Selecteer een pagina

Loopbaancoach & Burnout coach Almere

drs. Marja Kooistra MSc
NL-Leert-door- logo-rijksoverheid-clean

 

€ 700,- ‘corona’ subsidie van het rijk op jouw coachtraject.

NL-leert-door coach Almere 

Loopbaancoach en burnout coach Almere voor hoogopgeleide vrouwen

 

In the end all what matter most is: How well did you live, How well did you love and, How well did you learn to let go”

Ik hou van mensen! Dit is mijn drijfveer geweest om een carrière switch te maken naar loopbaancoaching in Almere. Het ontdekken van mijn life purpose is een lange weg geweest waarbij ikzelf door meerdere coaches geholpen ben. Aan het begin van deze reis had ik geen idee wat de (geweldige) uitkomst zou zijn!

Aangezien ik dit proces als levensveranderend heb ervaren, kreeg ik meer en meer de behoefte om mijn liefde voor de mensen ook te combineren met het helpen en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke weg van transformatie. Een transformatie waarbij de ontdekking van de volledige potentie van wie je echt bent en van wat je te bieden hebt en de kracht van jezelf om dit in de wereld uit te dragen naar jezelf en naar anderen, samen komen.  

Komend uit een wereld waar geld het product en de drijfveer is (beleggingswereld, banken, investment management) en waar mannelijk leiderschap nog steeds de toon zet, kan ik mijn ervaring op de reis omhoog, op deze corporate ladder, inzetten om vrouwelijke leiders, – executives en – managers te coachen op hun individuele reis. Vandaar mijn coachpraktijk in Almere.

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat de mensen in een bedrijf/ organisatie gezamenlijk de gewenste transformatie kunnen waarmaken. Dit betekent dat team-coaching en -begeleiding de sleutel is tot succesvolle transformaties en reorganisaties in combinatie met persoonlijke individuele coaching. Iets waarmee ik, als leidinggevende in bedrijven, veel ervaring heb opgedaan.

Als coach opereer ik op 6 niveaus volgens het stermodel: fysiek, mentaal, emotie, gedrag, omgeving en zingeving. Door deze verschillende lagen wordt er veel inzicht verkregen door de coachee en leert deze zichzelf kennen op een manier die veel diepgang en breedte creëert. Verder ben ik een coach die je coacht vanuit het nu/’the presence’ en de problematiek die je nu ervaart. Daarom worden er tijdens coaching sessies bij de start altijd methodes ingezet om mindful te zijn en worden.

Mijn manier van coachen is altijd aangepast op jou en dus tailormade. 

De manier waarop ik coach wordt door mijn coachees omschreven als warm en persoonlijk, intuïtief zeer sterk, uitdagend en direct maar altijd met respect, meelevend maar wel bij de ander latend, spiegelend, en altijd vanuit positiviteit en relativerende humor.

Mijn eigen zakelijke ervaring ligt met name in de Financiële sector (banking, private banking, asset management), de Retail sector (fashion en footwear industrie) en de semipublieke sector. Als coach heb ik coachees begeleid uit alle soorten industrieën, aangezien de problematiek vergelijkbaar is over alle verschillende industrieën heen en de oplossingen te vinden zijn in jezelf.

Mijn motto:

People will forget what you said,

People will forget what you did,

But people will never forget how you made them feel.

Maya Angelou

burnout coachingOver Burn-out
Ik heb een persoonlijke intensieve ervaring met burn-out. Ik weet wat er met je gebeurd.

Ik heb dus de persoonlijke ervaring , en de kennis en kunde om met je te werken om weer met energie en plezier in je leven te staan.

loopbaancoach Almere Marja Kooistra 2 (1)

SheConsult loopbaancoach Almere

Loopbaancoach Almere

drs. Marja Kooistra

085 060 5177

Praktijk adres:

Jakobsstaf 12 1319 DM Almere Nederland

Google Maps >

Burnout coach
Loopbaancoach

Zelfvertrouwen coach
Executive coach
Leiderschapscoach
Life coach

Sector:

 • Financial Services-(Private)Banking, Asset management,
  pensioenen en verzekeringen
 • Fashion/Footwear industrie
 • semi-publieke organisaties

Online (Zoom,Facetime,Teams) en fysiek face-to-face/offline coaching, wat jij wilt of op dat moment nodig acht of mogelijk is!

Over onze eerste telefonische kennismaking

Ik start een coachingstraject altijd met een kosteloze telefonische kennismaking van 20 minuten. Mijn ervaring is dat dat prima werkt om in te schatten of we bij elkaar passen en of ik iets voor je kan en wil betekenen.
We bespreken uitgebreid jouw coachvraag en op basis daarvan kunnen we dan bespreken welk traject voor jou het meest geschikt zou zijn, en hoe een en ander werkt.

De afspraak voor een telefonische kennismaking kun je rechtstreeks in mijn agenda plannen via onderstaande kalender.

Coach

Opleiding & Werkervaring van Marja Kooistra

 

 • Erasmus Universiteit Rotterdam, master Monetaire Economie
 • Post HBO-registeropleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid tot Europees erkend practitioner coach
 • Intuïtief coachen met Impact: Transformational Presence Intensive Course
 • Presencing Institute- Gaia journey en the U-theory

POST HBO registeropleiding- Coachen met Ziel en Zakelijkheid, opleiding tot Europees erkend practitioner coach
Intuitief Coachen met Impact- Transformational presence Intensive course

 • Eigenaar NO-BEARS BV– Coaching & Consultancy
 • Eigenaar CjuChuReinvented- The Coaching Agency voor de Fashion & Footwear industry
 • Managing Director en Executive Board Member van Fondsenbeheer BV
 • Eigenaar CjuChu– exclusieve schoenenwinkel en webwinkel
 • Global Projectmanager– ABN AMRO Bank NV
 • Hoofd Fondsenverkoop Private Clients NL ABN AMRO Asset Management- 
 • Manager Private Banking Products, Vice President en Deputy Director ABN AMRO Bank Luxemburg
 • Managing Director ABN AMRO Bank Luxemburg Investment Management S.A.
  Diverse rollen als belegger bij o.a. ABN AMRO en Robeco

   

 • CjuChuReinvented- Fashion en Footwear

 • CjuChuVintage – Instagramshop voor bewustwording van sustainability en circularity in fashion

 • Industry Coach

 • Advisor

 • Consultant 

 • Social media bedrijf opzetten

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marja:

Laden...

Drie ervaringen van cliënten van Marja:

Marja heeft me letterlijk ‘terug’ gecoacht naar mijn kracht en passie. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ze heeft me kunnen leren om op een andere manier naar dingen te kijken, en dat heeft een nieuw perspectief en hernieuwde waardering gegeven voor de zaken die ik heb bereikt (in mijn leven en carrière) en de manier waarop ik mijn doelstellingen voor de toekomst ga neerzetten. Ik beveel haar zeer zeker aan als life/business executive coach!

Shameli van Amstel

Accountmanager Interventional Oncology , Boston Scientific

Marja heeft een belangrijke rol gespeeld voor mij om de eerste stappen in een nieuwe richting van mijn carrière te zetten. Het is een groot genoegen om een coach te hebben die zoveel zakelijke ervaring heeft en daardoor dezelfde taal spreekt waardoor we elkaar meteen begrijpen. Tegelijkertijd is Marja zeer intuïtief en in staat om op het juiste moment te sturen en te confronteren, wat bij zulke grote veranderingen absoluut noodzakelijk is! Geweldige samenwerking!

Beatrice Petit-Yvelin

Director , Securitization ING

Marja coacht vanuit haar hart en weet met haar betrokkenheid, humor en passie voor het vak de coachees te begeleiden in hun vraagstuk. Met haar jarenlange werkervaring, levenservaring en haar scherpe opmerkzaamheid weet zij exact de juiste vragen te stellen om de coachee in beweging te krijgen.  

 

De coachvragen kunnen variëren van een vraag over de loopbaan, wat te doen als je een burn-out hebt, maar ook executive coaching zit in haar portefeuille. Marja is een veelzijdige coach die je vertrouwt en de coachee zelfvertrouwen geeft. 

Erika van den Heuvel

HR-manager Europe, CycloMedia

INVESTEREN IN JEZELF

Het tarief is € 198,- per uur, inclusief voorbereiding, interne verslaglegging en de materialen zoals bijvoorbeeld de SheMasterplan-syllabus of de boeken. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Een telefonische kennismaking kost je niets.
De ervaring leert dat een aantal sessies vaak voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Algemene Voorwaarden

Mijn Algemene Voorwaarden, Privacyreglement en het Klachtenreglement vind je hier.

Belastingaftrek?

Belastingaftrek?

In de meeste gevallen betaalt de werkgever de loopbaancoaching. Echter, niet alle werkgevers bieden hier mogelijkheden voor. Ook komt het voor dat mensen hun werkgever er niet bij willen betrekken, omdat ze bijvoorbeeld weg willen bij hun werkgever (overigens ook dan vinden wij dat de werkgever best mag betalen. Hij of zij is immers niet gebaat bij een ongemotiveerde medewerker). Als particulier betaal je dan zelf de rekening. Gelukkig helpt de overheid in dat geval een beetje.

De kosten voor loopbaancoaching & begeleiding kunnen, onder voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.Er is een drempel van € 250,- inclusief btw. Van het resterende bedrag (inclusief btw) kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.
Zie ook de website van de Belastingdienst voor de details.

Maak hier een afspraak voor een telefonische kennismaking met Marja:

Laden...
Loading...