google-site-verification: google4611ff8a601055a3.html

Nienke Schaeffer

drs. Nienke Schaeffer: Loopbaancoach, lifecoach, trainer, docent en bedrijfskundige

 

Vanuit mijn passie voor persoonlijke en zakelijke groei & ontwikkeling werk ik als coach, trainer en docent. Mensen verbinden met hun basis en vanuit inspiratie en vrijheid vorm geven aan het leven is waar ik me met veel plezier voor inzet. Ik combineer jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (profit en non-profit) met inzichten uit de psychologie, oosterse spiritualiteit en zingeving.

Op jonge leeftijd, nog voor mijn 10de verjaardag, werd ik door het overlijden van mijn moeder geconfronteerd met grote levensvragen. Hoe kun je gelukkig zijn? Een zinvol leven leiden?

Antwoorden die voor mij in de buurt komen zijn je potentieel ontwikkelen en vanuit vrijheid en kracht je leven vorm geven. Terugkijkend zijn dit de dingen waar ik me altijd mee bezig heb gehouden en waar ik inmiddels anderen met veel plezier bij begeleid. In essentie gaat er voor mij om dat iedereen er mag ‘Zijn’. Dat je een plek hebt in dit leven en dat je die ten volle leeft.

Dit thema heeft bij vrouwen in het bedrijfsleven vaak extra aandacht nodig. We missen tot op heden voldoende inspirerende rolmodellen en we worstelen met de vraag hoe we werk en gezinsleven een zo goed mogelijke invulling kunnen geven. Zorgzaam als de meeste vrouwen van nature zijn, hebben we de neiging om ons aan te passen aan hetgeen er gevraagd en verwacht wordt. SheConsult helpt vrouwen bij deze vraagstukken en begeleidt, inspireert en daagt uit om het beste uit jezelf te halen.

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Weesp.

Nienke Schaeffer

Blog Nienke Schaeffer

Klik op het plaatje om de volledige blog van Nienke Schaeffer te bekijken.

Nienke Schaeffer

Werkervaring en opleidingen:

Na mijn studie Bedrijfskunde (Radboud Universiteit Nijmegen) ben ik mijn carrière gestart met een consultancy traineeship bij Ordina N.V. Tijdens het traineeship kwam ik erachter dat ik de ‘soft skill’ trainingen zo interessant vond dat ik me vanaf dat moment ben gaan specialiseren in persoonlijke ontwikkeling, coachen en trainen.

Ik heb een aantal jaren gewerkt als business consultant en projectleider in diverse grote en middelgrote organisaties (o.a. ING Bank, Rabobank, Royal Dutch Shell, ABN AMRO Bank, WoningNet, HVO-Querido). Gelijktijdig heb ik diverse psychologische en spirituele opleidingen gevolgd, zoals management en psychologie, communicatie en gedrag, organisatieopstellingen, Avatar, Life Coaching en Acceptance and Commitment Therapy. Vanuit mijn achtergrond als Bedrijfskundige en Lifecoach combineer ik een doelgerichte aanpak met ervaringsgerichte oefeningen om jouw potentieel zichtbaar te maken.

Door echt te gaan te ervaren wie je bent, wat bij je past en waar je tegenaan loopt, kun je precies de juiste stappen nemen op jouw ontwikkel pad. Zo komen we tot tastbaar resultaat.

Uitnodiging. Zet vandaag die stap