Als werkgever wil je ook je vrouwelijke talenten aan boord houden en laten groeien

Ook in utrecht is er een Loopbaancoach speciaal voor hoogopgeleide vrouwen

drs. Map Oberndorff is gespecialiseerd in het coachen van ondernemers, communicatieprofessionals, ambtenaren, bankiers en andere financiële specialisten of managers. Daarnaast coacht zij graag vrouwen met loopbaanvragen, vrouwen die meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken of last hebben van stress. 

 

focus vrouwen

Vrouwen zijn anders!

De loopbaancoaching en (loopbaanbegeleiding) in Utrecht van SheConsult is wezenlijk anders. Vrouwen zijn namelijk anders dan mannen, ook in Utrecht :-), en lopen in hun werk en in hun privéleven tegen andere dingen aan dan mannen. 

Voor vrouwen in Utrecht is er nu deskundige begeleiding beschikbaar. Een coach die weet welke issues er kunnen spelen en hoe ze daarmee om moet gaan. Die weet dat vrouwen op een andere manier leren dan mannen. En die bijvoorbeeld snapt dat vrouwen tegen andere onbewuste vooroordelen aanlopen in hun werk dan mannen, en dat die vooroordelen belemmerend werken.

De SheConsult-coach in Utrecht snapt dat.

De SheConsult-coach in Utrecht weet vanuit ervaring en vanuit kennis waar vrouwen tegenaan kunnen lopen. Natuurlijk is iedere vrouw anders (iedere man ook) en zijn de gegeven voorbeelden enorm generaliserend en stigmatiserend, maar er is een wezenlijk verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen. Vraag het bijvoorbeeld ook maar eens aan coaches van topsporters. 

 

 

vrouwen lopen achter

Belangrijk: geen standaard programma!

Wij onderscheiden ons ook door maatwerk én het niveau van onze coach van de vele andere coaching- en trainingaanbieders in Utrecht en omgeving. Onze focus en dus expertise ligt exclusief op de ondersteuning van hoogopgeleide vrouwelijke professionals. We doen niets anders, daarom zijn we er goed in.

We werken in Utrecht onder andere met vrouwelijke advocaten, accountants, medisch specialisten, journalisten, beleidsmakers, adviseurs, ondernemers, wetenschappers, CEO’s, managers en ondernemers. We weten uit onderzoek dat deze Utrechtse vrouwen kiezen voor SheConsult omdat deze coach precies begrijpt waar vrouwen in Utrecht tegenaan lopen.

 • Zij heeft een academische basis.
 • Zij heeft gedegen coachopleidingen gedaan.
 • Zij is gecertificeerd.
 • Zij is een ervaringsdeskundige. 

Maar daarnaast is ze opgeleid in het coachen vrouwen op het thema ‘werk’. Dus de coach van SheConsult Utrecht heeft niet alleen zélf die ervaring, maar ook de theoretische basis.

 

Maatwerk, want jij bent uniek

Onze coach in Utrecht draait geen standaardprogramma met je af, maar levert maatwerk. Ze luistert naar je coachvraag en stelt op basis daarvan een programma samen. Soms zijn dat alleen gesprekken in haar werkruimte in Utrecht, of gaan jullie wandelen in Utrecht of daarbuiten. Maar soms zal ze ook een test inzetten als basis voor een gesprek.

Wanneer het gaat om koersbepaling of outplacement zal onze coach in Utrecht als basis gebruik maken van ons SheMasterplan, een werkboek om je te helpen bij het vinden van een nieuwe koers of baan.

 

Deze issues komen ook in Utrecht veel voor :

 

Coaching Female
Hoe ben ik effectiever in mijn werk?

 

Coaching Female
Hoe blijf ik vrouw in een mannenwereld?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik een betere werk-privébalans?

 

Coaching Female
Ik wil een nieuwe baan of functie.

 

Coaching Female
Hoe geef ik vorm aan mijn ambitie?

 

Coaching Female
Ik heb outplacement nodig, ik ben ontslagen.

 

Coaching Female
Ik heb veel stress of ben overspannen, heb ik een burn-out?

 

Coaching Female
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
Netwerk in Utrecht

Omdat onze coach in Utrecht ook echt in Utrecht werkt heeft zij een groot netwerk in Utrecht zelf, wat heel handig voor je kan zijn bij de oriëntatie op een nieuwe functie op werk. Alle cliënten omarmen de sisterhood-gedachte van SheConsult (dat vragen we dus ook van jou), wat betekent dat je bereid bent kennis en ervaring met je sisters te delen.

Ook in Utrecht betekent dat dat er sisters zijn die bereid zijn met je mee te denken en doen.

 

Coach Amsterdam Loopbaancoach Map Oberndorff

drs. Map Oberndorff, de SheConsult-loopbaancoach voor Utrecht

 • Heb je moeite om grenzen aan te geven, ben je bang om te falen of ben je gevoelig voor verwachtingen van anderen? 
 • Vind je het moeilijk om keuzes in je loopbaan te maken of ben je vastgelopen in je werk?

Dit zijn voorbeelden van vragen waarvoor je bij mij terecht kunt. Ieder traject is maatwerk en samen bekijken we welke aanpak het best bij jou aansluit. Ik maak onder meer gebruik van biografische oefeningen waarmee je een goed zicht krijgt op je drijfveren, talenten, interesses, maar ook je valkuilen en eventuele blokkades. 

Eigenschappen als aandachtig luisteren, op een inlevende én vasthoudende manier doorvragen zijn mijn tweede natuur. Behalve loopbaancoach ben ik een ervaren journalist en gespecialiseerd in het voeren van diepte-interviews, eerder bij Vrij Nederland en nu voor Het Financieele Dagblad. In gesprekken met topvrouwen zoals Neelie Kroes, Herna Verhagen van Post NL en advocaat Mirjam de Blécourt krijg ik toegang tot zowel hun kracht als ook hun kwetsbare kant. Daarnaast heb ik een vaste loopbaanrubriek in het FD.

Coaching Utrecht

Ik coach hoogopgeleide vrouwen in Utrecht op alle niveaus, zoals starters, ondernemers, adviseurs en medewerkers met specialistische of managementfuncties. Van hen krijg ik terug dat ik een vertrouwde sfeer weet te creëren, waarbij de ander zich open durft te stellen en tot nieuwe inzichten komt.

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Loopbaancoach Utrecht

drs. Map Oberndorff

085 060 5177

Praktijk adres:
Gezichtslaan 2, 3723 GE Bilthoven

Google Maps >

Loopbaancoach
Zelfvertrouwen coach
Carrièreswitch coach
Stress coach

 

Opleiding & Werkervaring van Map Oberndorff

 

 • Annet Brinkhuis Opleidingen:
  Post-HBO registeropleiding tot loopbaancoach en persoonlijke ontwikkeling.

 • CSR Centrum:
  stress & burn-out coaching.
  .
 • Universiteit van Amsterdam:
  Master Journalistiek en Media.
  .
 • Vrije Universiteit:
  Propedeuse en doctoraal Economie.

 • SheConsult
  Vrouwen loopbaancoach Amsterdam

   

 • Media Movers:
  Loopbaancoach

   

 • GortCoaching:
  Loopbaancoach

   

 • Financieele Dagblad:

 • Journalist/Interviewer

   

 • Vrij Nederland:
  Journalist

   

 • De Volkskrant:
  Journalist

   

 • FIOD:
  Senior beleidsmedewerker

   

 • ORMIT:
  Management trainee

Auteur loopbaanrubriek FD Persoonlijk 
Weekendmagazine van Het Financieele Dagblad

Drie ervaringen van cliënten van Map Oberndorff:

‘Map Oberndorff is niet alleen een kundige coach, ze heeft ook een natuurlijke hartelijkheid, straalt rust uit én ze werkt op een prettige manier intuïtief. Met dat laatste bedoel ik dat ze geen standaardprogramma’s uit de kast trekt, maar goed luistert en dan op zoek gaat naar een maatwerkaanpak. Van harte aanbevolen, deze coach.’

Tanja van Bergen

Oud-directeur van Vereniging van Onderzoeksjournalisten en journalist

‘Map is een fijne coach die een veilige plek creëert waar ik me volledig heb bloot kunnen stellen. Dankzij haar heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van zelfkennis, mijn carrière- wensen en -kansen. Door middel van verschillende oefeningen en opdrachten heeft Map me geholpen om een beter beeld te krijgen van mijn sterke eigenschappen en bewuster gemaakt van de mogelijkheden voor mijn loopbaan.’

Yanieke Slump

Senior staff audit, Ernst & Young

‘Ik ging open het coachtraject in en ben (eigen)wijzer geworden. Het wonderlijke is, dat Map erop aanstuurt om dichtbij jezelf te blijven en toch de diepte in te gaan. De veilige sfeer waarin ik kon zijn wie ik ben en de doordachte opmerkingen die mij steun gaven, zorgden voor veel inzichten en meer waardering in wat ik doe en graag wil doen. Map stelt gerichte vragen en durft door te vragen tot dat ze er is. Hierbij gebruikt zij op betrokken wijze haar ervaring als journalist. Ik keek elke keer uit naar een sessie met Map. Elke keer werd ik verrast.’ 

Sophia Jongsma

Verzekeringsarts, UWV

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Boek nu je AdviesSessie

VRIJBLIJVEND & GRATIS

Every journey begins with the first step

Deze adviessessie is bedoeld om je te helpen met jouw coachvraag.
Zo krijgen we samen jouw coachvraag nog helderder, kijken we naar een nieuw perspectief en zetten we opties op een rij om verder te komen.

Kansen en uitdagingen zien er voor iedere vrouw natuurlijk anders uit. 

.

 • We luisteren, stellen vragen en komen, wanneer gewenst, met een advies. 

 • We onderzoeken of coaching op dit moment zinvol voor je is, en zo ja, welk coachingstraject en welke coach bij je past.

 • We kunnen samen, als je dat wilt, direct een afspraak inplannen met een coach.

focus vrouwen

PLAN MET EEN VAN ONS HIERONDER HET GRATIS ADVIESGESPREK

Doe het nu. Waarom zou je het uitstellen? Je kunt alleen maar winnen!

Hi. Ik ben
Lisanne Kemp MSc.

Ik ben al jaren bij SheConsult de adviseur voor particuliere coachtrajecten. Mijn achtergrond is Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de UvA, en ik zet die kennis graag in om voor jou de beste match te maken!

Hallo. Ik ben
drs.Vréneli Stadelmaier.

Ik ben de founder en directeur van SheConsult, gecertificeerd coach en auteur. (o.a. van 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' ) In Groningen heb ik Bedrijfskunde gestudeerd.
Lang geleden:-)

Laten we starten.
Laten we de verandering in gang zetten.

De adviessessie duurt meestal zo'n 20 minuten
en je hebt dan helderheid over de richting die je het best kunt volgen.

* Helderheid over over het proces; hoe coaching werkt

* Helderheid over de coach die het beste bij jouw situatie aansluit.

* Helderheid over de investering in jezelf, in de kosten. (die vaak verrassend meevallen)

Wij helpen je graag verder.
Plan met een van ons een afspraak in de agenda hieronder.
Dan gaan we samen in gesprek. En het kost je niets!

Laden...

We sturen je automatisch een bevestiging van de afspraak per mail en bellen je op het afgesproken tijdstip.Tot snel.

Loading...