085-0605177 info@SheConsult.nl

Loopbaancoach voor Amersfoort

drs. Marese Dijken

Loopbaancoach Marese Dijken:

“Denken in kansen en mogelijkheden”

Je kunt jezelf en je werk zien als een dynamisch proces, het verandert in de tijd; niet alleen jij ontwikkelt je, maar ook het werk verandert in de loop van de tijd. De functie die eerst spannend en uitdagend was is inmiddels een routine klus voor je geworden en je wil een volgende stap maken, maar je weet niet goed wat je wilt en/of hoe je er komt. Andere issues/vragen die actueel kunnen zijn:

Waar ben ik eigenlijk goed in, wat zijn mijn talenten en kwaliteiten en wat kan ik ermee?

Een  managementfunctie, kan ik dat wel?

Hoe kan ik meer resultaat met mijn team bereiken?

Hoe bewaak ik mijn werk-privébalans?

Hoe kan ik mijn zichtbaarheid verhogen?

Lastige vragen, die vaak al langer spelen, maar waar je er alleen niet snel uitkomt. Dit zijn vragen waarbij ik je kan helpen. We gaan samen aan de slag, door te sparren, spiegelen, reflecteren, vragen, luisteren en meedenken kom je sneller tot inzicht. Je gaat denken in mogelijkheden en kansen, je komt in beweging en gaat stappen maken.

 

Van nature ben ik een betrokken persoon met oprechte interesse en een positieve levensinstelling. Ik werk resultaatgericht en neem een dosis relativerende humor mee. Aangevuld met mijn beta-achtergrond en ruime (internationale) werkervaring, zowel als professional/manager en als loopbaancoach, help ik jou om bewuste en duurzame keuzes te maken.

 

Als coach blijf ik nieuwsgierig, blijf ik mij ontwikkelen en heb ik inmiddels een flinke gereedschapskist gevuld met diverse instrumenten, methodieken en informatie, zoals co-active coaching, DISC, Jobmarketing Aaltje Vincent en Imposter Syndrome Vréneli Stadelmaier

Loopbaancoach 

Marese Dijken

085-060.5177

Praktijkadres:

Coachhuis Amersfoort,

Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort
Google Maps >

 

Opleiding & Werkervaring van Marese Dijken

 • Universiteit van Amsterdam,
  Scheikunde
 • Schouten en Nelissen, 
  Co-active coaching
 • Alites; Basis leergang, loopbaanontwikkeling
 • Thaeles en Alites, 
  organisatiecoaching
 • Platform Innovatie Toezicht, 
  Meer kijk op toezicht
 • CSR centrum,
  Chronische Stress Reversal
 • Corequality,
  Kernkwadranten trainer
 • Q4profile, 
  DISC persoonlijke stijl analyse 

 • SheConsult; Loopbaancoach 
 • DuurzameInzetbaarheid  
  Katalysator, vennoot
 • Marese,
  Noloc erkend loopbaanprofessional
 • Werkmaatschappijen van de Royal Dutch Shell Group;
  “Skillpool”  HR manager, Afdelingsmanager, procestechnoloog 

 • De Maatschappij, lid
 • Soroptimisten International, lid 
 • Noloc, lid ledenraad
 • Humanitas, lid ledenraad
 • KNCV (Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging) carrière coach

Overige info & Specialisaties

Coaching vrouwelijk leiderschap

 • Authentiek leidinggeven
 • Carriere Coaching
 • Work-life balance
 • Coaching via zoom/skype en in het Engels

Ik doe geen burn-out coaching.

 

.

Publicaties/Certificaten

Noloc erkend loopbaanprofessional

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marese:

Laden...

Drie ervaringen van cliënten van Marese:

Marese coacht op een integere, warme en optimistische manier, waarbij ze naar jou als totale persoon kijkt. Door haar scherpe en analytische blik en haar leiderschapservaring is ze een uitstekende sparringpartner. Dankzij Marese heb ik geleerd meer in mogelijkheden te denken en heb ik weloverwogen carrière beslissingen genomen die aansluiten bij mijn waarden.

Angelika Voss

Senior consultant biomassa voor energietoepassingen

Marese heb ik ervaren als een respectvolle en stevige coach die mij heeft geholpen tot zelfreflectie te komen om van daaruit zelf nieuwe stappen te zetten in het werk. Haar humor werkt relativerend en de weg die je met haar gaat voelt als een veilige flow waarbij je vol vertrouwen verder gaat. 

Hester Kuiper

GZ Psycholoog

Ik was me niet bewust van mijn talenten totdat ik in contact kwam met Marese. Zij heeft mij geholpen om mijn talenten zichtbaar te krijgen en dat vervolgens helder en krachtig te verwoorden, waardoor solliciteren veel makkelijker ging. Mijzelf presenteren vind ik niet gemakkelijk, met behulp van het vertrouwen dat Marese mij gaf werd het echter leuk om te doen. 

Ingeborg ter Laak

Wethouder Gemeente Zoetermeer

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marese:

Laden...