google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html
topvrouwen

Ben jij een Topvrouw?

Ben je kandidaat om toe te treden tot de Raad van Bestuur of Raad van Commissarissen/Raad van Toezicht van een grote organisatie en wil je opgenomen worden in de Topvrouwendatabase?

Feiten

De oproep van minister Jet Bussemaker en Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, heeft geleid tot een database van 300 vrouwen die geschikt zijn voor een hoge bestuursfunctie.

We zijn natuurlijk heel blij met dit initiatief en ondersteunen dit van harte. Maar, we zijn ook teleurgesteld. Er zijn 700 commissarissen gevraagd en die komen maar met 300 namen….wat weinig!!

Dus al die gevraagde commissarissen konden ieder niet meer dan een halve vrouw vinden in hun meestal niet zo kleine netwerk? Per commissaris niet meer dan een halve vrouw!

Daarom gaat het dus zo langzaam. Ze kennen gewoon niet genoeg geschikte vrouwen, of ze zien de kwaliteiten niet van de vrouwen die ze wèl kennen. Daarom gaan we ze een handje helpen.

Wij doen een oproep:
Wil jij ook op die lijst? En denk je dat je goed genoeg bent? *)
Meld je aan!
In samenwerking met onze leverancier databasespecialist iConneqt hebben wij in allerijl een database opgetuigd (hulde aan Anouk Zwart van iConneqt). Meld je aan, dan zorgen wij dat jouw naam bij Jet en Hans op het bureau komt te liggen!

Overigens, SheConsult is géén headhunter of werving & selectiebureau, we doen verder niets met jouw gegevens. We gaan ook niet beoordelen of je op die lijst hoort, we leggen jouw gegevens alleen neer bij Jet en Hans!

– geef je naam en mailadres op
– dan krijg je een mail met daarin een link
– via die link kom je op een pagina waar je je gegevens kunt achterlaten
– je kunt je gegevens vervolgens 24/7 aanpassen of verwijderen.
  • Topvrouwen vandaag 10%
  • Topvrouwen streven 30%

Brief van Bussemaker aan de 2e Kamer op 16 november 2015

Meld je nu aan!

topvrouwen

Pas je gegevens aan 24/7

topvrouwen
Vul hieronder je e-mailadres in. Dan kun je je gegevens in een beveiligde omgeving aanpassen en/of uitbreiden

Schrijf je in voor SheNews. Kosteloos.

Informatie, tips, nieuws en wetenswaardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!