45+ Coaching

Maak nieuwe stappen

Maak nieuwe stappen

Veel 45+ vrouwen willen nieuwe stappen maken in hun loopbaan, maar weten nog niet zo goed hoe. Heb je die baan straks nog? Of wil je eigenlijk die baan nog wel?

Jij en je drijfveren veranderen

Je wilt nadenken over welke rol je werk in je leven heeft, en hoe je die wil invullen. Je wil nadenken over hoe je leuk oud gaat worden. Dat komt ook door al die veranderingen in jouw leeftijdsfase. Heb je kids, dan zijn die inmiddels tieners of misschien al het huis uit. En je (schoon)ouders hebben vast al wat meer ondersteuning nodig.

Of zit je qua baanzekerheid wel goed, maar zit eigenlijk al te lang op dezelfde plek. Je hebt niet (meer) de uitdaging die je wilt. Eigenlijk vind je er niks meer aan. Of misschien heb je de laatste tijd niet gewerkt en wil je opnieuw je mogelijkheden onderzoeken.

Geen idee hoe dit aan te pakken

Maar je hebt geen idee hoe je dat wilt aanpakken. Vroeger werd je regelmatig benaderd door headhunters, maar dat laatste mailtje of telefoontje is al een tijdje geleden. Veel 45+ vrouwen bevinden zich in zo’n soort situatie. Ze willen nieuwe stappen maken in hun loopbaan, maar weten nog niet zo goed hoe.

Vrouwen hebben een duwtje in de goede richting nodig

 

Je brengt waarschijnlijk een groot deel van je tijd door op je werk. Je werkt hard om succesvol te zijn, maar je bent ook op zoek naar geluk. Misschien gaat het al jaren goed, maar je mist iets in je werk. Je bent klaar voor een volgende stap.

 

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Uit onderzoek van SheConsult blijkt dat vrouwen van 45 jaar en ouder behoefte hebben aan een duwtje in de goede richting. Twee derde van de vrouwen in ons onderzoek was bezig met een nieuwe stap in haar carrière of overwoog dit serieus. Maar het maken van die stap bleken veel vrouwen moeilijk te vinden. Wat wil ik eigenlijk en hoe bereik ik dat?

Verlies geen kostbare tijd

 

Wanneer we ouder worden lijkt opeens de tijd veel sneller te gaan. Maar nu het thuis vaak een stuk rustiger is, heb je tijd om aan jezelf te denken. Tijd om na te denken over je behoeftes of misschien wel een nieuwe rol.

Investeer wat van die uren in jezelf samen met een coach. Echt het werkt; we hebben al vele vrouwen een zetje in de goede richting kunnen geven. Ze zitten weer bordenvol ambitie. En gaan met plezier naar hun (nieuwe) baan.

Vrouw-senior-SheConsult-Coaching

Een loopbaancoach kan je helpen

Met een SheConsult-coach kun je levelen. Ze is een gecertificeerd loopbaancoach. Ze herkent jouw situatie, is niet zelden ook een ervaringsdeskundige, heeft een academische basis en bovenal heeft ze de kennis van de issues waar jij als hoogopgeleide ervaren vrouw in en rond je werk meer kunt worstelen. Ze is specialist. Ze zal je heel concreet bijstaan. Samen met je coach samen vindt antwoord op de vragen “wat zijn mijn mogelijkheden?”,  “wat drijft mij”, “hoe ziet mijn droombaan eruit?” en “hoe kom ik daar?” en wordt zo begeleid bij een passende loopbaanstap – klein of groot

Wat komt aanbod:

 

Career adaptability

Wat zijn jouw kernwaarden en hoe zet je die in.

 

Zelfanalyse

Je leert je persoonlijkheidstype kennen en wordt zelfverzekerder in je loopbaan.

 

Drijfveren

Vertaling van zelfanalyse naar een baan: je leert je drijfveren kennen, kunt je eigen motivatie verhogen en leert opereren op de juiste machtsniveaus.

 

Overgang

Misschien ervaar je ook wel de lasten van de overgang. Vaak denken we dat we tegen een burn-out aan zitten, maar overgang heeft soms de zelfde kenmerken. Daar gaan we op in. We gaan van de nood een drift maken

 

Andere baan of werkgever

We gaan opzoek naar een organisatietype die bij jouw waarden aansluit en een baan die past bij jouw kwaliteiten en wensen, dát maakt het een droombaan.

 

Maak kosteloos kennis

Over de SheConsult-loopbaancoach

Coaching werknemers HRMMet een SheConsult-coach kun je levelen. Ze is een gecertificeerd loopbaancoach. Ze herkent jouw situatie, is ervaringsdeskundige, heeft een academische basis en bovenal heeft ze de kennis van de issues waar jij als hoogopgeleide vrouw in en rond je werk meer kunt worstelen. Ze is specialist.

SheConsult is de specialist In het coachen van vrouwen in het benutten van hun potentieel. Bij SheConsult werk je met loopbaancoaches die naast een academische basis een bovengemiddelde kennis en kunde hebben opgebouwd rond Vrouwelijk Leiderschap en het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen. Bovendien hebben zij zelf ook werkervaring in masculiene werkomgevingen.

Bij onze coaches kun je aan één thema werken of aan meerdere thema’s. Vaak zijn thema’s ook met elkaar verweven. Onze coaches weten hoe ze daarmee om moeten gaan. Ga gewoon het gesprek eens aan met een coach bij jou in de buurt of met de specialisatie die je zoekt. 

Een telefonisch kennismakingsgesprek kost je namelijk niets.

Waar we niet zo van zijn

Zweven
We zijn niet zo van het zweven, ook niet van de psychoanalyse waarin we sessies lang gaan wroeten in je verleden om jouw NU te kunnen duiden.
We inviteren geen goddelijke hulptroepen en voorgaande levens in onze coachsessies, om maar eens een paar voorbeeld uit het rijke en creatieve aanbod in coachland te noemen.


LIFE CHANCHING
Sommige roepen dat coaching een persoonlijk ontwikkelingsproces is, dat zelfs Life-Changing moet zijn. Dat kan. Dat maken we ook regelmatig mee. Maar voor ons is coaching: in een beperkt aantal gesprekken met beide benen op de grond, reflecteren op jezelf, op je handelingsrepertoire en gedrag, èn je omgeving. We brengen wensen, oorzaken en gevolgen in kaart en spreken concrete stappen. Daar boeken we snel resultaat mee. 

Natuurlijk werken we af en toe met tools die op puur wetenschappelijke grond onverklaarbaar maar toch super werken.
Onze coaching is vooral praktisch en evidence based. 
De ervaring leert dat dit werkt. 

Oja, en we houden ook niet zo van de slachtofferrol, of de calimero-rol. Ja, soms zijn dingen niet eerlijk, rottig en verdrietig. Dat mag er zijn. Maar uiteindelijk is de vraag hoe jij er mee om gaat. Daar helpen we je graag bij.

Werkervaring SheConsult Coaches

 • HR directie- en management functies 36% 36%
 • Senior Management functies 56% 56%
 • Onderwijs & Wetenschap 23% 23%
 • Overheid en politiek 30% 30%
 • C-level en/of RvT 26% 26%
 • Consultancy functies 65% 65%
Noloc erkend Psychology magazine keurmerk

 

Al onze onderstaande loopbaancoaches zijn getraind in 45+ coaching.

 

Maak kosteloos telefonisch kennis!

 • Loopbaancoach Amersfoort Coach Vrouwen Marese

  AMERSFOORT

 • Executive coach Amsterdam Ingrid Lammers SheConsult

  AMSTERDAM

  mr. Ingrid Lammers
 • Loopbaancoach Amsterdam Elisabeth Werter Coach SheConsult

  AMSTERDAM

  drs. Elisabeth Werter
 • Loopbaancoach Weesp Amsterdam Weesp Coach SheConsult

  AMSTERDAM / WEESP

 • Loopbaancoach Arnhem coach munster

  ARNHEM

  drs. Marjan van Munster
 • Loopbaancoach Breda Coach Doekhie Blokje

  BREDA

  drs. Usha Doekhie
 • Loopbaancoach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

  BUSSUM / GOOI

  drs. Babette Ruhaak
 • Loopbaancoach Delft Coach Vrouwen Maaike

  DELFT

  Maaike Taconis MSc MA
 • DEN BOSCH

  drs. Suzanne Verhoeven
 • loopbaancoach Den Haag burnout coach Den Haag Marieke van Paassen coach sheconsult vrouwen

  DEN HAAG

  mr. drs. Marieke van Paassen
 • DEN HAAG

  dr. Jane Sum

 • Loopbaancoach Eindhoven Burn-out Coach Eindhoven

  EINDHOVEN

  Hanneke van den Broek MSc i.o.
 • Loopbaancoach Groningen Burn-out Coach Vrouwen

  GRONINGEN

  drs. Gerda Holkema
 • Loopbaancoach Haarlem Jolanda Holwerda Burn-out coach Vrouwen

  HAARLEM

  drs. Jolanda Holwerda
 • Loopbaancoach Leiden Burn-out coach Leiden

  LEIDEN

  Josée van Hage MA MSc
 • Loopbaancoach Maastricht Burn-out coach Vrouwen

  MAASTRICHT

 • loopbaancoach coach Rotterdam SheConsult Sandra Lagace

  ROTTERDAM

  drs. Sandra Lagace
 • Loopbaancoach Rotterdam Burn-out coach Petra

  ROTTERDAM

  drs. Petra van Gans
 • Nicole coach

  TILBURG

  drs. Nicole Wilming
 • Loopbaancoach Amsterdam Map Oberndorff Coach SheConsult

  UTRECHT

  drs. Map Oberndorff
 • Loopbaancoach Utrecht Dorris Meester Vrouwen Coach SheConsult

  UTRECHT

  drs. Dorris Meesters
 • Loopbaancoach Utrecht coach Liesbeth

  UTRECHT

  drs. Liesbeth Tettero
 • Loopbaancoaching Vrouw Coach Voorst Ada

  VOORST/DEVENTER

  drs. Ada Jongkamp
Loopbaancoach Weesp Amsterdam Weesp Coach SheConsult

AMSTERDAM / WEESP

Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Je verhalen te horen en met je mee te denken. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft. Waar loop jij tegenaan? Met mijn kennis en ervaring kan ik de vragen stellen die jou aan het denken zetten. En als het nuttig is, deel ik bijvoorbeeld kennis over vrouwelijk leiderschap met je.

In verband met een te volle agenda neemt Vréneli geen nieuwe cliënten meer aan.


Informatie coach

 

Loopbaancoach Bussum Gooi coach vrouwen sheconsult

BUSSUM / GOOI

Maak die keuzes en cijfer jezelf niet weg! Word je bewust van je eigen kracht en wensen en durf daar iets mee te doen! Ik nodig jou graag uit om samen met mij te werken aan de oplossing. Welke gedachten, gedragspatronen en overtuigingen staan jou in de weg? Ik ben psycholoog, loopbaancoach, burnout coach en executive coach.

Informatie coach

 

Loading...