google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html

Training voor 45+ vrouwen

Succesvol & gelukkig in je werk

Ben je toe aan nieuw werk? Aan een baan die ècht bij je past? Maar weet je niet hoe te beginnen? Start dan nu en geef je op voor onze online training voor 45+ vrouwen. Deze training bestaat uit 14 online lessen, met video’s, theorie en praktische oefeningen op worksheets. De training kost € 99,- incl. BTW.

Soofos 

De online training wordt aangeboden via het platform Soofos. Klik op deze link of plak dit in je browser om naar de cursus te gaan: https://soofos.nl/cursus/45plus-succesvol-en-gelukkig/?ref=131

Behoefte aan meer dan online?

Is alleen online je te mager, wil je meer? Wil je vrouwen net zoals jij ontmoeten en samen aan de slag gaan? Elkaar helpen en ondersteunen? Geef je dan ook op voor de startbijeenkomst en de terugkom-bijeenkomst na 6 weken. De eerste startbijeenkomst is op 12 oktober. de terugkom-bijeenkomst is op 23 november. Je online-training begint dan ook op dat moment.
Deze training is ontwikkeld samen met dr. Jessie Koen van de UvA en is wetenschappelijk getest op blijvende effectiviteit, met positief resultaat!
Kosten van deze online en offline-training is € 459,- incl BTW. Ook hier krijg je bij voorinschrijving voor 1 september € 29,- korting. Mail ons om je aan te melden!

Vragen, opmerkingen of aanmelden voor het offline deel?
Mail ons op info@sheconsult.nl