me aangewakkerd om met passie de weg te vinden naar mijn doel.”

Charlotte Coster

Studio Coster

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marleen:

Laden...
Loading...